Skocz do zawartości

God of War: Wstąpienie

Featured Replies

Opublikowano

Figaro, wystarczy nie odpalać. Inna sprawa, że pewnie znajdą się ciołki co będą wszędzie wklejać screeny i gify.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 181,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jeśli chcecie sprawdzić demo piszcie na priv do mnie, wyśle passy do konta.   Demo wymiata czekam z niecierpliwością na premierę.

• Mam już kody na to nowe demo, właśnie zakładam osobne konto. Jakby ktoś był chętny to niech pisze PW.

• W(pipi)ia mnie w jaki sposób reklamują nowego Boga Wojny ;/   Serio, gdzie się podziały trailery singlowe rodem z Trójki, po których człowiek fapował tygodniami. Ja rozumiem, fajnie, że dają multi j

Opublikowano

Po GOW 3 trzeba być chorym na głowę, że by nie zaufać im po raz kolejny, grę biorę bez gadania, a te 30m masakruje, fajny rok przed ps3 :)

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Figaro, wystarczy nie odpalać. Inna sprawa, że pewnie znajdą się ciołki co będą wszędzie wklejać screeny i gify.

Nie odpalam, bardziej mi szkoda kolegów, którzy poddadzą się i obejrzą :P

Opublikowano

To będzie jeszcze jakiś trailer z gry, czy tylko ten live action?

Oczywiście że będzie.

Opublikowano

pierwsze 30 minut gry!

oczywiscie to jeden wielki spoiler wiec jak ktos woli sam zagrac to niech nie ogląda

Opublikowano

Strona wstecz...

Opublikowano

Yano kozak, od rana w różnych tematach dyskusja o tych 30min a ten wyskakuje z takim postem :P

Opublikowano

Hahaha, Yano teraz dopiero wstal po ostrym piciu, nie widzial.

Innego rozwiazania nie widze :P

W ogole Kratos na tych screenach ma niezle szramy jak po biczowaniu. Bedzie sie dzialo.

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

sory po pracy dopiero zobaczylem ten filmik, wczesniej widzialem tylko screeny

a po filmiku mam mieszane uczucia , niby stary dobry gow ale ... stary... jakos tak nie porywa świerzością

ale może to dlatego że ejstem dziś nieprzytomny i strasznie zamulam, może dlatego nie potrafiłem złapac podniety

lekkie spoilery co do mechaniki , ale raczej nie co do fabuły

było fajnie, ale wkurzał mnie pewien drobiazg - co chwile sa drobne przestoje w akcji , tak jakbyoczekiwanie na animacje, np w domku trzymnaym w rekach po każdej fali wrogów były ze 2 sekundy przerwy , podobnie przy bossach przed róznymi akcjami i atakami były chwile rpzerwy gdy nic sie nei dzialo, jakos mi to nieco stłumiło dynamike, ale może na żywo bedzie lepiej

no i mam nadzieje że średni dźwięk to wina filmiku a nie gry, zawsze gow porywał muzyka itp, a tutaj tak berzeczy w tle, nie czuc poweru

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Najnowsze fanty z 10 rozdziału Rise of the Warrior. Tapeta z Poseidonem do ściągnięcia tutaj.

I Concept Arty

GOWA-Hecaton-ConceptArt1_zps9213e3e4.jpg

GOWA-Hecaton-ConceptArt3_zps5027e628.jpg

GOWA-Hecaton-ConceptArt2_zps835985dd.jpg

GOWA-Hecaton-ConceptArt4_zpse503585a.jpg

Do zassania w oryginalnej wielkości tutaj.

Opublikowano

w pewnym momencie jest kratos bez tatuaza! :P Szkoda ze Linda znowu bez wspomagania elektronika, znowu moze nie wyrabiac z chrypa ; /