Gość Szprota Opublikowano 30 kwietnia 2012 Opublikowano 30 kwietnia 2012 mam nadzieję że tryb singiel(rdzeń serii) nie ucierpi przez ten multiplayer Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Jak dobrze by to nie wyglądało, to w przypadku tego typu gry ciśnie się pytanie "po chu/j multi ?". Gry takie jak Bioshock czy Dead Space nigdy nie powinny mieć trybu wieloosobowego, bo i po co. Żeby serwery po miesiącu świeciły pustkami, kiedy wszyscy już porobią ustawki do pucharków ? A przy tym do opracowywania segmentu multi przekierowywana jest niemała część teamu, co może odbić się na długości i jakości singla. Też byłem sceptycznie nastawiony do multi, ale po tym co pokazali i tak jest całkiem nieźle. Lepiej niż się spodziewałem. GOW to jedna z nielicznych serii, która zawsze trzyma pewien wysoki poziom, dlatego o singla się nie martwię, jeśli już w multi można katować takich bydlaków. ;] 1 Cytuj
Figaro 8 305 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Opublikowano 30 kwietnia 2012 mam nadzieję że tryb singiel(rdzeń serii) nie ucierpi przez ten multiplayer Twórcy mówili, że singiel będzie tyci, tyci krótszy od tego z trójki. Szczerzy Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Opublikowano 30 kwietnia 2012 czyli upier.dolą jakąś 1/4 Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Hmm czyli jak GoW3 przeszedem w 11,5h na hardzie to tutaj będzie to jakieś 9-10h, trochę słabo Cytuj
Figaro 8 305 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Opublikowano 30 kwietnia 2012 To sobie włączcie na Hardzie od razu. No. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Hmm czyli jak GoW3 przeszedem w 11,5h na hardzie to tutaj będzie to jakieś 9-10h, trochę słabo :confused: Niestety takie czasy, że to się robi standardem. Pamiętam, że kiedyś w dwójce za pierwszym razem miałem ponad 15h, to był wynik. Mogliby chociaż dodać więcej wyzwań. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 30 kwietnia 2012 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Kierwa fajnie jak będzie opcja rozczłonkowywania, jeden z finisherów daje mi sporą nadzieję ;] Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Jak dobrze by to nie wyglądało, to w przypadku tego typu gry ciśnie się pytanie "po chu/j multi ?". Gry takie jak Bioshock czy Dead Space nigdy nie powinny mieć trybu wieloosobowego, bo i po co. Żeby serwery po miesiącu świeciły pustkami, kiedy wszyscy już porobią ustawki do pucharków ? A przy tym do opracowywania segmentu multi przekierowywana jest niemała część teamu, co może odbić się na długości i jakości singla. Mass Effect 3 i AC Revelations mają dobre multi więc można do gry typowo singlowej włożyć tryb gry wieloosobowej, ale potrzeba mieć pomysł. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 Rynek się zmienia i jak devi nie będą szli z prądem, to w pewnym momencie się okaże, że zostali z ręką w nocniku. Nie ma co się trzepać nad tym multi, musieli kiedyś to wprowadzić. Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 Podobno cały wywiad. http://www.youtube.com/watch?v=Bu8BOIwBRKo Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 Jak dobrze by to nie wyglądało, to w przypadku tego typu gry ciśnie się pytanie "po chu/j multi ?". Mass Effect 3 i AC Revelations mają dobre multi więc można do gry typowo singlowej włożyć tryb gry wieloosobowej, ale potrzeba mieć pomysł. nie mowiac juz o serii uncharted, gdzie multi na poczatku bylo przyjmowane sceptycznie a okazalo sie ze ludzie w nie grają do teraz chociaz osobiscie sam jestem sceptyczny w tym przypadku, filmik pokazal fajen zdabuijanie cyklopa, ale zpostale jego elementy wydają sie mało podniecające (bieganie i kręcenie dzwigni) a walk.. no niby mają zmienic system dla multi, ale narazie nie wyglądała porywająco (oprocz finishera) Cytuj
Figaro 8 305 Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 -The game will be longer than 6 hours -Revamped" combat and weapon system -promptless" mini-games -New puzzles -New climbing system -New composer Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 (edytowane) -The game will be longer than 6 hours Bardzo dziwne, że zaznaczają iż gra będzie dłuższa niż 6h O_o 7-8h to ja w MW3 grałem... Jeszcze się okaże, że singiel stanie na 7h. Edytowane 1 maja 2012 przez DonSterydo Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 Liczę, że będzie przynajmniej 10h, poniżej tego to mogły sobie trwać wersje na PSP, ale nie na stacjonarce. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 Długość singla ma być podobna do pierwszego GoW. Poza tym rozważają też tryb "Hordy" ale nic nie obiecują. http://www.examiner.com/article/god-of-war-ascension-s-director-responds-to-multiplayer-concerns-and-more Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 Długość singla ma być podobna do pierwszego GoW. Poza tym rozważają też tryb "Hordy" ale nic nie obiecują. http://www.examiner....ncerns-and-more Oby te "rozważanie" nie skończyło się jako DLC. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 Na Chaosie i tak pewno gra będzie na 20h więc who cares? 1 Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 Szkoda tylko że najwyzszy poziom jest z automatu zablokowany i najpierw trzeba przejść gre i wtedy daje o sobie znać krótki czas rozgrywki. Poza tym co to za argument że na najwyższym poziomie trudności gra się długo ? Bo się dużo ginie ? Jak będę dużo ginął na normalu i czas przejścia wyniesie 20h to mam być zadowolony bo gra była długa ? Chyba nie tędy droga. 2 1 Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 Tryb Horda w GoW? Świetny pomysł, zaczynamy od chłopców do bicia, a kończymy na tytanach. Oby się udało z tym trybem. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 Na Chaosie i tak pewno gra będzie na 20h więc who cares? Nie każdym jest masochistą i nołlajem, żeby tracić na jeden fragment pół dnia. Btw. przechodzicie coda w 3 godziny? Who cares, ja liżę każdą ścianę i mi wychodzi 40. Uwielbiam takie rozumowanie... Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 Poza pierwszą częścią i randomową walką z klonami, nie było tak wymagających fragmentów. Cytuj
Rayos 3 188 Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 a maraton przed clotho na very hardzie? a ostatni etap labiryntu na very hardzie w gow 3 i zaraz po nim ognisty cerber + satyry ? brrr Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 a maraton przed clotho na very hardzie? a ostatni etap labiryntu na very hardzie w gow 3 i zaraz po nim ognisty cerber + satyry ? brrr Jak się umiejętnie wykorzystuje bariery to nie jest trudno, trzeba pojedynczo odciągać satyry, reszta to zwykłe mięcho. Pod koniec wyskakiwały też cyklopy, ale na nich wystarczył młot wzmocniony rage of the titans, wytrzymywały takie natarcie jakieś 7 sekund. ;] W trójce też nie było tak trudne, zawsze będzie łatwiej jak Kratos jest sam, niż ma kogoś dodatkowo osłaniać. Cytuj
Rayos 3 188 Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 tez racja, jeszcze fragment w ktorym trzeba bylo oslaniac tego cholernego uczonego w GoW 2 byl wredny ;P ale ok, koniec OT, wiadomo kiedy bedzie cos wiadomo o singlu w ascesion? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi