Gość DonSterydo Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Multi wygląda przyjemnie, ale moim zdaniem Horda pasuje o wiele bardziej. Mam nadzieję, że się pokuszą i wprowadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Chcialbym zeby w najnowszej czesci zrobili walki gdzie Kratos bedzie wspomagany przez jakiegos kompana - cos takiego jak moglismy zobaczyc w Ghost Of Sparta. Ta walka byla dla mnie zaskoczeniem - byla bardzo efektowna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Sony przygotowywuje God of War Omega Edition niestety bez Ascension w zestawie. Jestem ciekaw ceny, bo oryginalna figurka kosztowała 999 PLN http://www.aliensgro...TOS_STATUE.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawel_S5 13 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 oryginalna figurka to majtersztyk, ta z brązu na pewno bedzie mniejsza i gorszej jakosci, inaczej nikt tego nie kupi za taką cenę Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Bez wątpienia bądzie gorsza jakościowo, a sądząc po obrazku jej wielkość to coś ok 21-23 cm (oryginalna 43 cm), no i jak wspomniałeś ten brąz obniży jeszcze bardziej cenę. Biorąc pod uwagę premierę GoW: A w marcu można przypuszczać, że wyjdzie jeszcze jakiś kompletny zestaw zawierający wszystkie gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 (edytowane) Jak dla mnie mogliby juz wy(pipi)ac tego rolla (albo przynajmniej laga po rollu) i zrobic jakiegos dasha - walka bylaby bardziej dynamiczna. Edytowane 12 Czerwca 2012 przez Dave Czezky Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawel_S5 13 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Jak dla mnie mogliby juz wy(pipi)ac tego rolla (albo przynajmniej laga po rollu) i zrobic jakiegos dasha - walka bylaby bardziej dynamiczna. roll/dash jest uzalezniony od broni jaka mamy, w trojce mozna bylo dashowac z cestusem, na filmikach z multi wstąpienia tez jest dash jak postac uzywa dużej broni (młota), rzeczywiscie mogloby byc bardziej dynamicznie bez delaya po rollu Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 W sumie tak, ale przez 90% uzywalo sie i tak podstawowej broni (+10% rekawice). Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Już nie przesadzajcie, walka jest wystarczająco płynna, a brak opóźnienia po rollu (które i tak jest minimalne w porównaniu do takiego Chanis of Olympus) tylko uprościło by i tak już łatwą rozgrywkę. Ja jestem jedną z tych osób dla których nie muszą zmeniać systemu walki w GoW, a jedynie mogą dodać nowe ciosy. Dla mnie ten system jest kompletny i idealnie pasuje do przygów Kratosa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Ten system jest przystępny i łatwy do opanowania i też mi w zupełności wystarcza. Wolę by się skupili nad dodatkowym orężem. Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Znów zajawka trybu multi. Coś czuję, że będzie to samo co z Dead Space 2. Nie jestem przekonany do wsadzania multi w grach typowo singlowych. Jak dla mnie udało się tylko w Assassin's Creed. Oraz chwała twórcom Batmana, którzy zrezygnowali z tegoż, a okazała się grą roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Wygląda dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 nie martw się...za jakiś czas w końcu puszczą trailer z singla i pewnie wzorem tego z GoW3 każdy będzie mieć szczękę na podłodze. Jeszcze dużo czasu do wydania gry, zresztą nawet trailery z multi pokazują praktycznie jedną miejscówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Multi zapowiada się znakomicie... ...tylko żeby szybko nie umarło(dead space 2) Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Przy starciach pewnie będzie sporo osób, które będzie po prostu naparzać w przyciski licząc na łut szczęścia. Innymi słowy chaos przy większej liczbie osób. A właśnie do ilu max ma być graczy na raz? Wiadomo coś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Dwie drużyny po 4 graczy. Multi jako dodatek może być, wiadomo że single jest najwazniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 8 gracy to nie dużo ale przy tym slasheru to i tak będzie spory zamęt. Jeśli tylko singiel na tym nie straci, multi jako dodatek jak najbardziej pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 trailer singla tez jest, dupy nie kopie, zwykle urywki ze znanego nam juz gameplay, szalu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Multi ma być tylko wisienką na torcie. Singiel pozamiata bo wierzę, że mimo skostniałego gameplay'u klimat i moc zadawanych ciosów zatrze wszystko (kuźwa jak to głupio brzmi) negatywne. Seria God of War nigdy nie zawodzi. Trzeba się tym cieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 A mi tam się podoba ten gameplay trailer http://www.youtube.com/watch?v=Pw6h7EbgxmI&hd=1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawel_S5 13 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 osobiscie wolałbym cos na miare trailera na gai jak w trójce, ten wyzej mogłby robic wieksze wrazenie gdyby wczesniej nie pokazali tego poziomu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Nie wiem co byście chcieli, żeby najlepsze urywki zdradzili w trailerach? To nie jest pierwsza część jakiegoś nowego IP. Tu wystarczy, że pokażą, że będzie więcej tego co wszyscy lubią w serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 osobiscie wolałbym cos na miare trailera na gai jak w trójce, ten wyzej mogłby robic wieksze wrazenie gdyby wczesniej nie pokazali tego poziomu No i po co pokazywać jakieś fragmenty, których nie ma finalnie w grze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawel_S5 13 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 osobiscie wolałbym cos na miare trailera na gai jak w trójce, ten wyzej mogłby robic wieksze wrazenie gdyby wczesniej nie pokazali tego poziomu No i po co pokazywać jakieś fragmenty, których nie ma finalnie w grze? no fakt, tego nie bylo w ostatecznej wersji ale zauwaz ze sekwencja z cyklopem zostala skopiowana do walki z Kronosem ale to nie zmienia faktu, ze trailer byl bardzo efektowny Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Tak, wiem, że tą sekwencję przenieśli. Ja jednak wolę pokazy takie jak ten z Ascension, czysty kod z gry, a nie efektowny trailer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi