Skocz do zawartości

God of War: Wstąpienie

Masorz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No proszę, w tej części wzorem Naughty Dog nagrywają głosy bezpośrednio podczas kręcenia scenek. Ciekawe jak to wyjdzie, ale coś czuję, że polski dubbing będzie jeszcze bardziej odstawał od oryginału.

Opublikowano

W skład Edycji Specjalnej God of War Wstąpienie wchodzi:

• gra God of War Wstąpienie
  • ekskluzywny Steelbox
  • ściężka dźwiękowa z gry
  • dynamiczny motyw na PS3
  • podwójne naliczanie punktów doświadczenia dla trybu multiplayer
  • komplet avatarów do PlayStation Network

Zaje.biście wygląda motyw na tym steelboxie. Chyba się skuszę.

Opublikowano

Do zassania poprzez voucher jak wszystko dodatkowe.

Btw. najpóźniej za tydzień powinno być to nowe demo. Stare już mi się powoli nudzi, bo za szybko się przechodzi, ale z każdym odpaleniem czekam coraz bardziej na Ascension.

Opublikowano

Ja tego drugiego nie tykam, w sumie tylko ra te demo ogrłem i żadnych więcej materiałôw. Jest głód ! :). Aha i nie czaje jak można jęczeć, że znowu to samo. To God of War kurde! Jak ktoś chce nowości to dużo jest innych gierek na rynku.

Opublikowano

Czyli tak jak pisałem :) Jakby co to pojawił się nowy chapter Rise of the Warrior.

Najnowsze Concept Arty

Hecaton-Mural2_EricRyan.jpg

hecatonchires-3_zps5b9bb159.jpg

hecatonchires-open1_zpscd23bf0b.jpg

hecatonchires-open2_zps3d713138.jpg

hecatonchires-side-1_zpse1dbca4a.jpg

hecatonchires-top-1_zps9f4f10d0.jpg

Tak prezentują się niektóre fanty, które dostaniemy za udział w RotW

gowa-armor-of-typhon-row-dlc-exclusive.j

gowa-champions-hammer-row-dlc-exclusive.

gowa-mercenary-sword-row-dlc-exclusive.j

gowa-armor-of-morpheus-row-dlc-exclusive

A poniżej "Mjolnir" Hammer of Thor dla tych którzą kupują w BestBuy

gowa-mjolnirhammer.jpg

Opublikowano

Włąsnie lukam na ten gameplay, przecież to tak gniecie, że brak słów, a graficznie to jest inna liga X360 do takiego poziomu niestety nie doszedł.

• Plusik 2
  • Minusik 2
Opublikowano

No gamepay fajny (chociaż podobny do walki z Posejdonem), ale nie widzieliśmy jeszcze nawet bossa Hecatona (był pokazany przez chwilę na filmiku o powstawaniu Kratosa), całe otwarcie Ascension ma trwać ok 45 minut.

Ja czekam do środy, żeby włanoręcznie pośmigać Kratosem. Rise of the Warrior ponownie wygrali Spartanie, więc mogli by dorzucić jakiś bonus za to :)

Opublikowano

Wszystkich rozdziałów będzie 20, a wychodzą dwa razy w tygodniu (wtorek i piątek) więc spokojnie dostaniesz to dlc. Do premiery jeszcze 4 tygodnie.

Opublikowano

Zagralem dzisiaj poczatek GoW III. Jak oni do jasnej ciasnej chca przebic taki poczatek? 3 lata od premiery a ono dalej miazdzy suty i imponuje wykonaniem. Damn.

Nie przebiją. Widziałem te 30 minut z Ascension (co prawda urwało się w dobrym momencie) ale mimo wszystko nie robi takiego wrażenia jak akcja do pokonania Posejdona.

Opublikowano (edytowane)

Tak naprawdę otwarcie Ascension jest bardzo podobne do tego z trójki. Mamy podobnych subbossów itd. Demo kończy się w momencie przed starciem z "finałowym" bossem czyli Hecatonem (Hekatonem ? czy jak to się tam poprawnie pisze). Otwarcie ma trwać ok 45 minut jak pisałem wcześniej.

Czy przebije otwarcie z trójki ? Tego się dowiemy w dniu premiery :P

Edytowane przez Square