Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 31 stycznia 2013 Opublikowano 31 stycznia 2013 Ta sekwencja przypomina walkę z Hadesem gdy się przeciągali. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 31 stycznia 2013 Opublikowano 31 stycznia 2013 Zawiodłem sę na jednym potencjalnym przeiwniku, mianowicie olbrzymi wąż, który był na zwiastunie, tak naprawdę jest drewniany. Chyba, że to będzie akcja w stylu Kolosa z Rodos Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 31 stycznia 2013 Opublikowano 31 stycznia 2013 niby gigantyczny wąż przewija się w tle podczas QTE ale w pewnym momencie się przez niego przebijają na wylot jak przez zwykłą budowle z drewna.... Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 31 stycznia 2013 Opublikowano 31 stycznia 2013 Może dlatego, że to jednak nie jest wąż? Albo to wąż trojański Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 31 stycznia 2013 Opublikowano 31 stycznia 2013 no to nawet jak go jakiś Bóg używił niczym Kolosa z Rodos z dwójki to ten drewniany wąż musiałby istnieć w skali 1:1 gdzieś Jak mnie pamięć nie myli to mitologia nic o takich rzeczach nie mówi. W każdym razie zapowiada się epicko, a końcówka sugeruje, że będziemy też w jego wnętrzu więc już całkiem zalatuje tu openingiem z dwójki. BTW motyw z demka czyli przeszkadzajki w QTE(jak rozcinamy słoniowi głowę to słonik może nas capnąć łapą) jak widać w fullu będą na porządku dziennym - ciekawie Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 31 stycznia 2013 Opublikowano 31 stycznia 2013 Drewno samo się nie rusza, a ten wąż wpełza do jakiejś dziury więc musimy być dobrej myśli Ehh niech dają już te pełne zwiastuny, nowe demko i jedziemy. Na Ascension czekam bardziej niż na trójkę chyba. Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 31 stycznia 2013 Opublikowano 31 stycznia 2013 z neogaf od Just Tank: You guys really have no idea what "those snakes" may be....and we won't spoil it for you. BTW, next Chapter of Rise of the Warrior goes live tomorrow, BOOM! This is a mini-boss BTW....it's epic in a very different kind of way. Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 (edytowane) pierwsze 30 minut gry!!!!!!!! spoilery co krok, ja pier.dole i nie oglądam http://www.youtube.com/watch?v=pYJ4A53UziQ&hd=1 do tego fragment z preview IGN: God of War: Ascension single player is so good that all I wanted to do was stop playing it this evening. Slitting the throat of a monster with its own blade, smashing open red chests for orbs, staring slack-jawed at one of the most beautiful games on the PS3 – I understood early on that this was the Kratos experience we all know and love; no need to ruin it for myself. I wanted to put the controller down and wait for a complete copy of the game to arrive. Edytowane 1 lutego 2013 przez Ficuś 1 Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 Obejrzałem 7 minut. Początek gry gniecie. Jeśli ktoś jest napompowany na tą część, lepiej faktycznie nie oglądać. Sam nie byłem podjarany, ale po tym co zobaczyłem może być ciekawie. Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 ja włączyłem tylko fragment koło 14 minuty i mózg na podłodze Cytuj
agst 131 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 (edytowane) Obejrzałem wyrywkowo te 30min i to stary dobry God of War. Może to być minus, bądź nie. Ja już wiem, że nie kupie tej gry na premierę wolę poczekać aż stanieje. Nie mam prawie żadnego ciśnienia na tą część. Początek faktycznie bardzo interesujący. Edytowane 1 lutego 2013 przez agst 1 Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 ja choć bardzo ale to bardzo czekam na tą część i wierze, że to będzie najlepsza część to na premierę odpuszczam, chwycę jak stanieje bądź pożyczę od kogoś. Multi kompletnie mnie nie interesuje, a wydać 200zł za 8h zabawy bez replayality(bo niestety każdy gow był pod tym względem mizerny) mi sie nie uśmiecha. Cytuj
Gość Dr.Suess Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 No wlasnie poczatek jest mierny, po 12 minucie zaczyna byc miazga, graficznie opad szczeki. Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 zobaczyłem fragmentami - miazga, choć pierwsze 12 minut faktycznie rozmachem nie zachwyca to potem już mamy mindblowing gdy okazuje się, że całe więzienie zbudowane jest na ciele jakiegoś kolosa, a ten pajęczak go używa i wszystko zaczyna być ruchome, walczymy na przemian z przeciwnikami i tym kolosem Co mnie niesamowicie wkurza to człowiek grający na tym gameplayu...cały czas jedno combo - kwadrat,kwadrat, trójkąt....do porzygania....niestety chyba znowu się okaże, że przez 90% gry to będzie najrozsądniejsza kombinacja i od czasu do czasu unik na prawej gałce przy bossie. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 Ja po demie mam inne wrazenia. Wprowadzam wiecej kombinacji i wchodza one az milo. (pipi)a nie wiem czy wytrzymam z nieogladaniem, a po GoW 3 wiem jak to jest zaje.biscie nie znajac poczatku. Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 Ja też ograłem demko i jest pełno kombinacji, najwięcej w serii, ja tylko mówię co robi koleś na filmiku ciągle na okrągło. A te 30min to w większości kalka początku GoW2 tylko wiadomo, że z o wiele wiele wiele większym rozmachem i innymi pomysłami Cytuj
YETI 10 991 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 Nie oglądam, nie ma mowy, ale z relacji z for wynika, że jest masakra, pod względem rozgrywki, tego co się dzieje na ekranie jak i grafiki. Czekam tylko na ten dzisiejszy trailer i składam preordera na edycje z figurką. Kv.rwa już niebawem kolejny God of War Cytuj
Zeus_ 1 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 Design leveli jak zawsze pierwsza klasa, a walka z bossem masakra... (oglądałem tylko fragment) muszę to mieć. Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 wrażenia z dema dla prasy po polsku. Ogrywali to samo co widać na tym filmiku: http://www.gram.pl/artykul/2013/02/01/god-of-war-wst-pienie-juz-grali-my-w-tryb-dla-jednego-gracza.shtml Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 Ja pie.rdolę... no chyba ich poyebało. Jak można coś takiego wypuszczać do sieci, to jeszcze miesiąc przed premierą. No nie rozumiem takiej praktyki ;/ Mówili, że chcą chronić singla, by zdradzić jak najmniej przed wydaniem gry, a tu dają 30 minut początku gry. Ehh, ta branża. Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 Tylko, że ponoć demko czyli ten 30min fragment z filmiku nie pokazuje nawet starcia z final bossem tego levelu. Są nawet ploty, że w lutym TO właśnie demo dostaniemy w PSN stąd tak wszędzie je pokazują. Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 Tak czy inaczej, nie rozumiem wydawców, którzy pokazują 30 minut początku, potem będzie filmik EKSKLUZIW FIRST TU AŁERS OF GEMPLEJ ONLY HIR. Takie rzeczy zyebują potem radość z grania przy TV, żadnego zaskoczenia. Bo wiem że wielu się podda i obejrzy całość bo to jeszcze długo do premiery ;f Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 W tym preview z gram.pl opisują fajny patent, który zauważyć można było w demku, do którego kod dawał Key w tym temacie. Im bardziej kozacki styl gry czyli im lepsze comba sadzimy tym bardziej rośnie pasek w prawym dolnym rogu, im bardziej naładowany pasek, tym bardziej rozgrzane ostrza Kratosa i ciosy zadają większy damage. (pipi)a będę mieć rozkminę w marcu by dać 200zł za ok8h singla :( Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 No ale to problem tych, ktorzy się poddają. Ja sobie przeklikałem wideo i tyle. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi