Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 A finisher na Posejdonie > walka z Herkulesem. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 Trójka to w ogóle ma przekozackie finishery i walki z bossami. Oprócz tych co wymieniliście to -wyrwanie Hadesowi mięcha - cudo, zresztą jak i design Hadesa -paznokieć Kronosa - cudo -urwany łeb Heliosa - klasyk, cudo -nóżki Hermesa - miód, cudo Trójka pod tym względem wymiata tylko finałowa walka jest "taka se", imo. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 Nie słodźcie tak bo jeszcze wyjdzie, że trójka to najlepsza część :ph34r: . Kratos z tatuażami, ale...bez popiołów pokrywających jego wredny ryj, hmmmm. Będzie ostro. Liczyłem jednak na wojnę z barbarzyńcami i moment przyjęcia BoC. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 Spokojnie to narazie tylko multi, o singlu ciagle nic nie wiadomo, a wg mnie walka z barbarzyncami na pewno bedzie w tej czesci. Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 Jeśli będzie walka z barbarzyńcami to ja oczekuję epickiej bitwy i masę postaci na raz na ekranie. Chcę poczuć ten ryk dwóch krzyżujących się armii. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 (edytowane) - w tej części nie będziesz otwierać skrzyni, będziesz je po prostu rozwalał - nie bedzie story mode dla coopa - wiecej zniszczeń niż w GoW 3 (jak dobrze rozumiem chodzi o środowisko) - "They are working on making all the features of the characters better than GOW3" - nie wiem jak to dobrze przetlumaczyć ;p - będzie większa różnorodność lokacji jak starsze gowy - nie bedzie wielkich, otwartych srodowisk, czyli nic nowego Edytowane 5 maja 2012 przez Figaro Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 - nie bedzie story mode dla coopa szkoda Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 6 maja 2012 Opublikowano 6 maja 2012 - "They are working on making all the features of the characters better than GOW3" - nie wiem jak to dobrze przetlumaczyć ;p Może chodzić po prostu o wygląd postaci, albo o umiejętności i wygibasy, które będą w palecie ruchów. Ciężko zinterpretować. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 6 maja 2012 Opublikowano 6 maja 2012 -Improved animation a new collision system -New cloth tech, new hair and skin shaders and revamped lighting -New climbing system for point-to-point movement -Nudge ability added to the camera. It isn't complete control but allows you to see more of the environment. Cytuj
_mike 318 Opublikowano 7 maja 2012 Opublikowano 7 maja 2012 Skąd bierzesz to info Figaro? Transkrypcja filmiku(wywiadu) czy pokazał się jakiś preview? Bo z chęcią bym poczytał Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 7 maja 2012 Opublikowano 7 maja 2012 (edytowane) Rozmawiam czasem przez telefon z Toddem Papym, Ale większość jest z jego Twittera Edytowane 7 maja 2012 przez Figaro 3 Cytuj
Sylvan Wielki 4 621 Opublikowano 9 maja 2012 Opublikowano 9 maja 2012 Jakiegoś sporego "och, ach" u mnie ów zwiastun nie wywołał. W pierwszej kolejności powinni zaprezentować tryb dla pojedynczego gracza. Opcję wieloosobową później. Niemniej niezwykle lubię serię GoW. GoW II to jedna z moich ulubionych pozycji na poprzednią generacja, a jej następczyni to pierwsza liga na obecnej. Raczej otrzymamy godne pożegnanie z PS3 (oby). Cytuj
Jacobek 18 Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 Jak dla mnie dodanie multi do tej serii to nieporozumienie. Zawsze była to gra nastawiona singla, a teraz wszędzie ładują ten multiplayer Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 Jeszcze nie zagrałeś w niego, a już jęczysz. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 Jakiegoś sporego "och, ach" u mnie ów zwiastun nie wywołał. W pierwszej kolejności powinni zaprezentować tryb dla pojedynczego gracza. Opcję wieloosobową później. Najpierw pokazują nowości, bo singiel to raczej wiemy jak będzie wyglądał. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 Jak dla mnie dodanie multi do tej serii to nieporozumienie. Zawsze była to gra nastawiona singla, a teraz wszędzie ładują ten multiplayer No tak,ale powiew swiezosci w tej serii się przyda Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 - nie bedzie wielkich, otwartych srodowisk, czyli nic nowego Czyli możemy zapomnieć o wielkiej, epickiej bitwie Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 - nie bedzie wielkich, otwartych srodowisk, czyli nic nowego Czyli możemy zapomnieć o wielkiej, epickiej bitwie albo o sandboxie poprostu zawsze jakas zamknieta lokacja z wielką bitwa w tle moze wchdozic w gre Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 5 czerwca 2012 Opublikowano 5 czerwca 2012 Normalnie polskie zoo, pierw w japę dostaje koziołek matołek, potem słoń trąbalski, jakoś mi się przykro zrobiła na finischerze tego słonika Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 5 czerwca 2012 Opublikowano 5 czerwca 2012 Jest dobrze,grafika urywa,system walki trochę zmenili,wrogowie świetni,stary dobry gow Cytuj
agst 131 Opublikowano 5 czerwca 2012 Opublikowano 5 czerwca 2012 Nic nowego tak na prawdę, wszystko już widziałem i to kilka razy. Jestem lekko rozczarowany. 1 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 5 czerwca 2012 Opublikowano 5 czerwca 2012 mi się przede wszystkim wydaje,że walka jest dynamiczniejsza niż wcześniej Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 czerwca 2012 Opublikowano 5 czerwca 2012 jest spoko, ale moglo by byc lepiej, w koncu gow3 byl tak fajny ze nawet jak to bedzie gow3.5 a nie 4 (co sugeruje podtytuł zamiast numerka) to i tak bedzie fajnie widac kilka drobnych zmian na plus w walce i wspinaczce, grafika ladna, chociaz brakuje mi troche wiekszej ilosci efektow swietlnych i specjalnych, jest zbyt czysto nie jaram sie jak glupi, ale jak wyjdzie to z przyjemnoscia zagram 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 5 czerwca 2012 Opublikowano 5 czerwca 2012 Yano, to poki co tylko krotki gameplay na dodatek marnej jakosci, ja czekam az wypuszcza to demko na pss wyglada swietnie, walka duzo dynamiczniejsza, mozliwosc uzywania innych broni i w ogole widac sporo usprawnien... mnie tylko ciekawi, skoro to jest prequel, skad kratos ma kamien (tak wnioskuje po zielonej poswiacie) to zatrzymywania, cofania czasu ktory sie zdobywalo dopiero w GoW 2? i co to za glowny bossior z mackami? czyzby kraken? ale z jednej strony krakena zabijalismy juz w GoW 2... strange Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi