Square 8 504 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Czy mial ktos problem z pobraniem aktualizacji ? Co nie klikne to mam dziwny czas pobierania typu "zostalo 1200 minut". Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Mi parę razy stawało na 75% i nie drgnęło już w ogóle. Dopiero za którymś razem poszło normalnie bez żadnego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Musiol grałeś w ten etap z E3/Gamescom czy jakiś inny ? Gamescom, ale nowszy build trochę i już wtedy było bardzo dobrze. Serio, filmiki nie oddają tego, jak gra wygląda na żywo, na TV (mówię o singlu). Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Ogralem bete i poki co podtrzymuje wczesniejsze stwierdzenie, ze multi w tej grze to tylko dodatek i najwazniejszy bedzie tryb dla jednego gracza. W trybie dla wielu graczy panuje chaos, nie wiedzialem czy moje ataki sa w ogole skuteczne bo punktow zbyt wiele nie przybywalo chociaz napieralem na przeciwnikow. Tak jak w Playstation All Stars Battle Royale to button mashing i chaos, nie jest zle, ale az tak bardzo mnie nie wciagnelo. W menu widzialem mozliwosci rozbudowy postaci - lepsze zbroje, bron i umiejetnosci, wiec tak jak w innych grach multi dostajemy XP i ulepszamy postac. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 (edytowane) Właśnie ja bardziej ogarniam w tej becie niż w Playstation All Stars Battle Royale. Co nie zmienia faktu, że to tylko dodatek do singla. Mimo wszystko nie jest źle i gra się przyjemnie, czasami fajne duele wychodzą. Na plus jak zawsze ostra grafika i muzyka, ale w pełnej wersji takie multi przytrzyma mnie góra 2 tygodnie. Edytowane 17 Grudnia 2012 przez MajorZero64 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Co bym dodał do multi to można dać więcej specjalnych finisherów na obiektach bo kolce i podsmażanie to trochę mało. A ta seria aż prosi się o jakieś brutalne wykończenie przeciwnika na ścianie. Można by pomyśleć nad porozrzucaniem tu i ówdzie tarcz (jak np z tą specjalną pałką) bo cholernie ciężko jest uciec czy kontrować gdy naskoczy na ciebie dwóch czy trzech gości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Po ograniu Bety mam mieszane uczucia co do multi. Fakt, trzeba podbić level, żeby się dało zrobić cokolwiek, ale jednak combat oparty na dwóch super atakach i jakimś specjalnym skillu to nie dla mnie. Obadam jeszcze inny tryb co by nie bluźnić na zapas, ale na długo nie zawitam w tym trybie przy finalnym produkcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 właśnie...Yap dobrze pisze...to kolejne multi należące do mojej znienawidzonej grupy - gdzie by cokolwiek zdziałać trzeba mieć nabity wysoki level. Przez co nie liczy się skill, a czas spędzony w multi. Jak ktoś długo po premierze będzie chciał coś zwojować to natknie się na mur graczy z maksymalnymi levelami, które dzięki odblokowanym bajerom będą siali spustoszenie. Teraz praktycznie każde multi (względnie bez gier sportowych i czasem wyścigów) opiera się na tej chorej jak dla mnie zasadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Kupil ktos Total Recall? http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2012/12/19/test-chamber-gow-ascension-demo.aspx Test Chamber z dema. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Wcześniej zagrałem 2 rundy tego tryby teamowego i.. jakos niespecjalnie mi się to wtedy spodobało (chaos.. i brak szans jak trafi się na 2 lub więcej przeciwników). Dzisiaj zagrałem kilka rundek tego pierwszego trybu (zwykły deathmatch) i powiem, że gra się całkiem fajnie. postaci nie mam podrasowanej.. ale i tak jest przyjemnie. Z początku nie szło mi rewelacyjnie ale później wyczaiłem system i.. w ost. rundzie natłukłem chyba jakieś 6 czy 7 killów do 0... (może to nic specjalnego ale to była moja 3 czy 4 runda więc jestm zadowolony z wyniku ) Niestety nie wiem ile było dokładnie i jakby się skończyło bo kolesie pouciekali jak dostawlai w kość... więc nawet runda nie doszła do końca i exp itd przepadł.. Musiałbym spróbować zagrać z kimś z listy (da się zapraszać do party? bo nie sprawdzałem). Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 (edytowane) Na tym filmiku który wrzucił Voytec, jest widoczne kilka nowych ataków względem tego co było na E3, więc możliwe że w pełnej wersji będzie tego jeszcze więcej. Jaram się nieziemsko, najbardziej wyczekiwany tytuł na chwilę obecną przeze mnie. Jak wyczai ktoś kod na demo, niech zakłada osobne konto i udostępnia w odpowiednim temacie. Edytowane 20 Grudnia 2012 przez Square Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Wczoraj w końcu odpaliłem betę i ku mojemu zdziwieniu, spodobało mi się. Wbijam na tutorial, gęba mi sie cieszy pomimo tego, że steruje jakimś randomowym kolesiem, ale tłumaczę sobie, że nie zawsze trzeba biegać Kratosem. Po przejściu zbędnego tutoriala (dla kogoś kto przeszedł któregokowiek GoW taki on właśnie jest) odpalam poszukiwanie graczy, żeby sklepać kilka masek. Gdzieś tam w głowie słyszę myśli, że system jaki jest obecny w serii nie sprawdzi się w multi (plus od razu przypomniały mi się opisane niezadowolenia tutaj). Gra się zaczyna (4 vs 4) i po chwili spotykam pierwszego przeciwnika. Po tym jak zabrałem mu ok 1/3 paska zaczyna uciekać, no to go gonię. Jak się okazuje szybko znalazł towarzysza i w tym momencie mialem tylko jedno słowo w głowie, chaos, totalny chaos. Więcej nie trzeba opisywać. Jeszcze miałem kilka podobnych akcji, ktore zawsze kończyły się moim zgonem. Koniec rundy, przegraliśmy, trudno. Spoglądam na tabelę wyników, a tam: Zabójstw 0, Śmierci 8. No nic, na początek nie ma tak źle Runda druga, ta sama ekipa, ale trochę w wymieszanych składach. Zaczynam grać trochę ostrożniej, bez głupich szarż itd. Ta runda była o wiele lepsza o czym świadczy wynik 5 do 6. Wystarczy grać z głowa a można na prawdę powymiatać. A po ulepszeniu postaci to już w ogóle. Po tych dwóch meczach wiem na pewno, że z pełnym multi spędzę trochę czasu, bo grało mi się bardzo przyjemnie. Jakby ktoś chcciał pograć to niech piszę, ale weźcie pod uwagę, że serwery mają być wyłączone od 24 Grudnia do chyba początku stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Kilka Concept Artów, które zgarnąłem w ramach "Rise of the Warrior". 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 (edytowane) Kilka Concept Artów, które zgarnąłem w ramach "Rise of the Warrior". Hmm.. te arty kojarza mi się z pierwszą częścią.. a to jak dla mnie zdecydowany plus. Może lokacje będą tym razem bardziej urozmaicone i ciekawsze niż w 3. Edytowane 27 Grudnia 2012 przez Emet Cytuj Odnośnik do komentarza
Xenus 2 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Można jakoś ze znajomym dołączyć do gry? Kiedyś coś mi się obiło o ucho, że drużyna (Zeus vs Ares ?) co zdobędzie większą ilość punktów dostaną ps+ na 30 dni, to gdzieś te punkty można zobaczyć ? Tak w ogóle to po ostatnim patchu nie mogę dołączyć do gry, ciągle błąd wyskakuje, wiecie co zrobić żeby działało ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Aktualnie serwery są wyłączone do 2 stycznia, może dlatego Ci nie działa. @Emet Też odniosłem takie wrażenie tym bardziej, że w zestawie otrzymanych artów były też niepokazywane wcześniej szkice z jedynki (przynajmniej ja ich nie widziałem) i prezentowały podobny poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza
noxious33 71 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 (edytowane) Na IGN'ie będą streamować zaraz gameplay z singla. EDIT: a chvj, jednak z multi. http://www.youtube.com/watch?v=VCZXYIz5MN4&feature=g-subs-lsb Edytowane 7 Stycznia 2013 przez noxious33 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 lol tak blisko premiery, a te (pipi)y dalej nic z singla nie pokazują. Nie zdziwie się jak ta część sprzeda się tragicznie z powodu tego dziwnego marketingu. W chwili obecnej to Kratos powinien wychodzić z lodówki przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jesteśmy blisko singla, nie bójta się. Ale szczerze? Chciałbym żeby taki stan utrzymał się do premiery. Tęsknię za czasami gdy developerzy nie robili pamiętników z developingu, robili Story Trailer, CG Trailer, Gameplay Trailer, New Enemies Trailer itd. Ciągle jakiś footage, bzdety kotlety, Ściera o tym wspominał w ostatnim swym tekście, jak bardzo to go irytuje i jak mocno zrywa z całą tą magią. Najlepiej podejść do gry z jak najmniejszą ilością wiedzy na jej temat, a wrażenia będą jeszcze lepsze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 (edytowane) dlatego ja oglądam najwyżej jeden trailer a reszte olewam. jedynie przy tlou nie moge sie powstrzymać i oglądam wszystko. w przypadku gow3 nie obejrzałem żadnego trailera (serio, widziałem jedynie pare screenów w recencji kaliego). do wstąpienia widziałem ten pierwszy gameplay i na tym koniec, reszta to tylko sam tekst. Edytowane 8 Stycznia 2013 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ja pamiętam, że z GOW3 oglądałem dosłownie wszystko co pojawiło się przed premierą. Jeszcze niektórzy w temacie płakali, że niby psuję sobie zabawę. ;] To był pierwszy next-genowy GOW i jednocześnie wielki finał, który trochę mnie rozczarował (za mało tytanów w akcji), ale i tak całościowo trzymał wysoki poziom. Teraz już takiego ciśnienia nie mam, co nie znaczy, że nie czekam. Po prostu wiem czego dokładnie się spodziewać i cieszy mnie, że nikt tam nie wrzuca zmian na siłę. Przy okazji już w pierwszym gameplayu pokazano drobne usprawnienia w systemie walki, możliwość używania odebranych broni (chociaż osobnych finisherów chyba nadal nie będzie) i większą interakcję z otoczeniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Nowe "dzienniki developera", a w nich... multiplayer Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Spokojnie. Wiecie kiedy zaczeli promowac singla GoW III? W lutym. Wiec chill, w lutym bedzie story trailer a potem launch trailer i wystarczy. Beda tak wyj.ebane ze internet zaleja gify. True story. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 (edytowane) W oczekiwaniu na wieści z singla przedstawiam wam strój Armor of Phobos A jakby ktoś chciał ściągnąć tapetę z Odyseuszem to niech klika http://godofwar.com/...lpaper-Pack.zip I na pocieszenie macie jeszcze strój Armor of Artemis Edytowane 8 Stycznia 2013 przez Square Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 wyszła plotka, że gra została przesunięta na 19 kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi