Square 8 711 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 Ale czy ja napisałem cokolwiek o tobie ? Przeczytaj jeszcze raz mojego posta. Do twojego stwierdenia idealnie pasuje powiedzenie, "płacę to wymagam". Skończyłem wszystkie części GoW na najwyższym poziomie pomimo tego że tez nie mam tyle czasu na granie co kiedyś. Ale przecież nie będę się cieszył dlatego że gra trwa 8-10h na najwyższym dostępnym poziomie (i mówie to o pierwszym przejściu). Najlepiej pod względem czasu rozgrywki był zbalansowany RE4 gdzie pierwsze przejście na normalu trwało ok 20h, a dopiero pozostałe próby konczyły się z wynikiem ok 10-12h. I tego właśnie oczekuje od gry na (najwyższym) poziomie przy pierwszym przejściu, aby była długa sama w sobie. Jeżeli ten post wg ciebie też jest atakiem na twoją osobę to z góry przepraszam. Z mojej strony koniec offtopu. Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 Ciekawe jak ten nowy system walki się sprawdzi i oby fabuła była bliższa jedynce niż kolejnym częściom. Czekam na betę multi. Znaczy się żeby system prowadzenia fabuły był zbliżony, tak? Nie stoi nic na przeszkodzie by była to gra JESZCZE lepsza niż trójka. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 ps. nie trzeba być masochistą i no lifem, że by skończyć gow na chaosie, dużo pracuję mam dużo na głowię i nie mam czasu siedzieć i grać po 12h dziennie takie czasy już dawno minęły, więc wypraszam sobie ocenianie mnie z góry......skąd ta nienawiść ??????? Żadna nienawiść, po prostu zrozum chłopie, że nie dla każdego oczywistą oczywistością jest granie w każdy tytuł na najwyższym poziomie trudności. Tak samo głupotą jest sobie wmawiać, że w ten sposób gra staje się dłuższa. PS. Nie obrażaj się o te nołlajfy, bo to tylko forumko i internety. Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 co ja pacze ? tyler bates robi muzykę do nowego gowa ? shit just got real Cytuj
Gość Soul Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 ps był kierowane do Kre3k'a. Słuchaj jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma, proste jak drut. A to do Ciebie.....także luzik Do twojego stwierdenia idealnie pasuje powiedzenie, "płacę to wymagam". Skończyłem wszystkie części GoW na najwyższym poziomie pomimo tego że tez nie mam tyle czasu na granie co kiedyś. Ale przecież nie będę się cieszył dlatego że gra trwa 8-10h na najwyższym dostępnym poziomie (i mówie to o pierwszym przejściu).Najlepiej pod względem czasu rozgrywki był zbalansowany RE4 gdzie pierwsze przejście na normalu trwało ok 20h, a dopiero pozostałe próby konczyły się z wynikiem ok 10-12h. Nie, do mojego stwierdzenia idealnie pasuje ".....ciesze się tym co mi dają bo moje marudzenie i tak nic nie da......" A dla mnie taką grą był pierwszy Ninja Gaiden 30h na normalu. Żadna nienawiść, po prostu zrozum chłopie, że nie dla każdego oczywistą oczywistością jest granie w każdy tytuł na najwyższym poziomie trudności. Tak samo głupotą jest sobie wmawiać, że w ten sposób gra staje się dłuższa. PS. Nie obrażaj się o te nołlajfy, bo to tylko forumko i internety. Ale ja to rozumiem, ale czy Ty rozumiesz mnie ? W żaden sposób nasze płacze i lamenty nie wpłyną na długość gry, więc trzeba brać to co dają i samemu szukać sposobów na wydłużenie rozgrywki.........skoro oni już postawili sprawę jasno czaisz? już bardziej wytłumaczyć tego nie jestem w stanie :blum2: Do obrażania się jeszcze daleko ;] Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 W żaden sposób nasze płacze i lamenty nie wpłyną na długość gry, Zdziwiłbyś się. Producenci cały czas śledzą fora swoich fanów i coraz częściej zmieniają w jakiś tam sposób swoją grę. Przykłady? Max Payne 3, który gdyby nie lamenty graczy, byłby osadzony w całości w Sao Paulo oraz tylko i wyłącznie z łysym Maxem. Albo konwersja Dark Souls na PC - miał być Games for Windows Live, ludzie zbojkotowali, będzie najprawdopodobniej Steam. Czasem opłaca się trochę pokrzyczeć na forum... więc trzeba brać to co dają Jak zrobią kampanię na 3 godziny to też tak powiesz? Jasne, tutaj jeszcze jakiejś wielkiej tragedii znowu nie ma, ale jak developerzy zauważą że ich fani łykają wszystko bez popity, to uwierz, nic dobrego z tego nie wyniknie. Do obrażania się jeszcze daleko Cieszę się. Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 Nowy God of War powinien trwać przynajmniej z 20 godzin ,a nie ma jakieś marne 10.Twórcy mogli by odbić się od panujących aktualnie standardów i pójść za ciosem. Multi+ mocny i długi singiel trwający ponad 20 godzin,w których młócimy mitologiczne mordy w epickich starciach, okraszonych ciekawymi i trudnymi zagadkami, bez problemu zmiótł by konkurencję. Pierwsza i druga część solidnie przykuły mnie do ekranu ,ale trójka i obie części na PSP pod względem długości to żart.Wyzwania też okazały się zbyt proste i po dwóch tygodniach(a w wypadku kieszonsolki po jednym) nie miałem tu co robić,a nie grałem jakoś nachalnie. Teraz na pewno będzie lepiej,ale jedynka i dwójka to nadal niedoścignione produkcje,nie tylko pod tym względem. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 (edytowane) 100h kur.wa, conajmniej :confused: Ile by nie trwał to i tak podczas grania będzie się wydawać, że gra jest krótka. Tak miałem z jedynką, dwójką i trójką. W sumie z każdą dobrą grą tak mam. Edytowane 5 maja 2012 przez ShtaS 1 Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 Nie ma Hu na Mariolę, GoW:A na bank wyląduje w czytniku mojej konsoli. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 Nieeeeeeeeee, ale Kratos wygląda otyle. Bez kitu, ale niepodobny do tego w trojce. Faaaaaaak. Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 Przecież tylko na czwartym gifie jest Kratos (mam taką nadzieję ) Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 Jest, ale że w jakimś tam stopniu jest podobna do Kratosa to .... stąd obawy. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 Obys mial racje, bo ja przez te czerwone tatulaze, a jeszcze nie biala skore mialem wrazenie ze to mlody Kratos i sie wystraszylem bo kompletnie niepodobny. Wyglada jak Burneika Cytuj
Gość Soul Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 Zdziwiłbyś się. Producenci cały czas śledzą fora swoich fanów i coraz częściej zmieniają w jakiś tam sposób swoją grę. Przykłady? Max Payne 3, który gdyby nie lamenty graczy, byłby osadzony w całości w Sao Paulo oraz tylko i wyłącznie z łysym Maxem. Albo konwersja Dark Souls na PC - miał być Games for Windows Live, ludzie zbojkotowali, będzie najprawdopodobniej Steam. Czasem opłaca się trochę pokrzyczeć na forum... A co mnie Max jak ja tu o wstąpieniu rozmawiam ? Wiem, że śledzą i cóż z tego jak ta gra ma już bliżej jak dalej do końca ? Szczerze wątpię, że by coś z tym zrobili skoro już wszystko zostało powiedziane, teraz liczy się kasa gra ma być gotowa na marzec/kwiecień i będzie koniec kropka. Trzeba się z tym pogodzić. Jak zrobią kampanię na 3 godziny to też tak powiesz? Jasne, tutaj jeszcze jakiejś wielkiej tragedii znowu nie ma, ale jak developerzy zauważą że ich fani łykają wszystko bez popity, to uwierz, nic dobrego z tego nie wyniknie. A co mi więcej zostanie? płacz nad rozlanym mlekiem ? na pewne rzeczy człowiek niema wpływu, można podjąć walkę ja nie mówię, że nie bo też łykać wszystkiego jak popadnie nie można, tylko jest jedno małe ale, trzeba wiedzieć kiedy ma to sens a kiedy nie. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 (edytowane) tylko na ostatnim gifie jest kratos, na wczesniejszych to postac z multi ktora była już pokazana na tym pierwszym screenie dobrej jakości kilka dni temu, sądząc po mackowatych i skorupiastych elementach zbroi ta postać to posejdon albo jakiś jego kolega (bo posejdon w gow3 mial dlugie włsoy) Edytowane 5 maja 2012 przez Yano Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 W multi mają być 4 postacie - Zeus, Hades, Posejdon i Ares. No ten typek nikogo z nich nie przypomina. Ale Kratos to też raczej nie jest, bo akcja gry ma miejsce kilka miesięcy po zdobyciu ostrzy. Chyba, że to z retrospekcji, ale na ryju jest zbyt okrągły. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 (edytowane) Na pierwszym gifie jest identyczne ujęcie jak bodajże z menu z trójki, gdzie widać połowę ramienia i głowy Kratosa, poza tym gdyby to było multi to gdzie są pozostałe postacie, no i IMO reżyserka tej sceny od razu na myśl przywodzi singla. Edytowane 5 maja 2012 przez Kre3k Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 to jest ten facet, i zobaczcie że ma inne tatuażeni niz kratos, cała zbroje z macek, hełm jak rybi ogon, a miecz jak szczypce kraba, to musi być jakiś ziom od posejdona, albo "młody posejdon" zanim zapuścił długie kudły nie wierze żeby to byl kratos Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 To jest "klasa" postaci Posejdon. Todd Papy mówił ,że w multi będzie 4 bogów - 4 klasy. Zeus, Posejdon, Ares i Hades. Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 Jeju, to oczywiste, ze to nie Kratos. A wy dalej sie o to spieracie Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 Na pierwszym gifie jest identyczne ujęcie jak bodajże z menu z trójki, gdzie widać połowę ramienia i głowy Kratosa, poza tym gdyby to było multi to gdzie są pozostałe postacie, no i IMO reżyserka tej sceny od razu na myśl przywodzi singla. Każdy duży GoW się tak zaczynał A pozostae postacie nie muszą być w tym samym miejscu przecież. Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 Ja chciałbym aby w w GoW:A było więcej walk jak z Perseuszem w GoW II. Jej koniec był zarąbisty Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 Końcówka walki z Herkulesem > końcówka walki z Perseuszem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi