Pawel_S5 13 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Gdzie w trylogii umieszczona jest fabula wstapienia? Zapowiadali, że na dlugo przed CoO ma się dziać (początki "pracy" dla Aresa). Ja osobiście mam nadzieje na pokierowaniem Generałem Kratosem ale Kratos jest juz 'biały' wiec to nie moga byc poczatki pracy dla Aresa Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 (edytowane) Mam nadzieję, że kolejna część na PS4 w ramach świeżości wrzuci akcję, gdy Kratos był jeszcze zwykłym spartańskim wojownikiem - i będziemy brali udział w bitwie i paleniu wioski ukazywanych w retrospekcjach w pierwszej części, a potem zabijemy swoją rodzinę. Edytowane 20 Stycznia 2013 przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 na ps4 to niech oni się wezmą za inną mitologie, aż się prosi o skandynawską albo egipską 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Lub Rzymską XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 (edytowane) Gdzie w trylogii umieszczona jest fabula wstapienia? Zapowiadali, że na dlugo przed CoO ma się dziać (początki "pracy" dla Aresa). Ja osobiście mam nadzieje na pokierowaniem Generałem Kratosem ale Kratos jest juz 'biały' wiec to nie moga byc poczatki pracy dla Aresa Nie wiemy po jakim czasie służby zabił rodzinę (nie pamiętam ukazania się takiej informacji), ogólnie ma to być bardziej początek jego poczynań, więc możliwe że w samej grze będziemy mieli do czynienia z powstaniem Ghost of Sparta. Edytowane 20 Stycznia 2013 przez Square Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Kratos zabił rodzinę zaraz po przejściu na stronę Aresa, więc to pewnie będą początki jego krwawej krucjaty i może nawet będzie nam dane dokonać tego słynnego mordu. Mi się marzy taka scena bitwy na wzór genialnego Spartan: Total Warrior, w której biegniemy razem z całą armią wprost w krwawą siekę. Nie ma chvja, muszą takie coś dać. Nie chcę już kolejnej retrospekcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 fajnie by bylo zobaczyć powstanie, bo juz kilka gier miało być prequelami ale wszystkie pokazywały białego typa. fajnie by bylo jak by ze 20-30% gry było jeszcze przed przemianą Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Fajnie by było osobiście odrąbać łeb wodzowi barbarzyńców wśród bitewnego zgiełku, krwi i latających kończyn zamiast oglądać cut scenkę tegóż wydarzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Wbijajcie na stronę God of War w sekcję Rise of the Warrior i przyłączcie się do walki o demo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Wbijajcie na stronę God of War w sekcję Rise of the Warrior i przyłączcie się do walki o demo. Co za czasy. Tym dzisiejszym twórcom gier się chyba coś popier.doliło. To nie ja mam walczyć o demo, uczestniczyć w jakichś teleturniejach, ani wykupywać abonamentów na usługi, żeby w nie zagrać, tylko powinni mnie prosić, żebym je ściągnął i mi je wtykać na każdym kroku, żebym się na grę zajarał i złożył pre-ordera albo lał ze zniecierpliwienia do premiery. A tu jakieś ekskluzywne dema i bety jakbym miał się czuć wybrany z tego powodu, jeszcze niedługo jak przy kupnie Ferrari Enzo będę się musiał wpisać na listę oczekujących i spełnić wymagane kryteria, żebym mógł wydać pieniądze na ich grę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Po trochu masz rację, ale za czasów PSXa/PS2 nie było lepiej, a wręcz gorzej - 3 dychy co miesiąc na OPSM żeby sprawdzić najnowsze demka. Edytowane 22 Stycznia 2013 przez ShtaS Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 (edytowane) Nigdy nie sprawdzam dem. Mam je głęboko. To samo w przypadku GoW Ascention. Po co mam się starać o wyszarpnięcie kawałka kodu kiedy to właśnie twórcy mają zabiegać o moją kasę i udostępnić mi to co mnie zachęci do kupna ich gry? Q-jot nie ma racji po trochu - ona ma całkowitą rację. E: A, to spoko. I tak olewam. Edytowane 23 Stycznia 2013 przez Yap Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 (edytowane) Ale o co ten płacz? Demo każdy dostanie, tutaj jest po prostu możliwość żeby zagrać wcześniej. Edytowane 23 Stycznia 2013 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 dokladnie. demo jak to demo dostanie kazdy. robia po prostu marketingowa akcje ze mozna w to demko pograc szybciej. moim zdaniem spoko pomysl, mimo, ze sam nie mam ochoty sie w to bawic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Najlepsze jest to, że nawet jeśli wykonasz cały quest to i tak masz 50% szans na demo. Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Odpowiedziałem na wszystkie pytania, ale niestety jestem w drużynie, która póki co przegrywa tą rywalizację. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Przecież to demo i tak dostaniemy a po za tym ktoś nie wie jak się w to gra? W końcu to ta sama dobrze sprawdzona formuła. Jak dla mnie demko może być nawet na tydzień przed premierą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Spokojnie poczeka się do premiery a to już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=x8ojbLTEt_k&feature=youtu.be 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Key 29 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Jeśli chcecie sprawdzić demo piszcie na priv do mnie, wyśle passy do konta. Demo wymiata czekam z niecierpliwością na premierę. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 (edytowane) poszło PW, mam nadzieję, że żaden frajer wzorem passów z neogaf nie będzie na tyle dowci.pny, że zmieni zaraz hasło Edytowane 24 Stycznia 2013 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 (edytowane) Jak malutko waży to demko. Jest to to samo co na e3, czy podbite graficznie? Btw. wielkie dzięki za demo. EDIT: Graficznie kozak, ale jednak to juz nie gra dla mnie - archaiczność ruchów Kratosa bardzo drażni. Lokacja graficznie robi, ale to co naoglądałem się w "jedynce" i "dwójce" designersko już nie. No i walka z jakimś morskim stworzeniem po raz 3 (Krakena nie liczę ze względu na miejscówkę) też mnie nie jara, choć wierzę, że zostanie bardzo miło ugoszczony przez ostrza Kratosa. Na razie bez podniety, ale w drodze drugie demko i kto wie jakie wrażenie pozostawi. Edytowane 24 Stycznia 2013 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Podbite graficznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Ej no graficznie to się świetnie prezentuje. Jeszcze nigdy Kratos nie był tak blisko ekranu. Fajnie na początku kamera pokazuje walkę z boku że wygląda to miejscami jak bijatyka 2D. Ciekawy też (jak na GOW'a) jest system ładowania paska broni. Mam nadzieję że fajnie to rozwiną. Hehe - kolesia można teraz trzymać na łańcuchu xD Na bank biorę na premierę Dzięki wielkie @Key Down: @Lionel - 715MB Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 A ile waży to Demko? Bo nie wiem czy mam tyle miejsca na dysku Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi