Figaro 8 215 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 Nom, demo zleksza nudnawe... Te ciągłe fale przeciwników, meh. Ciężko się przestawić na te nowinki systemowe, ale z czasem na pewno jest lepiej Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 28 lutego 2013 Opublikowano 28 lutego 2013 demo oczywiscie doskonale, ale te zielone owady mnie wku,rwialy. jakis taki malo god of warowy przeciwnik. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 28 lutego 2013 Opublikowano 28 lutego 2013 Zgodze sie. Te robaki troche raza, zdecydowanie lepsze kozly z pierwszegp dema. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 28 lutego 2013 Opublikowano 28 lutego 2013 Przecież coś podobnego było np w drugiej części. Też latało jakieś chuj wie co i mogło unieruchomić Kratosa. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 28 lutego 2013 Opublikowano 28 lutego 2013 (edytowane) Wczoraj zagralem w demo i jestem nieco zawiedziony - niepotrzebnie kombinowali ze zmienianiem przyciskow bo jak chwyt/rzut byl na "o" to bardziej mi to pasowalo, do tego jakis dziwny pasek po prawej - nie wiadomo w ogole co to ma byc. Poza tym gra jest bardzo ciemna - nie chodzi tu o ustawienie jasnosci, ale o ciemne elementy, ktore sa za ciemne, jakos zle to wyglada. Nieraz zdazalo mi sie gubic Kratosa z widoku bo kamera byla zbyt oddalona i w nawale przeciwnikow nie wiedzialem gdzie on jest. W trzeciej czesci GOW zdobylem platynowe trofeum i bardzo mi sie podobala, ale po ograniu dema nowej odslony nie jestem juz taki przekonany o tym, ze ta gra bedzie taka dobra. Edytowane 28 lutego 2013 przez saptis 1 1 Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 28 lutego 2013 Opublikowano 28 lutego 2013 Pasek z prawej to pseudo stylish meter - im więcej obrażeń bez hita zadasz tym bardziej go ładujesz i odblokowujesz zwiększony damage czy nowe combosy. Mega plus za to. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 lutego 2013 Opublikowano 28 lutego 2013 Pamiętam jak pojawił się GOWII to zgredzi mówili po co next geny,dopiero teraz po ograniu widzę jaka różnica zaszła między GOW III i GOW I nawet w HD. Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 28 lutego 2013 Opublikowano 28 lutego 2013 Heh, przypomniałeś mi wczorajszą reakcje na wstawki CG w "pierwszym" gowie którego pobrałem z plusa. Jeszcze te 5-6 lat temu pamiętam jak sobie myślałem, że wystarczy taka grafika jak w owych filmikach, ba! długo takiej nie zobaczę. A potem odpalasz "trojkę" i widząc to co się dzieje na początku i jaki poziom graficzny owa akcja oferuje jesteś w głębokim szoku, że 3 lata po wydaniu "dwójki" taki strzał w pysk kolejna część oferuje, a te genialne swego czasu filmiki są juz po prostu słabe. Jestem naprawdę ciekaw grafiki jaką zaoferuje kolejna gra SSM. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 28 lutego 2013 Opublikowano 28 lutego 2013 Hmmm, na razie co prawda ogralem raz to demo, ale potem sprobuje jeszcze po polsku i raczej tyle, poczekam na fula. Napisze co mi sie podobalo. Grafa, ale to raczej rzecz oczywista. Tekstury sa ostre, choc zwrocila moja uwage slaba tekstura podloza po wyladowaniu (sam poczatek poscigu). Jednak jako caloksztalt to gra robi duze wrazenie (widzac "wszystko" juz w tej generacji, GoW caly czas imponuje, duze kudosy dla SMS). Wykonanie Kratosa to szczyt tej generacji (tak, wiem co mowie, uwazam, ze w TLoU postaci nie sa az tak dobrze zrobione ale to z oczywistych wzgledow). Wyglada fenomenalnie. Poczatek jest bardzo dobry. Wejscia GoW III co prawda nie pobija moim zdaniem, ale skupia sie glownie na jednym bosie (jednej rece?). Sam final jest nieznany i bardzo dobrze, ale to w fulu zapowiada sie na miks Lewiatana z Kronosem. Klimat. Jest zdeksza inny niz w trojce, blizej mu do jedynki. Zobaczymy co tak naprawde zwiedzimy, jakie miejsca, wiec z tym raczej nalezy poczekac do fula, ale bawili sie widac z kolorystyka. Jest dosc mrocznie, ale mam takie wrazenie, ze w calej trylogii (+ CoO i GoS) wypstrykali sie ze znanych mitologicznych postaci i stworow i teraz beda siegac do najglebszych wersow zeby wyciagnac cos ciekawego. Zobaczymy. Fajnie ze poszerzyli system walki, ze dodali nowe mozliwosci. Nie podoba mi sie jednak interfejs. To bedzie pierwszy GoW, ktorego menu to nie jest twarz Kratosa? Nie podoba mi sie tez wyglad przyciskow z pada i to, ze nad przeciwnikiem nie zapala sie juz plonace kolko tylko jakis subtelny pasek. Poza tym mogli zostawic to, ze slabszych przeciwnikow chwytam i mam 4 opcje co zrobic. Zobaczymy, po demie hype na GoWa dalej jest, a ja jestem ciekaw co tam wysmazyli w pelnej wersji. Cytuj
zagul 326 Opublikowano 28 lutego 2013 Opublikowano 28 lutego 2013 Ograłem demo i niestety nie porwało mnie, nie potrzebne zmiany w sterowaniu, ciemna sceneria i śmieszni przeciwnicy. W porównaniu z demem GOW3 to naprawdę wypada mizernie. No, ale Pre-order w EURO złożyłem. Do tej pory z wszystkich 5 części mam platynki, ale jeżeli doją tutaj jakieś trophy online, a tryb sam w sobie będzie beznadziejny to niestety chyba odpuszczę. Na + otwieranie skrzyni z orbami Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 28 lutego 2013 Opublikowano 28 lutego 2013 Mnie demo zrobiło, to co się dzieje to miazga... Też zrobiłem pre-order, po sprzedaży kodu na PS+ limitka będzie kosztować niecałe 200 zł. Jest to dosyć sensowne rozwiązanie. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 28 lutego 2013 Opublikowano 28 lutego 2013 Początek gry jest mniej efektowny niż w trójce, ale za to ciekawszy i zwyczajnie lepiej się w to gra. Podoba mi się to rzucanie wrogami w innych. Mimo to jednak straciłem chęć na kupowanie tego w dniu premiery. W kwietniu albo maju może łyknę. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 28 lutego 2013 Opublikowano 28 lutego 2013 Również ograłem i jakoś mnie nie porwało na tyle żeby kupować na premiere. Dalej jest to ten sam GOW z kilkoma nowymi ficzerami i z ciut lepszą grafika. Poczekam jak stanieje Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 28 lutego 2013 Opublikowano 28 lutego 2013 Początek gry jest mniej efektowny niż w trójce, ale za to ciekawszy i zwyczajnie lepiej się w to gra. Podoba mi się to rzucanie wrogami w innych. Mimo to jednak straciłem chęć na kupowanie tego w dniu premiery. W kwietniu albo maju może łyknę. W trójce też można rzucać w innych, ba już w dwójce można było, to nie nowość Co do początku, to ja radzę jednak poczekać na fulla z opiniai czy przebija czy też nie. Nie znamu finału, a jest tego jeszcze około 15 minut. Na tym zwiastunie z singla jest dużo efektownych rzeczy pokazanych. Cytuj
assassine 1 724 Opublikowano 28 lutego 2013 Opublikowano 28 lutego 2013 PSN sprezentowało kod na "dynamiczny" motyw z GOW:Ascension dla wszystkich. Nic specjalnego w sumie, ale może być. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 28 lutego 2013 Opublikowano 28 lutego 2013 ma ktoś filmik albo zdjęcie jak wygląda mniej więcej ten motyw? Cytuj
assassine 1 724 Opublikowano 28 lutego 2013 Opublikowano 28 lutego 2013 (edytowane) o tak Edytowane 28 lutego 2013 przez assassine 2 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 28 lutego 2013 Opublikowano 28 lutego 2013 PSN sprezentowało kod na "dynamiczny" motyw z GOW:Ascension dla wszystkich. Nic specjalnego w sumie, ale może być. Ten kod to na maila wysyłali, bo jak zwykle nic nie dostałem ? Mozesz wrzucić na forum ? Powinien być wielokrotnego użytku. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 28 lutego 2013 Opublikowano 28 lutego 2013 No na emaila Może masz w spamie? Cytuj
assassine 1 724 Opublikowano 28 lutego 2013 Opublikowano 28 lutego 2013 5CDC-NEN9-92K8 tak mój wyglądał. Jeśli nie znajdziesz w spamie to możesz spróbować czy ci zadziała jeszcze. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 28 lutego 2013 Opublikowano 28 lutego 2013 Niestety nie jest wielokrotnego użytku Sprawdzam spam, nie ma. Sony zamula jeżeli chodzi o powiadomienia. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 28 lutego 2013 Opublikowano 28 lutego 2013 (edytowane) To są chyba jednorazowe bo ja mam całkowicie inny kod e:w tym samym czasie co Square Edytowane 28 lutego 2013 przez Lionel Cytuj
saptis 620 Opublikowano 1 marca 2013 Opublikowano 1 marca 2013 Fajnie wyglada ten theme ?Wczoraj dostalem, ale nie mialem nawet kiedy sprawdzic, domyslam sie, ze jest statyczny. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 1 marca 2013 Opublikowano 1 marca 2013 Po ograniu dema jestem pozytywnie nastawiony, brałam na premierę ale raczej nie wyrobie sie z ukończeniem gow 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi