Opublikowano 7 czerwca 201212 l Multi wygląda przyjemnie, ale moim zdaniem Horda pasuje o wiele bardziej. Mam nadzieję, że się pokuszą i wprowadzą.
Opublikowano 11 czerwca 201212 l Chcialbym zeby w najnowszej czesci zrobili walki gdzie Kratos bedzie wspomagany przez jakiegos kompana - cos takiego jak moglismy zobaczyc w Ghost Of Sparta. Ta walka byla dla mnie zaskoczeniem - byla bardzo efektowna.
Opublikowano 11 czerwca 201212 l Sony przygotowywuje God of War Omega Edition niestety bez Ascension w zestawie. Jestem ciekaw ceny, bo oryginalna figurka kosztowała 999 PLN http://www.aliensgro...TOS_STATUE.html
Opublikowano 12 czerwca 201212 l oryginalna figurka to majtersztyk, ta z brązu na pewno bedzie mniejsza i gorszej jakosci, inaczej nikt tego nie kupi za taką cenę
Opublikowano 12 czerwca 201212 l Bez wątpienia bądzie gorsza jakościowo, a sądząc po obrazku jej wielkość to coś ok 21-23 cm (oryginalna 43 cm), no i jak wspomniałeś ten brąz obniży jeszcze bardziej cenę. Biorąc pod uwagę premierę GoW: A w marcu można przypuszczać, że wyjdzie jeszcze jakiś kompletny zestaw zawierający wszystkie gry.
Opublikowano 12 czerwca 201212 l Jak dla mnie mogliby juz wy(pipi)ac tego rolla (albo przynajmniej laga po rollu) i zrobic jakiegos dasha - walka bylaby bardziej dynamiczna. Edytowane 12 czerwca 201212 l przez Dave Czezky
Opublikowano 12 czerwca 201212 l Jak dla mnie mogliby juz wy(pipi)ac tego rolla (albo przynajmniej laga po rollu) i zrobic jakiegos dasha - walka bylaby bardziej dynamiczna. roll/dash jest uzalezniony od broni jaka mamy, w trojce mozna bylo dashowac z cestusem, na filmikach z multi wstąpienia tez jest dash jak postac uzywa dużej broni (młota), rzeczywiscie mogloby byc bardziej dynamicznie bez delaya po rollu
Opublikowano 12 czerwca 201212 l W sumie tak, ale przez 90% uzywalo sie i tak podstawowej broni (+10% rekawice).
Opublikowano 12 czerwca 201212 l Już nie przesadzajcie, walka jest wystarczająco płynna, a brak opóźnienia po rollu (które i tak jest minimalne w porównaniu do takiego Chanis of Olympus) tylko uprościło by i tak już łatwą rozgrywkę. Ja jestem jedną z tych osób dla których nie muszą zmeniać systemu walki w GoW, a jedynie mogą dodać nowe ciosy. Dla mnie ten system jest kompletny i idealnie pasuje do przygów Kratosa.
Opublikowano 12 czerwca 201212 l Ten system jest przystępny i łatwy do opanowania i też mi w zupełności wystarcza. Wolę by się skupili nad dodatkowym orężem.
Opublikowano 14 czerwca 201212 l Znów zajawka trybu multi. Coś czuję, że będzie to samo co z Dead Space 2. Nie jestem przekonany do wsadzania multi w grach typowo singlowych. Jak dla mnie udało się tylko w Assassin's Creed. Oraz chwała twórcom Batmana, którzy zrezygnowali z tegoż, a okazała się grą roku.
Opublikowano 14 czerwca 201212 l nie martw się...za jakiś czas w końcu puszczą trailer z singla i pewnie wzorem tego z GoW3 każdy będzie mieć szczękę na podłodze. Jeszcze dużo czasu do wydania gry, zresztą nawet trailery z multi pokazują praktycznie jedną miejscówkę.
Opublikowano 14 czerwca 201212 l Multi zapowiada się znakomicie... ...tylko żeby szybko nie umarło(dead space 2)
Opublikowano 14 czerwca 201212 l Przy starciach pewnie będzie sporo osób, które będzie po prostu naparzać w przyciski licząc na łut szczęścia. Innymi słowy chaos przy większej liczbie osób. A właśnie do ilu max ma być graczy na raz? Wiadomo coś?
Opublikowano 14 czerwca 201212 l Dwie drużyny po 4 graczy. Multi jako dodatek może być, wiadomo że single jest najwazniejszy.
Opublikowano 14 czerwca 201212 l 8 gracy to nie dużo ale przy tym slasheru to i tak będzie spory zamęt. Jeśli tylko singiel na tym nie straci, multi jako dodatek jak najbardziej pasuje.
Opublikowano 14 czerwca 201212 l trailer singla tez jest, dupy nie kopie, zwykle urywki ze znanego nam juz gameplay, szalu nie ma
Opublikowano 15 czerwca 201212 l Multi ma być tylko wisienką na torcie. Singiel pozamiata bo wierzę, że mimo skostniałego gameplay'u klimat i moc zadawanych ciosów zatrze wszystko (kuźwa jak to głupio brzmi) negatywne. Seria God of War nigdy nie zawodzi. Trzeba się tym cieszyć.
Opublikowano 15 czerwca 201212 l A mi tam się podoba ten gameplay trailer http://www.youtube.com/watch?v=Pw6h7EbgxmI&hd=1
Opublikowano 15 czerwca 201212 l osobiscie wolałbym cos na miare trailera na gai jak w trójce, ten wyzej mogłby robic wieksze wrazenie gdyby wczesniej nie pokazali tego poziomu
Opublikowano 15 czerwca 201212 l Nie wiem co byście chcieli, żeby najlepsze urywki zdradzili w trailerach? To nie jest pierwsza część jakiegoś nowego IP. Tu wystarczy, że pokażą, że będzie więcej tego co wszyscy lubią w serii.
Opublikowano 15 czerwca 201212 l osobiscie wolałbym cos na miare trailera na gai jak w trójce, ten wyzej mogłby robic wieksze wrazenie gdyby wczesniej nie pokazali tego poziomu No i po co pokazywać jakieś fragmenty, których nie ma finalnie w grze?
Opublikowano 16 czerwca 201212 l osobiscie wolałbym cos na miare trailera na gai jak w trójce, ten wyzej mogłby robic wieksze wrazenie gdyby wczesniej nie pokazali tego poziomu No i po co pokazywać jakieś fragmenty, których nie ma finalnie w grze? no fakt, tego nie bylo w ostatecznej wersji ale zauwaz ze sekwencja z cyklopem zostala skopiowana do walki z Kronosem ale to nie zmienia faktu, ze trailer byl bardzo efektowny
Opublikowano 16 czerwca 201212 l Tak, wiem, że tą sekwencję przenieśli. Ja jednak wolę pokazy takie jak ten z Ascension, czysty kod z gry, a nie efektowny trailer.