Square 8 550 Opublikowano 14 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2012 + Dodał MODERATOR Od razu uprzedzam żeby wstrzymać się z pisaniem postów typu "już pobieram" itd. itp. Jedynie opinie na temat bety/gry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2012 Ok moje opinie multi działa świetnie i nie widzę żadnych lagów. Tylko mam jedno ale, totalny chaos i niestety czasami jest tak jak w przysłowiu Banda złego na jednego i jadą mnie jak psa Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 14 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2012 powiedz lepiej po ilu meczach sie znudziło, i czy dzieje sie tam cokolwiek oprocz kecenia sie po mapie i atakowania najbliższej osoby? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2012 Mam już 8 level i jak na razie nie nudzi mi się. Oprócz walki jest też przejmowanie punktów, uruchamianie pułapek, zbieranie skrzyń, podnoszenie broni i nawalanie Polifema, który napiernicza łapami po planszy i naszym celem jest zgładzić go. I racja - dwóch na jednego to praktycznie przegrane starcie, chociaż dobre parowanie, używanie magii i przedmiotów pozwala wyjść zwycięsko. Dziś miałem przypadek, gdzie chłop z prawie całym paskiem życia ścigał mnie (ja na wyczerpaniu), przeskoczyłem go i zasadziłem mu takiego kopa, że spadł w przepaść. Frajda niesamowita. Więcej mapek podbije ją jeszcze bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2012 ^ Masz rację ale i tak chyba powinni zrobić 1vs1, lub 2vs2 itp. Szanse były by bardziej wyrównane. Mi osobiście już się znudziło więc raczej mulit nie będę tykał w grze Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 544 Opublikowano 15 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2012 zagrałem w betę, nie jest tak tragicznie jak się naczytałem ale na pewno nie jest to ten typ multiplayera, który lubię i co za tym idzie w fullu pewnie pograłbym w niego z godzinkę i odłożył na półkę. NIe wiem czemu ale sama rozgrywka przypomina mi tą z BattleRoyale Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 15 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2012 Dam sobie palec uciąć, że Santa Monic maczała palce w BR i to pewnie dlatego, heh. Przeważnie trzymają łapę na większości takich mniejszych projektów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mirumoto 234 Opublikowano 15 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2012 Dobra, pograłem chwilę i mogę zacząć wymieniać wady (bo to takie polskie): - nie do końca wiem, kiedy mi się kończą cooldowny na specjale (w szczególności L2); - sklepik. jest strasznie gubiący, do teraz nie wiem jak się w nim odnaleźć; - czasami błedy w matchmakingu (grałem przed chwilą 4v2); - brak trybu 1v1 (ale wydaje mi się, ze w fullu będzie); - dziwnie działający R1; A jakie są plusy? Cała, (pipi)a, reszta. Jestem wielkim fanem GoW, więc to multi biorę w ciemno. A co do chaosu - wystarczy nie napie.dalać tępo w przyciski. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 978 Opublikowano 15 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2012 Czyli co, dobre multi? Miałem nie ściągać, sprawdzić dopiero po ukończeniu singla, ale chyba się skusze na tą betę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andrew21 856 Opublikowano 15 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2012 Jak już ogarniesz sterowanie i wiesz co robić to multi jest bardzo przyjemne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 15 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2012 Nawet dosyć przyjemne. Po kilku godzinach grania stwierdzam, że jest nie najgorzej. Miejscówki są ładne i klimatyczne, wykończenia przeciwników też fajnie wyglądają, tryby są niby standardowe choć drużynowe przejęcia terenów wypadają ciekawie ze względu na cyklopa który może napierdzielać łapami w nas i przeciwników. Wykończenie wielkoluda daje masę radochy i może przeciągnąć szalę zwycięstwa.Wizualnie i dźwiękowo jest świetnie (w końcu to GoW). Parę błędów też się znalazło. Gdy napiernicza się 4 graczy na ekranie jeszcze można to ogarnąć, ale kiedy wyskakuje więcej graczy to już nie wiadomo kto kogo w krzakach ten tego. Chaos to mało powiedziane (a wszystko przez efekty, błyski itp.) . No i gdy gości jest dwóch, a ty sam to masz nikłe szanse na wyjście cało, a jeśli kolesi jest więcej to nawet się nie ruszysz. Sklepik początkowo ogłupia ale powoli "czaję" o co chodzi... chyba. Początkowo nie ma takiej mocy w ciosach ale wraz z rozwojem postaci i ulepszaniem arsenału i pancerza robi się konkretna jazda i specjale cieszą michę. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 842 Opublikowano 15 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2012 Ja niestety nie podzielam zachwytów, rozegrałem jeden(niepełny) mecz i wyłączyłem. Nie mam ochoty nawet się przekonywać do tego multi, dla mnie GOW już zawsze zostanie singlem i jeśli po raz drugi go spier.dolą to dziękuje i do widzenia mi z tą serią. Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 15 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2012 (edytowane) Nabiłem 10 lvl, i o ile z początku bylem miłe zaskoczony bo uwazalem ze multi w takiej grze to nieporozumienie, to teraz juz odpuszczam. Masheriada, juggle gdzie ni choo ja czasami nie idzie przerwac czyjegos napieudalania i po co sie tu irytować. Atakuje kolesia z 1/4 energii i co z tego, jak on odpala specjale za specjalne i zaliczam zgon w błyskach i trzaskach nie mając okazji zrobienia uniku. Cos dla ludzi lubiących testować swoją wytrzymałość na jeubnięcie padem o sciane. Ogólnie oczopląs i kociokwik przydałby sie jakis trening jeszcze taki jak na początku, moze byloby mnie chaosu - bo on jest wszedzie, a największy w deathmach'u. Pewnie amatorzy białego szaleństwa znajdą w tym radoche, ja odpadam. Za to singla nie mogę się doczekać. Edytowane 16 grudnia 2012 przez humanno Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 16 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2012 A to będzie ten sam engine co w singlu? Wiecie, niektóre studia dev. zgłaszają multi zewnętrznej firmie i ta robi multi na innym silniku. Jak taki sam engine będzie w singlu to słabiutko z grafą. Odpalając "trójkę" przeżyłem niemały szok, a ten GoW:W jest po prostu średniakiem. Co do multi to też nie bardzo, może muszę dłużej pograć i dać szansę. Na razie to jest jeden wielki chaos. Pewnie singiel będzie krótki to multi wyebali na siłę. Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 16 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2012 A skąd to wytrzasnąłeś ze singiel bedzie krótki? jakies przesłanki ku temu czy po prostu marudzisz? GoW od zawsze singiel i przede wszystkim singiel, nie widze powodów zeby snuc teorie ze teraz spartolą singla na rzecze multi, które, jak widać, ma i swoich zwolenników. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 16 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2012 Oglądałeś gameplay z singla żeby pisać, że będzie brzydki ? No i tak jak wspomniał humanno, narazie nie ma się co martwić, tym bardziej jak twórcy mówili, że chcą zrobić lepszego singla od GoW3. Ja sobie dzisiaj sprawdzę betę, ale po opiniach tutaj wnioskuje że będzie ona w stylu "albo to polubisz, albo znienawidzisz". Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 16 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2012 (...)czy po prostu marudzisz? Po prostu sobie marudze, bo wkurza mnie ta moda na wklejanie multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 16 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2012 No ale wtedy ludzie by narzekali, że nie ma zmian w serii itd. Nie oceniajmy dopóki nie pokażą czegoś więcej z singla. Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 16 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2012 no ale mozna miec obawy patrzac na np takiego Bio2 gdzie wcisnieto multi i imo single ucierpial. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andrew21 856 Opublikowano 16 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2012 Singiel ucierpiał bo robił go inny team niż bioshock 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 761 Opublikowano 16 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2012 dla mnie to jest niegrywalne w obecnej postaci - masa niezbalansowanych rzeczy, walki to seria interruptów, zasięg niektórych ataków to żenada, combosy z których nie ma ucieczki, żadnych midair recovery widzimy tylko jak nasz chłopek jest podbijany, do tego przegięte power weps, takie blades of kratos to jest jak nuke w call of duty - nabijacz fragów - gdzie w tym sens? dla mnie jatka jest za mało techniczna, a masherka nudzi się z prędkością światła ale ok to jest beta takie rzeczy jak balans są do poprawienia, mozliwe że na full będzie to lepiej wyglądało ale mam wrażenie że to multi położy matchmaking - to jest gra tego typu że ktoś o 5leveli wyżej rozjeżdża całą konkurencję w pojedynke bo ma lepszy armor, lepszy dmg, lepsze wszystko i jest nie do ruszenia, jeśli nie będzie bardzo surowego matchmakingu z filtrami leveli (a obecnie level 15 dolosowywany jest do noobów) to ja tego multiplayera nie widzę 5/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 842 Opublikowano 16 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2012 (edytowane) Nie chce mi się szukać wywiadu, ale przed E3 było mówione, że single ma być krótszy niż w GOW3. Krótszy, ale bardziej intensywny? Spoko; krótszy i równie spier.dzielony i nierówny jak w GOW3? To już nie przejdzie. Edytowane 16 grudnia 2012 przez XM16E1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 16 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2012 Marudzicie, grałem zarówno w single'a jak i w multi już dawno temu (niektórzy mają betę od miesiąca ponad) i powiem jedno, że o jakość grafiki w singlu nie ma się co martwić. A multi o dziwo z większą ilością ludzi prezentuje się konkretnie. A 1 na 1 jest bardzo fajne i przypomina mi Power Stone ale dużo zwolnione. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 16 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2012 (edytowane) Musiol grałeś w ten etap z E3/Gamescom czy jakiś inny ? Edytowane 16 grudnia 2012 przez Square Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 16 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2012 Jedno jest pewne: multi to tylko ciekawostka. Liczy się tylko singiel i jeśli po odpaleniu go w marcu po 10 sekundach wejście Kratosa urwie mi jaja, posieka na drobne i wrzuci Cerberowi na śniadanie to multi mi nie przeszkadza, ale jeśli rozgrywka w singlu zostanie okrojona i skrócona bo twórcy skupiali się na multi to mają wpier*ol konkretny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi