Gość DonSterydo Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Demo kończy się w momencie przed starciem z "finałowym" bossem czyli Hecatonem (Hekatonem ? czy jak to się tam poprawnie pisze). Hecatonchires Jeśli to on, to ludzie z SM mieli duuuuuuużo roboty żeby wiernie oddać jego wygląd Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Nie wlaczalem tego filmiku ale duzy jest ten Hekaton? Wg mitologii to duzy s(pipi)iel ze stoma lapami Tak, rozmiar jak u tytanów z trójki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 502 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 @Don No ja właśnie znalazłem 4 różnie podobne nazwy i nie wiem, która jest najbardziej poprawna w nazewnictwie Co do jego rozmiarów to Todd w którymś filmiku mówił, że jest on większy od Kronosa i w grze skupili się tylko na rękach, ale nie będzie ich sto. Głowę będzie miał jedną z tego co pamiętam (zamiast 50). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Nie no, to poszli po najmniejszej linii oporu W finale Kratos pewnie mu wejdzie do ucha i pobawi się błędnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Santa Monica Studio nigdy nie idzie po najmniejszej linii oporu. Do you got that, son? I ask you do you got that? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Jedna głowa zamiast 50! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 502 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Pojawił się 15 rozdział Rise of the Warrior, a w nim do zgarnięcia Concept Arty lokacji Canyon Passage i Hecatonchires. Do zassania w oryginalnej wielkości tu i tu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 502 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Mam już kody na to nowe demo, właśnie zakładam osobne konto. Jakby ktoś był chętny to niech pisze PW. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 502 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 (edytowane) Ograłem własnoręcznie początek gry i powiem tylko tyle, że będzie grubo Szkoda jedynie, że demo jest strasznie ciche (głosy są ok, ale muzyke ktoś przyciszył). Jest dostępna wersja PL (zarówno napisy jak i audio można mieszać), ale wylączyłem ją chwilę po uwolnieniu Kratosa Standardowo, dzwięki (jęki itp) wydawane przez postacie są w oryginale, co się rzuca w oczy (a raczej uszy) już na początku. Ekwipunek mamy podzielony na dwie sekcje, przedmioty i artefakty (czy jakoś tak ) W tej pierwszej znajduje się broń i mamy tam dostępnych 8 miejsc, w drugiej lądują odpowiedniki Boskich Przedmiotów z trójki i zapewne zestawy Oczu, Piór i co tam jeszcze będziemy zbierać (dostępnych miejsc jest 10). Ci co nie ogrywali jeszcze Ascension mogą się zdziwić ograniczoną ilością ruchów na starcie oraz brakiem blokowania (te otrzymamy wraz z pierwszym upgradem). Broń udało mi się ulepszyć tuż przed ostatnim QTE, przez co nawet nie sprawdziłem nowych ciosów. Ogólnie jest tak: Ascension to stary dobry God of War z aspiracjami do bycia najlepszym tytułem w serii. Nowe demo tylko mnie w tym utwierdziło. Graficznie jest bardzo dobrze, miejscami wygląda lepiej niż trójka, miejscami tak samo. W pełnej wersji dojdzie jeszcze tryb 3D, który może konkretnie pozamiatać. Edytowane 20 Lutego 2013 przez Square Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Wierce sie na stolku i nie wiem czy grac czy nie. Bardzo cieszy to co Square piszesz. Pamietajmy jednak o jednym. Demo GoW III pozamiatalo, pisano o PS4, ze gra roz(pipi)i, a nikt nie przewidzial, ze od polowy gry fabularnie zacznie sie sypac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Ja mam tak samo - na razie ściągam. Jak będzie na dysku to przemyślę sprawę. Kumpel mi radzi żeby nie grać bo i tak kupię na premierę no ale ciśnienie mam Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Również obadałem - stary GoW w cudownej grafie, tyle. Podczas oglądania intra miałem ciary na plecach, a potem było już gorzej i przy końcu zacząłem się tak naprawdę nudzić. Fajnie, że pobawili się systemem walki - pakujemy stylisha i odblokowujemy nowe, mordercze zagrania, nieźle. Interaktywna arena tez daję radę, ale nie porywa. Podoba mi się też design maszkar do ubicia czy oprawa dźwiękowa. W sumie podoba mi się w miarę wszystko ... ale nie wiem co jest z tą serią że tak mi już nie leży. Zmęczenie materiału i tyle - niby się zachwycam ale jednak ziewam. Najlepszy początek w serii? NIE. Najlepszy Gow? Byłoby miło. Od "trójki" pewnie będzie bo tutaj nie wiele trzeba, ale dwóch części z PS2 raczej nie zdetronizuje. A może? W każdym razie czekam, może miło się zaskoczę. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Jesli archaiczne mechanizmy tej gry, tak naprawde, nie zmienily sie od pierwszej czesci GoW, to nie dziw sie ze zaczyna wiac nuda. Ja mialem podobnie grajac w GoW 3. Dali rozdzialke HD, mase polygonow, i wieszka skale (robi wrazenie, trza przyznac). Nie bylo opadu szczeki, i pewnie nie bedzie przy najnowzej czesci. Czekam na Ps4. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Nowy trailer z singla: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 O w (pipi)e! Starcie z mega kalmarem podczas sztormu to jest to na co czekam! The Hype lvl its over 9000! Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Ten fragment ma szansę być tak samo epicki jak starcie z hydrą w pierwszej części. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Szczerze to bez podniety, poczekam spokojnie aż gierka stanieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 (edytowane) Nowy trailer z singla: A wczoraj chciałem napisać, czy ten trailer z 30 sekundowej zajawki kiedykolwiek sie pojawi Jest moc, bedą się dziać godne akcje, a to jak Kratos wygląda, a przede wszystkim jego skóra to jest szczyt możliwości stworzenia postaci na tej generacji. TAKA SKÓRA W RIJAL TAJMO! :o Olewam to jutrzejsze demo, wystarczy mi to z E3 i trailery, nie chce znać całego początku. Do nagrzania się na GoWa mam teraz GoW III. Nowy dev diary Edytowane 26 Lutego 2013 przez Voytec Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 502 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Najnowsze Concept Arty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Świetne lokacje, świetny trailer, tylko ta cena Szukam najlepszej oferty bo nowego GoW muszę mieć na premierę. Najpewniej skuszę się na limitke z euro, chodź bym wolał zwykłą wersje za 199zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 A kij z tym. Sciagnalem jednak demo i zagralem. Grafika jest piekna, tekstury ostre. Poczatek robi wrazenie, choc nie robi go az takiego jak Posejdon nklimatem gra ma najblizej wydaje mi sie do jedynki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Po demie jestem napalony na gre jak mnich w burdelu jednak mimo wszystko chyba poczekam az troche z ceny spadnie. Mam nadzieje ze w przypadku tej premiery SCEP zbierze zimny kubel na leb jak im sprzedaz spadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 To wez anglika i sie nie przejmuj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 no grafa w demie ostra jak żyleta, niektore textury robia super wrażenie jednak gameplay mimo ze kozacki (dużo ruchu i epixkości) to jednak jest to stary gow (z nowymi ciosami) i jak by mi ktoś wmawial że to nowy etap z dlc do gow3 to spoko bym uwierzyl tzn dostaliśmy znowu to samo, mimo że tak było zawsze to tym razem róznic jest mniej niż kiedyś między 1 a 2, i 2 a 3. nadal jest spoko ale chyba nie wezme jednak na premiere, nie za 220zł , zwłaszcza że w tym okresie jest są ze 3 fajne nowe gry, a ja już kupilem inną starą fajna i jeszcze skyrima mam do ogrania bo tylko napocząłem dlc Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 (edytowane) Stary system troche boli, najbardziej było to widoczne podczas sceny z bąkami które przejmowaly ciala ludzi, strasznie to wszystko przymulone, mało ciosow, i ogolnie az sie prosi o postep. Sądze ze gra moze dostawac klapsy za ten przestarzały system. A, i na ch,uj sa te zapiski skryby porozrzucane po levelach, przecież to jest tak nieciekawie podane ze głowa mała, idziesz walem którego nikt i nic nie obchodzi a mam sie rozpływac nad notatką ze kogos gmyrają bąki po nocach, no (pipi)a! To już lepiej niech zbiera przepisy na ciasto, albo nowe combosiki. Edytowane 27 Lutego 2013 przez _Milan_ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi