Skocz do zawartości

God of War: Wstąpienie

Masorz

Rekomendowane odpowiedzi

ja z kolei trzymam sie od polskiej wersji z daleka

w gow3 postanowilem przetestowac PL i za drugim razem przechodizłem po polsku - obrzydziło mi to całą gre i wywaliłem ją do szafy (a planowalem przejść jeszcze 3 i 4 raz. jednak od tamtej pory praktycznie nie ruszylem wiecej gowa)

nigdy wiecej lindy-kratosa blerghhhhhhhhhhhhhhhhh

dla mnie zmiana głosu kratosa to jak zmiana głosu snejka z mgs- poprostu bezczeszczenie postaci, kastrowanie, ośmieszanie

Edytowane przez Yano
  • Plusik 1
  • Minusik 2

Przestańcie spamować o spoilerach i nie wrzucajcie ich.

@Up Serio ? nie wiedzieliśmy.

Dla zainteresowanych, drugą rundę w walce o demo znowu wygrali Spartanie, ale będzie jeszcze jedna, jakby ktoś był w przegranej drużynie :P No i jest już 11 chapter Rise of the Warrior (nagrody do zassania to cztery concepty Kratosa i jego tatuażu).

Musze powiedziec, ze troche obawiam sie o fabule. W pamieci mam caly czas zakonczenie trylogii, ktore mnie rozczarowalo, zespol go nie uciagnal. Jednak obwiniam za to Stiga. W materialach na plycie widac bylo, ze taka ma koncepcje, ze chce pokazac Kratosa od bardziej ludzkiej strony, jak bardzo teskni za rodzina itd. Z drugiej jednak strony we Wstapieniu nie maja na karku konczenia calej trylogii, a mam w pamieci fakt, ze ten sam zespol dostarczyl jedno z lepszych zakonczen z dwojka.

Cholender, Kratos jest postacia tragiczna i jak nie zrobi, zawsze bedzie cierpial. Wstapienie ma znowu pokazac, go od ludzkiej strony, ale mam nadzieje, ze tym razem zrobia to lepiej, bo od pojawienia sie Pandory, Kratos stal sie zalosny.

Kolejna moja obawa do dlugosc gry. Niby mowia, ze ma byc jak jedynka, ale to mnie nie pociesza. Pierwsze podejscie jest na hardzie wrecz obowiazkiem, biorac dodatkowo pod uwage demo, ktore jest zalosnie proste.

Nie mam zadnych obaw jezeli chodzi o strone techniczna, rozmach, epickie starcia, kozaczne finiszery bo w tym zawsze SMS brylowal.

Po Wstapieniu oczekuje polaczenia GoW III (skala, rozmach, akcje, technikalia) i Ghost of Sparta (najlepiej wykonany skok w bok od glownego nurtu fabularnego trylogii).

@kidnappa

Dwa razy wygrali Spartanie, więc nie możesz być w drużynie, która tym razem wygrała :P Co do dema, to kody będą do odbioru na stronie w momencie jak je udostępnią. Obstawiałbym że będzie to 19 luty, a dla reszty tydzień później.

@Voytec

Długość singla ma być podobna do tego z trójki (chociaż i tak wszystkie duże części są podobne pod tym względem), więc jest znośnie. W moim przypadku było to ok 11,5h na hardzie.

Demo było żałosne jeżeli chodzi o poziom trudności, ale prawdopodobnie był to normal (chociaż mam nadzieję, że jednak easy ;)). O fabułę byłbym spokojny, na pewno będzie lepsza niż ta z trójki. A wszystko pozostałe jak zawsze prezentować będzie najwyższy poziom.

• Plusik 1

Przestańcie spamować o spoilerach i nie wrzucajcie ich.

@Up Serio ? nie wiedzieliśmy.

Dla zainteresowanych, drugą rundę w walce o demo znowu wygrali Spartanie, ale będzie jeszcze jedna, jakby ktoś był w przegranej drużynie :P No i jest już 11 chapter Rise of the Warrior (nagrody do zassania to cztery concepty Kratosa i jego tatuażu).

Lipa straszna, ogrywac poczatek gry 2 tygodnie przed sama premiera. Lipton, dla mnie bedzie tylko jedno demo Wstapienia.

No niby ktoś pisał, że to demo to ma być ten gameplay, ale czy to było powierdzone to nie wiem. Też wydaje mi się, że będzie to trochę dziwne.

@Kidnappa

No o tym nie pomyślałem ;) Ja i tak będę miał dwa kody to można założyć konto i nie będzie problemu z dostępem. Nawet jak demko wrzucą tego 19 lutego to będzie to 3 tygodnie przed premierą (2 normalnie) więc standardowy czas.

ja pisałem, ze to plota, że demko to będzie ten fragment z pokazu 30min bo opisując to demo lutowe z psn twórcy posłużyli się terminem BIG czyli niby zasugerowali, że  chodzi o "miejscówkę" gdzie rozgrywa się demo dla prasy, bo wcześniej chwalili się, że jest ona największa w historii serii i ma największego tytana w historii serii.

Do tego dalej twierdzą, że chcą oszczędzić jak najwięcej fabuły do premiery więc kolejne demko z kolejnej lokacji to byłoby nie logiczne bo sprawdzając 1 demo, oglądając 30min gameplay i sprawdzając 2 demo w innej lokacji mielibyśmy opatrzone już jakieś 15% gry patrząc, że średnio gowy przechodzi się w jakieś 8h na normal

No niby ktoś pisał, że to demo to ma być ten gameplay, ale czy to było powierdzone to nie wiem. Też wydaje mi się, że będzie to trochę dziwne.

@Kidnappa

No o tym nie pomyślałem ;) Ja i tak będę miał dwa kody to można założyć konto i nie będzie problemu z dostępem. Nawet jak demko wrzucą tego 19 lutego to będzie to 3 tygodnie przed premierą (2 normalnie) więc standardowy czas.

Niby tak, ale demo do trójki ograłem dużo wcześniej, bo dało się zdobyć ten fragment kodu z E3. Chyba nawet tutaj na forum ktoś rzucił passami to szybko się zalogowałem i ściągnąłem. Liczyłem, że przy wstąpieniu będzie tak samo :)

No za czasów dema GoW 3 to ja udostępniałem demo na forum i było to trochę ponad 3 miesiące przed premierą. Z Ascension jest podobnie z tą różnicą, że demo bylo dodawane do filmu (też było udostepniane tu jakiś czas temu). To demo, które ma być pod koniec lutego to nie będzie to co na E3 tylko jakieś inne.

No za czasów dema GoW 3 to ja udostępniałem demo na forum i było to trochę ponad 3 miesiące przed premierą. Z Ascension jest podobnie z tą różnicą, że demo bylo dodawane do filmu (też było udostepniane tu jakiś czas temu). To demo, które ma być pod koniec lutego to nie będzie to co na E3 tylko jakieś inne.

A nie bylo czasem takiego motywu, ze demo GoW 3 tak samo jak Ascension bylo przed wydaniem z jakims filmem ekskluzywnie? Cos mi tak swita.

Ok juz wiem, do District 9 bylo dodawane :)

Edytowane przez Voytec