Yano 3 697 Opublikowano 27 listopada 2012 Opublikowano 27 listopada 2012 ja mam podobne odczucia jak ficuś.. pamietam jak czekalem na 3 i podniecalem sie po całości , a teraz tak bardzo wieje chvjem że nawet wręcz nie czekam na gre. na cholere pokazują glupie slasherowe multi (ktore wydaje sie bardzo prymitywne jesli chodzi o mechanike) , powinni pokazać jakieś urywające dupe trailery z singla tak jak ten gdzie kratos biegał po gai. licze ze zaczną cos pokazywac konkretnego z sngla i zachęcą do podniety Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 27 listopada 2012 Opublikowano 27 listopada 2012 Ogram najpierw multi. Wszystko co tam jest do zdobycia w temacie trofeów i na tym koniec. Myślę, że multi zostało dodane by w późniejszym czasie wypuszczać DLC do niego i na tym zarabiać. Może dodadzą coś do singla. Obym się mylił i obyśmy mieli wszystko na dysku. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 27 listopada 2012 Opublikowano 27 listopada 2012 Jak coś nowego pokażą to będzie super, jak nie to trudno. To w sumie jedyna gra której na 100% jestem pewien, że w przyszłym roku mnie nie zawiedzie, tak jak każdy GOW. Nawet bardziej wyczekiwane The Last Of Us, czy Bioshock Infinite nie mają tego komfortu. ;] 1 Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 27 listopada 2012 Opublikowano 27 listopada 2012 Multi jest po to , by wrzucić sensownie Online Pass Pomyślcie ludzie. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 27 listopada 2012 Opublikowano 27 listopada 2012 online pass i dlc - ostatnio singlowe "filmowe" przygodówki akcji jak uncharted i max payne pokazują jak bardzo można doić graczy DLC do multi w postaci mapek i skinów co oczywiscie trudne by bylo w singlu bo w singlu odrazu gracze dostaną ku.rwicy że kupują pociętą gre więc postanowili zrobić z GOW to samo z U2/3 i MP3 tylko że w porownaniu z tamtymi grami multi w gow zapowiada sie naprawde słabiutko jak dla mnie narazie to jest do pogrania na 15 min zeby obaczaić oczywiscie możliwe że bedzie miła niespodzianka ale dotychczasowe filmiki pokazują prymitywny mechanizm walki ktory raczej sie nie sprawdzi w PVP Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 27 listopada 2012 Opublikowano 27 listopada 2012 Multi nie jest słabe, jest dosyć ciekawe, ale wydaje się być nudne po jakichś 10 meczach. Chyba, że mają asa w rękawie. Cytuj
noxious33 71 Opublikowano 27 listopada 2012 Opublikowano 27 listopada 2012 Multi nie jest słabe, jest dosyć ciekawe, ale wydaje się być nudne po jakichś 10 meczach. Chyba, że mają asa w rękawie. :ph34r: 2 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 27 listopada 2012 Opublikowano 27 listopada 2012 z całym szacunkiem dla serii bo ją uwielbiam....ale GoWy mają zbyt prostacki system walki by cokolwiek ciekawego mogły wnieść do multi....nawalać cały czas 3 x kwadrat albo 2x kwadrat + trójkąt po kilku godzinach znudzi każdego. Zresztą obiecana jest beta w plusie więc obadam własnoręcznie Cytuj
Piwo_HD 5 Opublikowano 27 listopada 2012 Opublikowano 27 listopada 2012 Kiedy ta beta ma start ? Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 27 listopada 2012 Opublikowano 27 listopada 2012 nie określili się jeszcze kiedy Jeśli tak blisko premiera to jednak można przyjąć, że gdzieś grudzień/styczeń Cytuj
nero2082 791 Opublikowano 30 listopada 2012 Opublikowano 30 listopada 2012 zapisy na bete GoWA https://psnbeta.eu.playstation.com//GoWAEnrol/enroll.php Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 30 listopada 2012 Opublikowano 30 listopada 2012 Plusowcy tez musza sie zapisywac? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 Wiem, że na to czekaliście - nowe artworki z multi http://www.examiner.com/article/new-god-of-war-ascension-images-show-ares-zeus-and-more Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 co oni odwalają, nie ma nic ciekawego w artach randomowych ludzików z gównianego multi ;/ co innego gdyby pokazali jakiegoś pakernego bossa czy postac fabularną, ale takie tam ludziki to naprawde czarny PR dla gry ja nie wiem co oni chcą osiągnąc, czy single bedzie tak słąby ze wstydzą sie cokolwiek pokazac? chyba nie zaczeli przeciez robic gry od multi? Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 Multi nie jest słabe, jest dosyć ciekawe, ale wydaje się być nudne po jakichś 10 meczach. Chyba, że mają asa w rękawie. :ph34r: Ciekawe patenty, ale za mało udostępnili do pogrania bo beta to jest to samo co na Gamescom. Dlatego dla mnie wydaje się być nudne. Graj w demo przez parę godzin non stop, też się znudzi, niezależnie jak fajnie nie będzie na początku. A beta startować ma w styczniu dla reszty śmiertelników i plusowiczów. Dużo osób już ma. Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 co oni odwalają, nie ma nic ciekawego w artach randomowych ludzików z gównianego multi ;/ co innego gdyby pokazali jakiegoś pakernego bossa czy postac fabularną, ale takie tam ludziki to naprawde czarny PR dla gry ja nie wiem co oni chcą osiągnąc, czy single bedzie tak słąby ze wstydzą sie cokolwiek pokazac? chyba nie zaczeli przeciez robic gry od multi? :confused: W styczniu mają ruszyć z promocją singla, pewnie puszczą jakiś wykręcony zwiastun, jak to miało miejsce z GoW III. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 13 grudnia 2012 Opublikowano 13 grudnia 2012 Evil Ways Trialer Z powyższego zwiastunu dowiadujemy się m.in o tym, że beta dla plusowców rusza 8 Stycznia. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 14 grudnia 2012 Opublikowano 14 grudnia 2012 Dostałem zaproszenie do beta testów, wiadomo do kiedy one potrwają? Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 14 grudnia 2012 Opublikowano 14 grudnia 2012 (edytowane) Na wstępie wita nas 500 megowy patch (460 mb. bodajże) to tak żeby przygotować się psychicznie....................... Powiem tak - oczywiście to jest tylko moja opinia więc proszę nie krzyczeć. Sony/SMS spierd.alajcie z tym multi które jest tak potrzebne tej grze jak łysemu grzebień. A idź pan w ch.uj jakiś totalny chaos i randomowa masherka - sytuacja dokładnie taka sama jak ps all stars. Chwilami grając nawet nie wiedziałem kim steruję. O lagach nawet nie wspominam bo w końcu to beta. Może pełna wersja będzie lepsza, może to akurat mi kompletnie nie podeszło multi, może ch,ujowe tryby - nie wiem i nie obchodzi mnie to. Wiem za to, że na 99% w fullu oleję multi, INTERESUJE MNIE TYLKO I WYŁĄCZNIE SINGIEL (ktoś zapomniał, że to God of War?). No ok, może jedynie odpalę multi jeżeli będą wymagane proste trophy za multi (ale oby (pipi)a nieeeeeeeeeeeeee). Jedyne co dobrego "wyniosłem" z bety, to to, że jeszcze bardziej nagrzałem się już na fulla. Wystarczy sam napis GoW, ta boska otoczka serii etc. (nie ma drugiej takiej serii) - dzizas ale ograłbym już fulla - ofc TYLKO SINGLA (na szczęście przede mną jeszcze Kolekcja GoW- ów z PSP he he he he). PS. Beta jest po polsku (napisy). Edytowane 14 grudnia 2012 przez SłupekPL Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 14 grudnia 2012 Opublikowano 14 grudnia 2012 Nie wiem czy było, początek dema (singiel) dodawanego do Pamięci Absolutnej na BD http://theparanoidgamer.com/god-of-war-ascension-single-player-demo-gameplay/ Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 14 grudnia 2012 Opublikowano 14 grudnia 2012 Udało mi się załapać do bety i WOW! Dla mnie multi jest bardzo przyjemne i żeby coś osiągnąć, trzeba działać zespołowo (np. ochraniać wyciągającego Włócznię). Walka jest odpowiednio zrównoważona i masherka na nic się nie zda, bo bloki i parowanie działają aż miło. Pierwszy mecz wprawdzie przegrałem, ale byłem tym, który zabił Polifema ;D Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 14 grudnia 2012 Opublikowano 14 grudnia 2012 Prawie każdy kto się zapisał na Betę z tego co widzę ma bądź będzie miał do niej dostęp. Tylko nie każdemu (np. mi) Sony wysłało o tym info! https://psnbeta.eu.p...om/userInfo.php Logujecie się danymi z konta z którego się zapisywaliście, wybieracie God of War: Ascension™ Early Beta Access (choć niekoniecznie, na pierwszym koncie musiałem wybrać, na drugim od razu przeszło do bety GOW) i w zakładce Vouchers jest kod . Sprawdzałem na 2 kontach na jakich się zapisywałem na betę i na obu są kody a na żaden e-mail nie przyszło info Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 14 grudnia 2012 Opublikowano 14 grudnia 2012 Ja za to się nie załapałem no nic chociaż poczytam opinie . Cytuj
Mirumoto 234 Opublikowano 14 grudnia 2012 Opublikowano 14 grudnia 2012 (pipi)a jakaś parodia z tym patchem. Klienta ściągałem 15 minut, a teraz mi wyskakuje ponad 3h do ściągnięcia 500mb patcha. Pies cię (pipi) (pipi)ał Sony. Cytuj
SZ3RYF 11 Opublikowano 14 grudnia 2012 Opublikowano 14 grudnia 2012 Panowie (i Panie), HIT! mam dla Was niespodzianke wchodzicie http://www.urgentfury.com/register.php po potwierdzeniu maila, na ta stronke http://www.urgentfury.com/content.php/37-Urgent-Fury-wants-to-invite-you-to-become-a-Champion i macie kodzik do bety God of War! zabierac sie za sciaganie i granie Spartanie 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi