Skocz do zawartości

God of War: Wstąpienie

Featured Replies

Opublikowano

Hahahaha jedyne co mi przychodzi do głowy to hasło "historia lubi się powtarzać".

Santa Monica znowu chce rozwalić koniec generacji. Co to za bydlak?

OMG chcę to zobaczyć w ruchu :woot:

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 181,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jeśli chcecie sprawdzić demo piszcie na priv do mnie, wyśle passy do konta.   Demo wymiata czekam z niecierpliwością na premierę.

• Mam już kody na to nowe demo, właśnie zakładam osobne konto. Jakby ktoś był chętny to niech pisze PW.

• W(pipi)ia mnie w jaki sposób reklamują nowego Boga Wojny ;/   Serio, gdzie się podziały trailery singlowe rodem z Trójki, po których człowiek fapował tygodniami. Ja rozumiem, fajnie, że dają multi j

Opublikowano

Nie zniszczyło mnie i co to za czerwony pedał?

Jakaś postać z trybu multi?

Opublikowano
  • Autor

No to lipa, czekam na screeny i trailery z singla, multi mam głęboko w pupie.

Opublikowano

Pierd.olenie.

Wreszcie coś nowego dla serii.

Opublikowano

No to singla chyba zobaczymy dopiero na E3. Szkoda bo to on mnie najbardziej interesuje :confused:

EDIT: Obejrzałem filmik z multi. Zmieniam zdanie, multi też mnie interesuje.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

<gdyba>

Skoro taki bydlak będzie w multi to myślicie, że w singlu go nie będzie?

Mi się wydaje, że to 99% potwierdzenie, że w singlu możemy spodziewać również się Tytanów-bydlaków.

Zresztą te screeny z multi wyglądają świetnie a singiel zapewne wygląda jeszcze lepiej, yummy.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

untitled-1izxl2.gif

Zajebiste, taki tryb wymagający współpracy do ubicia bossa wygląda fajnie.

Opublikowano

Obejrzałem ten film z muli, o kurwa, ale to będzie miazga. A finishery na tym cyklopie deklasują wszystko co było do tej pory w GOW. :woot:

Opublikowano

Co-op - bardzo fajny pomysł, natomiast walka z innymi graczami wygląda słabo.

Opublikowano

Nie oceniam gry, ale stwierdzam, że z tym samym systemem walki co w poprzednich gow'ach, walka z innymi graczami będzie słaba.

Opublikowano

ragus, twócy mówili, że system walki musieli trochę zmienić by działał z innymi graczami wiec spokojna głowa

wywiad i ładna jakość filmiku

Opublikowano
ragus, twócy mówili, że system walki musieli trochę zmienić by działał z innymi graczami wiec spokojna głowa

Aha, w takim razie spoko. Może coś z tego będzie ;).

Opublikowano
  • Autor

No takie ubijanie kolosów w co-opie będzie fajne ze 2 razy na każdej mapie.

Opublikowano

(pipi) w to, giera zapowiada się mocarnie już wiem czemu mam PS3 i za cholerę nie mam zamiaru jej sprzedawać, czekam na coś z SP!

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ciekawe czy ten cyklop to zwykła bestia bitewna, czy też jakiś Tytan.