Gość DonSterydo Opublikowano 18 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2013 Świetnie robi smaka. Spodziewam się, że będzie ciekawszy niż trójka. Czy ja tam smoka widziałem ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 536 Opublikowano 18 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2013 (edytowane) Nic nie wiadomo oprócz tego, że ten teaser otwiera drzwi dla kolejnych filmików z SP, które będą się pojawiać do premiery. edit: już jest http://www.neogaf.co...ad.php?t=508931 wywołałem go dziś postem (pipi)A!!!!!!!!!! ps. trailer fajny ale mam nadzieje, że to dopiero zajawka do najbardziej epickiej gry tej generacji bo narazie trailer tego nie pokazuje. Poza tym co to za stwory z jakiej mitologii za bossów? jakiś (pipi)a smok, człowiek pająk WTF!? Edytowane 18 stycznia 2013 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 18 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2013 (edytowane) Mogą być nawet z Nibylandii, ważne, że setting zapowiada się o wiele ciekawiej niż dojechana już mitologia grecka. To pewnie też mitologia grecka, ale taka bardziej twórcza albo nikomu nieznana Edytowane 18 stycznia 2013 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 536 Opublikowano 18 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2013 (edytowane) no tu masz rację, mam nadzieję, że miejscówki będą ciekawsze, wzorem GoW2 gdzie akcja wrzucała nas w wiele super miejscówek. Trójka to głównie Hades, ten teren z posągami, kawałek Tartaru, kostka rubika i tyle Do mnie i tak najlepszy całościowo jest Ghost of Sparta - mam nadzieję, że Wstąpienie będzie takim pstrojkowym odpowiednikiem. Edytowane 18 stycznia 2013 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 179 Opublikowano 18 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2013 Trailer IMO słaby, niestety. Nie umywa się do pierwszych trailerów God of War III. Sony powinno zatrudnić kogoś z EA do marketingu. Spójrzcie jak reklamowany jest Crysis 3 - co chwile pojawiają się videa z serii "7 cudów gry", które są wyreżyserowane w mistrzowski wręcz sposób, Gra wychodzi z lodówki. A takie trailery to nie sa chyba wysokie koszty... Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 536 Opublikowano 18 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2013 do mnie trailer pokazuje to co w serii jest od zawsze - dużych bossów i tyle. Brak mi tu epickości...pamiętam trailer z gow3...moment z końca trailera jak kratos walczy podczepiony do sufitu...odjazd kamery i okazuje się, że to ręka Gai która ugina się z bólu i widać jak w całej krasie, po chwili znowu najazd kamery na Kratosa i pyk...koniec....to było dopiero WOW....skala, rozmiar, epickość i montaż....żadna gra jeszcze do scen walki z posejdonem na gaji i z kronosem się nie zbliżyła Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 18 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2013 Trailer IMO słaby, niestety. Nie umywa się do pierwszych trailerów God of War III. Może dlatego, że teaser trailerowi nie równy? Poczekajcie na prawdziwy trailer... Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 18 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2013 Teaser GoW3 (tak, ten z Gai) też nie zachwycił ludzi. Pełno było postów jak to Kratos słabo wygąda, jakieś kolorowe rozbłyski po wbiegnięciu na ścianę itp. Potem ukazała się pełna wersja trailera, któa skopała bezlitośnie dupę każdego niedowiarka. Co prawda to prawda, promocja Ascension jest na tragicznym poziomie na chwilę obecną, ale nie zmienia to faktu, że dla mnie jest to najbardziej wyczekiwana gra tego roku. Ja jestem dobrej myśli i z niecierpliwością czekam na premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 18 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2013 Dokładnie, oficjalny trailer wciąż może walnąć sierpowego i wyrzucić z butów. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 19 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2013 (edytowane) Dokładnie, oficjalny trailer wciąż może walnąć sierpowego i wyrzucić z butów. Nie może, ale to zrobi... z całą pewnością. http://www.abload.de/img/a62kyl.gif Kratos skacze z ogromnego węża? Edytowane 19 stycznia 2013 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 536 Opublikowano 19 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2013 faktycznie ogromy wąż ja bym chciał by wreszcie było co robić w tej grze po jej jednokrotnym zakończeniu...multi mnie nie kręci ale chciałbym by wreszcie w grze znalazło się new game+, jakieś konkretne chellenge, rankingi itp. A tak każdą część serii po jednokrotnym zakończeniu przechodzi się drugi raz już tylko dla grafiki lub do pucharków Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 19 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2013 (edytowane) skacze z węża, ale zobaczcie na co on skacze: Edytowane 19 stycznia 2013 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 536 Opublikowano 19 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2013 nie dziala co wkleiłeś a skacze na jakiegoś smoka, smoka ktory pojawil się kilka miesięcy temu na okładce gameinformera Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 19 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2013 (edytowane) No smok to na pewno nie jest, raczej jakiś zmutowany nietoperzo-wiwern down: Gryf, który nie ma nie ma nic wspólnego z orłem oraz posiada naprawdę śladowe ilości lwa (może pysk) to nie gryf... Edytowane 19 stycznia 2013 przez stoodio Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 19 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2013 Raczej jakaś wariacja Gryfa, już nie przesadzajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 19 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2013 Narzekaliście na słabą promocję Wstąpienia to macie, SCE już zaczyna przedpremierowy hype a gry, o których wspominacie czyli DmC i Revengeance mają znacznie bliższe terminy premier (przy czym DmC jest już przecież dostępny). O fabułę i epickość mogę być spokojny, koniecznie jeszcze sprawdziłbym multi i oby po kilku miesiącach od premiery gry serwery nie świeciły pustkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 536 Opublikowano 19 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2013 jak ja kocham drobne smaczki - przypatrzcie się uchu tego słonia, faluje od ruchu o_O Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 19 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2013 Ciekawe jak widoczny będzie postęp graficzny od czasu "trójki", która do dziś jest jedną z najlepiej wyglądających gier na konsole. Pewnie coś w stylu Uncharted 2->Uncharted 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 19 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2013 To jest Balrog. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 19 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2013 (edytowane) Ale kombinujecie - przecież to jest jakaś chimera. Ogon z żądłem jak u skorpiona. Skrzydła nietoperza. Łeb trochę jak u lwa. Chimera jak nic. Edytowane 19 stycznia 2013 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 19 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2013 Limitka dla Ameryki. Oby pojawiła się w Europie, bo jak figurka będzie dobrze wykonana, to pewnie zdecyduje się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 19 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2013 To jest Balrog. Message do Gandalfa: This how you deal with that kind of motherfucker! Cytuj Odnośnik do komentarza
Mantis 1 122 Opublikowano 19 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2013 (edytowane) God of War jest jedną z moich ulubionych serii gier, niemniej promocja najnowszej części jest tak fatalna, że po pierwszych dwóch materiałach dotyczących multi przestałem kompletnie śledzić losy tej produkcji. Oczywiście czułem, że gra będzie świetna, ale pojawiły się myśli, że ogólnie nic nowego, zero odkrywczego, wolę The Last of Us. Oczywiście planowałem "Wstąpienie" kupić, ale nie tak znowu szybko. A dziś po dosłownie kilku sekundach z singla jestem znowu masakrycznie podjarany. I mam w poważaniu czy będzie któryś tam raz to samo, ja już chcę nowego goda i biorę go w dniu premiery. Będzie moc. Obecnie jestem świeżo po ponownym zaliczeniu jedynki i dwójki, przechodzę właśnie znowu trójkę, więc będzie idealne wprawienie na nową część. Trójka się nic nie postarzała, nadal jest w ścisłej czołówce najładniejszych gier na rynku. A czasami nawet myślę, że jest najładniejsza, bo inne topowe gry nie wyciągają 60 klatek. Edytowane 19 stycznia 2013 przez Mantis Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 19 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2013 Co Wy z tym słabym marketingiem? Premiera gry za niecałe dwa miesiące, więc na solidną kampanię przyjdzie jeszcze czas. Dotychczas promowali multi bo to novum w serii, więc zrozumiałe, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 19 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2013 Kurde, Gow to byla seria, ktorą bym podejzewal o multi, jako ostatnia... wszystko jest mozliwe. Zastanawiam sie, ktora popularna seria jeszcze multi nie dostala. Jakies przyklady? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi