Skocz do zawartości

God of War: Wstąpienie

Masorz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trójka to w ogóle ma przekozackie finishery i walki z bossami. Oprócz tych co wymieniliście to

-wyrwanie Hadesowi mięcha - cudo, zresztą jak i design Hadesa

-paznokieć Kronosa - cudo

-urwany łeb Heliosa - klasyk, cudo

-nóżki Hermesa - miód, cudo

Trójka pod tym względem wymiata tylko finałowa walka jest "taka se", imo.

Opublikowano

Nie słodźcie tak bo jeszcze wyjdzie, że trójka to najlepsza część :ph34r: .

Kratos z tatuażami, ale...bez popiołów pokrywających jego wredny ryj, hmmmm. Będzie ostro. Liczyłem jednak na wojnę z barbarzyńcami i moment przyjęcia BoC.

Opublikowano (edytowane)

- w tej części nie będziesz otwierać skrzyni, będziesz je po prostu rozwalał

- nie bedzie story mode dla coopa

- wiecej zniszczeń niż w GoW 3 (jak dobrze rozumiem chodzi o środowisko)

- "They are working on making all the features of the characters better than GOW3" - nie wiem jak to dobrze przetlumaczyć ;p

- będzie większa różnorodność lokacji jak starsze gowy

- nie bedzie wielkich, otwartych srodowisk, czyli nic nowego

Edytowane przez Figaro
Opublikowano

- "They are working on making all the features of the characters better than GOW3" - nie wiem jak to dobrze przetlumaczyć ;p

Może chodzić po prostu o wygląd postaci, albo o umiejętności i wygibasy, które będą w palecie ruchów. Ciężko zinterpretować.
Opublikowano

-Improved animation a new collision system

-New cloth tech, new hair and skin shaders and revamped lighting

-New climbing system for point-to-point movement

-Nudge ability added to the camera. It isn't complete control but allows you to see more of the environment.

Opublikowano

Jakiegoś sporego "och, ach" u mnie ów zwiastun nie wywołał. W pierwszej kolejności powinni zaprezentować tryb dla pojedynczego gracza. Opcję wieloosobową później.

Niemniej niezwykle lubię serię GoW. GoW II to jedna z moich ulubionych pozycji na poprzednią generacja, a jej następczyni to pierwsza liga na obecnej.

Raczej otrzymamy godne pożegnanie z PS3 (oby).

Opublikowano

Jakiegoś sporego "och, ach" u mnie ów zwiastun nie wywołał. W pierwszej kolejności powinni zaprezentować tryb dla pojedynczego gracza. Opcję wieloosobową później.

Najpierw pokazują nowości, bo singiel to raczej wiemy jak będzie wyglądał.

Gość Szprota
Opublikowano

Jak dla mnie dodanie multi do tej serii to nieporozumienie. Zawsze była to gra nastawiona singla, a teraz wszędzie ładują ten multiplayer :/

No tak,ale powiew swiezosci w tej serii się przyda

Opublikowano

- nie bedzie wielkich, otwartych srodowisk, czyli nic nowego

Czyli możemy zapomnieć o wielkiej, epickiej bitwie :(

albo o sandboxie poprostu

zawsze jakas zamknieta lokacja z wielką bitwa w tle moze wchdozic w gre

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Normalnie polskie zoo, pierw w japę dostaje koziołek matołek, potem słoń trąbalski, jakoś mi się przykro zrobiła na finischerze tego słonika :(

Opublikowano

jest spoko, ale moglo by byc lepiej, w koncu gow3 byl tak fajny ze nawet jak to bedzie gow3.5 a nie 4 (co sugeruje podtytuł zamiast numerka) to i tak bedzie fajnie

widac kilka drobnych zmian na plus w walce i wspinaczce, grafika ladna, chociaz brakuje mi troche wiekszej ilosci efektow swietlnych i specjalnych, jest zbyt czysto

nie jaram sie jak glupi, ale jak wyjdzie to z przyjemnoscia zagram

• Plusik 1
Opublikowano

Yano, to poki co tylko krotki gameplay na dodatek marnej jakosci, ja czekam az wypuszcza to demko na pss ^^ wyglada swietnie, walka duzo dynamiczniejsza, mozliwosc uzywania innych broni i w ogole widac sporo usprawnien... mnie tylko ciekawi, skoro to jest prequel, skad kratos ma kamien (tak wnioskuje po zielonej poswiacie) to zatrzymywania, cofania czasu ktory sie zdobywalo dopiero w GoW 2? i co to za glowny bossior z mackami? czyzby kraken? ale z jednej strony krakena zabijalismy juz w GoW 2... strange