Voytec 2 761 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Fajnie, szkoda tylko, ze wywiad z aktorami to poniekad spoiler postaci, ktora sie pojawi. Wolalbym tego jednak nie wiedziec. Ale coz, tak czy siak drugie przejscie po polsku bedzie napewno. Nie moge sie doczekac premiery! Wlasnie platynuje druga kolekcje GoW, zeby byc w pelni gotowym na Wstapienie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 (edytowane) ja z kolei trzymam sie od polskiej wersji z daleka w gow3 postanowilem przetestowac PL i za drugim razem przechodizłem po polsku - obrzydziło mi to całą gre i wywaliłem ją do szafy (a planowalem przejść jeszcze 3 i 4 raz. jednak od tamtej pory praktycznie nie ruszylem wiecej gowa) nigdy wiecej lindy-kratosa blerghhhhhhhhhhhhhhhhh dla mnie zmiana głosu kratosa to jak zmiana głosu snejka z mgs- poprostu bezczeszczenie postaci, kastrowanie, ośmieszanie Edytowane 7 Lutego 2013 przez Yano 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 w pewnym momencie jest kratos bez tatuaza! Szkoda ze Linda znowu bez wspomagania elektronika, znowu moze nie wyrabiac z chrypa ; / to nie Kratos bez tatuaża tylko zwykły NPC , który ginie po 3sekundach. To fragment z tego filmiku z pierwszych 30min 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 spoilerowac nie musisz, nie kazdy to ogladal ;_; Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 lepiej spoilerować, że jest Kratos w grze bez tatuaży co jeszcze mija się z prawdą na chwilę obecną Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Przestańcie spamować o spoilerach i nie wrzucajcie ich. @Up Serio ? nie wiedzieliśmy. Dla zainteresowanych, drugą rundę w walce o demo znowu wygrali Spartanie, ale będzie jeszcze jedna, jakby ktoś był w przegranej drużynie No i jest już 11 chapter Rise of the Warrior (nagrody do zassania to cztery concepty Kratosa i jego tatuażu). Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Jestem w drużynie która tym razem wygrała. Co mam zrobić aby zassać demo ? żadnego kodu na mail'a nie dostałem, na oficjalnej stronie też nic takowego nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Musze powiedziec, ze troche obawiam sie o fabule. W pamieci mam caly czas zakonczenie trylogii, ktore mnie rozczarowalo, zespol go nie uciagnal. Jednak obwiniam za to Stiga. W materialach na plycie widac bylo, ze taka ma koncepcje, ze chce pokazac Kratosa od bardziej ludzkiej strony, jak bardzo teskni za rodzina itd. Z drugiej jednak strony we Wstapieniu nie maja na karku konczenia calej trylogii, a mam w pamieci fakt, ze ten sam zespol dostarczyl jedno z lepszych zakonczen z dwojka. Cholender, Kratos jest postacia tragiczna i jak nie zrobi, zawsze bedzie cierpial. Wstapienie ma znowu pokazac, go od ludzkiej strony, ale mam nadzieje, ze tym razem zrobia to lepiej, bo od pojawienia sie Pandory, Kratos stal sie zalosny. Kolejna moja obawa do dlugosc gry. Niby mowia, ze ma byc jak jedynka, ale to mnie nie pociesza. Pierwsze podejscie jest na hardzie wrecz obowiazkiem, biorac dodatkowo pod uwage demo, ktore jest zalosnie proste. Nie mam zadnych obaw jezeli chodzi o strone techniczna, rozmach, epickie starcia, kozaczne finiszery bo w tym zawsze SMS brylowal. Po Wstapieniu oczekuje polaczenia GoW III (skala, rozmach, akcje, technikalia) i Ghost of Sparta (najlepiej wykonany skok w bok od glownego nurtu fabularnego trylogii). Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 @kidnappa Dwa razy wygrali Spartanie, więc nie możesz być w drużynie, która tym razem wygrała Co do dema, to kody będą do odbioru na stronie w momencie jak je udostępnią. Obstawiałbym że będzie to 19 luty, a dla reszty tydzień później. @Voytec Długość singla ma być podobna do tego z trójki (chociaż i tak wszystkie duże części są podobne pod tym względem), więc jest znośnie. W moim przypadku było to ok 11,5h na hardzie. Demo było żałosne jeżeli chodzi o poziom trudności, ale prawdopodobnie był to normal (chociaż mam nadzieję, że jednak easy ). O fabułę byłbym spokojny, na pewno będzie lepsza niż ta z trójki. A wszystko pozostałe jak zawsze prezentować będzie najwyższy poziom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Jest nadal dostępne to demko? Jeśli tak to ma ktoś slota do udostępnienia? Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 (edytowane) @Square Mogę i jestem, bo założyłem nowe konto aby właśnie być w drugiej drużynie. Szkoda tylko, że tak długo trzeba będzie czekać. Liczyłem, ze kody zaczną rozdawać od razu. Edytowane 7 Lutego 2013 przez kidnappa Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Przestańcie spamować o spoilerach i nie wrzucajcie ich. @Up Serio ? nie wiedzieliśmy. Dla zainteresowanych, drugą rundę w walce o demo znowu wygrali Spartanie, ale będzie jeszcze jedna, jakby ktoś był w przegranej drużynie No i jest już 11 chapter Rise of the Warrior (nagrody do zassania to cztery concepty Kratosa i jego tatuażu). Lipa straszna, ogrywac poczatek gry 2 tygodnie przed sama premiera. Lipton, dla mnie bedzie tylko jedno demo Wstapienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 No niby ktoś pisał, że to demo to ma być ten gameplay, ale czy to było powierdzone to nie wiem. Też wydaje mi się, że będzie to trochę dziwne. @Kidnappa No o tym nie pomyślałem Ja i tak będę miał dwa kody to można założyć konto i nie będzie problemu z dostępem. Nawet jak demko wrzucą tego 19 lutego to będzie to 3 tygodnie przed premierą (2 normalnie) więc standardowy czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 ja pisałem, ze to plota, że demko to będzie ten fragment z pokazu 30min bo opisując to demo lutowe z psn twórcy posłużyli się terminem BIG czyli niby zasugerowali, że chodzi o "miejscówkę" gdzie rozgrywa się demo dla prasy, bo wcześniej chwalili się, że jest ona największa w historii serii i ma największego tytana w historii serii. Do tego dalej twierdzą, że chcą oszczędzić jak najwięcej fabuły do premiery więc kolejne demko z kolejnej lokacji to byłoby nie logiczne bo sprawdzając 1 demo, oglądając 30min gameplay i sprawdzając 2 demo w innej lokacji mielibyśmy opatrzone już jakieś 15% gry patrząc, że średnio gowy przechodzi się w jakieś 8h na normal Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 No niby ktoś pisał, że to demo to ma być ten gameplay, ale czy to było powierdzone to nie wiem. Też wydaje mi się, że będzie to trochę dziwne. @Kidnappa No o tym nie pomyślałem Ja i tak będę miał dwa kody to można założyć konto i nie będzie problemu z dostępem. Nawet jak demko wrzucą tego 19 lutego to będzie to 3 tygodnie przed premierą (2 normalnie) więc standardowy czas. Niby tak, ale demo do trójki ograłem dużo wcześniej, bo dało się zdobyć ten fragment kodu z E3. Chyba nawet tutaj na forum ktoś rzucił passami to szybko się zalogowałem i ściągnąłem. Liczyłem, że przy wstąpieniu będzie tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 No za czasów dema GoW 3 to ja udostępniałem demo na forum i było to trochę ponad 3 miesiące przed premierą. Z Ascension jest podobnie z tą różnicą, że demo bylo dodawane do filmu (też było udostepniane tu jakiś czas temu). To demo, które ma być pod koniec lutego to nie będzie to co na E3 tylko jakieś inne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 (edytowane) No za czasów dema GoW 3 to ja udostępniałem demo na forum i było to trochę ponad 3 miesiące przed premierą. Z Ascension jest podobnie z tą różnicą, że demo bylo dodawane do filmu (też było udostepniane tu jakiś czas temu). To demo, które ma być pod koniec lutego to nie będzie to co na E3 tylko jakieś inne.A nie bylo czasem takiego motywu, ze demo GoW 3 tak samo jak Ascension bylo przed wydaniem z jakims filmem ekskluzywnie? Cos mi tak swita. Ok juz wiem, do District 9 bylo dodawane Edytowane 8 Lutego 2013 przez Voytec Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Mozliwe że było dodawane do Dystryktu, ale ogólnie to wysyłali użytkownikom przed świętami. Z Ascension od początku trzeba było kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Pojawił się nowy chapter Rise of the Warrior, a razem z nim ruszyła trzecia runda zmagań o demo. Wkrótce mają podać datę kiedy je otrzymamy.Nagrody za ten rozdział to kolejne concept arty Kratosa i jego tatuażu. A poniżej filmiki z za kulis zwiastunu From Ashes. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Ten aktor to kawał byka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Jakby kogoś to interesowało to każda wersja GoW Ascension będzie zawierała kod na ściągnięcie dema The Last of Us, nie trzeba bawić się w preordery itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 To raczej nie będzie kod, tylko dostęp poprzez grę. Na tym filmiku z pierwszych 30 minut było widać w menu głównym " [ ] The Last of Us Early Acces". Tym sposobem wyeliminują dzielenie się kontami z demkiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Być może od razu będzie nas przenosiło do PSS z demkiem, ale najważniejsze, że każda kopia gry będzie to miała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Barney 1 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 To super. W sumie preorder zamówiony już na GOW i The Last of Us. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 (edytowane) Za kulisami: mo-cap Edytowane 12 Lutego 2013 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi