Opublikowano 30 kwietnia 201212 l Hahahaha jedyne co mi przychodzi do głowy to hasło "historia lubi się powtarzać". Santa Monica znowu chce rozwalić koniec generacji. Co to za bydlak? OMG chcę to zobaczyć w ruchu
Opublikowano 30 kwietnia 201212 l Nie zniszczyło mnie i co to za czerwony pedał? Jakaś postać z trybu multi?
Opublikowano 30 kwietnia 201212 l Autor No to lipa, czekam na screeny i trailery z singla, multi mam głęboko w pupie.
Opublikowano 30 kwietnia 201212 l Czyli gameplay będzie z multi dzisiaj czy co? O_o na to wygląda chlip.
Opublikowano 30 kwietnia 201212 l No to singla chyba zobaczymy dopiero na E3. Szkoda bo to on mnie najbardziej interesuje :confused: EDIT: Obejrzałem filmik z multi. Zmieniam zdanie, multi też mnie interesuje. Edytowane 30 kwietnia 201212 l przez SzczurekPB
Opublikowano 30 kwietnia 201212 l http://www.gamesradar.com/god-war-ascension-multiplayer-preview/ gameplay
Opublikowano 30 kwietnia 201212 l <gdyba> Skoro taki bydlak będzie w multi to myślicie, że w singlu go nie będzie? Mi się wydaje, że to 99% potwierdzenie, że w singlu możemy spodziewać również się Tytanów-bydlaków. Zresztą te screeny z multi wyglądają świetnie a singiel zapewne wygląda jeszcze lepiej, yummy. Edytowane 30 kwietnia 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 30 kwietnia 201212 l Zajebiste, taki tryb wymagający współpracy do ubicia bossa wygląda fajnie.
Opublikowano 30 kwietnia 201212 l Obejrzałem ten film z muli, o kurwa, ale to będzie miazga. A finishery na tym cyklopie deklasują wszystko co było do tej pory w GOW.
Opublikowano 30 kwietnia 201212 l Co-op - bardzo fajny pomysł, natomiast walka z innymi graczami wygląda słabo.
Opublikowano 30 kwietnia 201212 l Nie oceniam gry, ale stwierdzam, że z tym samym systemem walki co w poprzednich gow'ach, walka z innymi graczami będzie słaba.
Opublikowano 30 kwietnia 201212 l ragus, twócy mówili, że system walki musieli trochę zmienić by działał z innymi graczami wiec spokojna głowa wywiad i ładna jakość filmiku
Opublikowano 30 kwietnia 201212 l ragus, twócy mówili, że system walki musieli trochę zmienić by działał z innymi graczami wiec spokojna głowa Aha, w takim razie spoko. Może coś z tego będzie .
Opublikowano 30 kwietnia 201212 l Autor No takie ubijanie kolosów w co-opie będzie fajne ze 2 razy na każdej mapie.
Opublikowano 30 kwietnia 201212 l (pipi) w to, giera zapowiada się mocarnie już wiem czemu mam PS3 i za cholerę nie mam zamiaru jej sprzedawać, czekam na coś z SP! Edytowane 30 kwietnia 201212 l przez Soul
Opublikowano 30 kwietnia 201212 l Ciekawe czy ten cyklop to zwykła bestia bitewna, czy też jakiś Tytan.