Voytec 2 761 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Nie. Dali taka mozliwosc tylko w demie, zebys kupil fula i mial wala. Nikt w fula jeszcze nie gral, wiec nie moze Ci potwierdzic na 100% potwierdzic, wiec musisz zalozyc tak jak my wszyscy ze tak bedzie. Co to za pytanie... Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 A ten czas długości to w końcu ok 10 h czy 14 ? Bo takie też wersje słyszałem. Pisali coś może o poziomi trudności względem trójki ? Pytam się osób, które czytały / oglądały jakieś recki, bo ja odpuściłem wszystkie materiały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cris1988 1 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 @Kazub Ja samo GoW II przeszedłem ponad 20 razy @Voytec Ja standardowo zaczynam na najwyższym dostępnym poziomie (hard ?), a następnie skok na ten odblokowany. Czy przejdę po polsku ? Zależy od kupionej wersji, ale to tak minimum dopiero przy trzecim podejściu. A na oceny mam wywalone. Ograłem dwa dema, wiem czego się spodziewać i będe zadowolony. rozumiem, że wersja polska bedzie miała możliwość zmiany jezyka i napisów wedle uznania - podobnie jak w demku?? Tak jest możliwość zmiany języka i napisów. A ten czas długości to w końcu ok 10 h czy 14 ? Bo takie też wersje słyszałem. Pisali coś może o poziomi trudności względem trójki ? Pytam się osób, które czytały / oglądały jakieś recki, bo ja odpuściłem wszystkie materiały. Co do poziomu trudności to hard jest trudniejszy niż w GOW3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Osobiscie czekam tylko na recenzje GI. Serio? Czy oni nie dali Residentowi 6 czegoś jak 8,5? To chyba ta gazeta co nie potrafi dać oceny niższej od 7, hmm. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Przed premierą dostaniemy jeszcze dwa filmiki z serii Unchained. Większość pokazanych ma być dostępna w bonusach na płycie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Osobiscie czekam tylko na recenzje GI. Serio? Czy oni nie dali Residentowi 6 czegoś jak 8,5? To chyba ta gazeta co nie potrafi dać oceny niższej od 7, hmm. Ocena to jedno, ale treść to drugie. Z GI sie czesto zgadzam, mam podobne zdanie co ludzie tam piszacy, dlatego to jest dla mnie czesto bardzo pomocne. Poza tym czesto sa oceny ponizej 7. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 822 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Zboczę trochę z tematu GoW:Na pewno nie jedna osoba chciałaby grę zbliżoną tematyką do GoW tyle, że w innej mitologii. Przeglądałem właśnie temat o Ascension na neogafie i natknąłem się na te arty(nie wiem czy to jakieś fanowskie dzieła czy pochodzą z jakiegoś innego tytułu): Coś masakrycznego. Niech SSM wyda nowe IP na modłę przygód Kratosa i da możliwość zabicia Atuma, Re i przegrzmocenia Kleopatry. A prywatna prośba? Odsunięcie łysego Stiga od tworzenia gier, na zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Przecież ten 10 art to z Assassins Creed Revelations. W tle widać Hagie Sofia Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Równie dobrze mogą zrobić nowe IP w mitologi NORDYCKIEJ która też jest extraaa Asgard, THOR i te sprawy xDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 A ja bym chcial, zeby nowe IP od SMS bylo kompletnie inne, nie na bazie kolejnej mitologii. HM. ostatnio pisales, ze GoW III to najwieksze twoje rozczarowanie tej generacji. Mozna wiedziec czemu? Zeby nie robic oftopa to napisz mi w PM jak mozesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Polski zwiastun z dwoma glosami Kratosa. SCEP to potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza
Set 0 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 (edytowane) Zboczę trochę z tematu GoW: Na pewno nie jedna osoba chciałaby grę zbliżoną tematyką do GoW tyle, że w innej mitologii. Przeglądałem właśnie temat o Ascension na neogafie i natknąłem się na te arty(nie wiem czy to jakieś fanowskie dzieła czy pochodzą z jakiegoś innego tytułu): Coś masakrycznego. Niech SSM wyda nowe IP na modłę przygód Kratosa i da możliwość zabicia Atuma, Re i przegrzmocenia Kleopatry. A prywatna prośba? Odsunięcie łysego Stiga od tworzenia gier, na zawsze. Jestem tu nowy ale przypadkowo akurat pojawił sie temat w moich klimatach To prawda, że mitologia egipska jest bardzo ciekawa i ma mase ciekawych bogów i postaci które świetnie sprawdzały by sie w grze. Powyższe obrazki to tylko wierzchołek góry lodowej jeśli chodzi o fajne rzeczy w mitologii egipskiej (chociażby na wikipedii można poczytać jakie pokręcone historie mieli egipscy bogowie). Ale musze też powiedzieć, że chyba nawet jeszcze chętniej zobaczył bym mitologie nordycką, chociaż obie mają naprawde świetne zadadki na gre w stylu GOW, i mam nadzieje że twórcy kiedyś w końcu zrobią krok dalej i przestaną męczyć greckich bogów wykorzystując ogromny potencjał innych mitologii (albo chociaż rozpoczną serie spinoffów). Edytowane 11 Marca 2013 przez Set Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 W nowym Fantasy komiks jest fajna opowieść z mitologii nordyckiej,naprawdę klimat jest przedni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 (edytowane) czyli żegnamy kratosa, na ps4 sms robi grę zbliżoną w założeniech do gowa, tym razem mitologia nordycka, tytuł może być lord of war, biegamy oczywiście wikingiem tak bardzo w(pipi)ionym, że kratos to przy nim przedszkolak. w pierszej części masakrujemy lokiego, w drugiej thora (zabieramy mu młot), w trójce czeka odyn. w międzyczasie epickie bitwy z walkiriami, demonami i innym dziadostwem, zimowe lokacje, krew na śniegu. Edytowane 11 Marca 2013 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 czyli żegnamy kratosa, na ps4 sms robi grę zbliżoną w założeniech do gowa, tym razem mitologia nordycka, tytuł może być lord of war, biegamy oczywiście wikingiem tak bardzo w(pipi)ionym, że kratos to przy nim przedszkolak. w pierszej części masakrujemy lokiego, w drugiej thora (zabieramy mu młot), w trójce czeka odyn. w międzyczasie epickie bitwy z walkiriami, demonami i innym dziadostwem, zimowe lokacje, krew na śniegu. Osobiście wolałbym zupełnie inną grę od Santa Monica niż zmianę mitologii, zaraz każdy by się doszukiwał podobieństw i pewnie było by ich sporo, a nawet za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 822 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 (edytowane) Dodaj do tego obowiązkowe grzmocenie Freji i Frigg i mamy 10/10. Edytowane 11 Marca 2013 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 (edytowane) jedyny problem to to ze SMS kiepsko sobie radzi z włosami a vikingowie powinni mieć kozackie brody i kudły główni bogowie Bogowie skandynawscy Asowie Mężczyźni: Baldur, Brage, Bølværk, Delling, Forseti, Hajmdal, Hermod, Høder, Høner, Kvaser, Loki, Magni, Modi, Od, Odyn, Sommer, Svåsud, Thor, Tyr, Ull, Wali, We, Widar, Wili, Winter. Kobiety: Eir, Fjørgyn, Frigg, Fulla, Gefion, Gersimi, Gna, Hlin, Hnoss, Hlodyn, Idunn, Lofn, Nanna, Saga, Sif, Sigyn, Snortra, Syn, Var, Vår Wanowie Frejr, Freja, Njord, Gullweig, Skirnir, Kwasir było by kogo zabijać nie mowiąc już o lodowych gigantach i innych gigantach Edytowane 11 Marca 2013 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Odyn może ożywić Kratosa,by mu pomógł z lodowymi gigantami a później sam od niego dostanie wpierdziel Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 (edytowane) Faktem jest, że jak na definitywny koniec sagi, "trójka" pozostawiła bardzo otwarte zakończenie, więc to na pewno nie koniec wojaży Kratosa. Śmieszy mnie to wszechobecne gadanie, że Wstąpienie jest najniżej ocenianą dotychczas odsłoną. Ja po demie jestem pewny, że cała gra spodoba mi się jeszcze bardziej niż finalna odsłona (także świetna). Tak w skrócie gracze opisują Wstąpienie: The game has the best story, best gameplay, best graphics (for any console game) and the most human Kratos in the entire GOW series. That's all I need to say. To match, and then surpass the peaks set by previous GOW games is no small feat, and Sony Santa Monica did it, AGAIN. 10/10 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/god-of-war-ascension Edytowane 12 Marca 2013 przez Nemesis US Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 nowy IP od SMS i rozwalanie wszystkiego jako złotowłosy THOR <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Pierwszy patch do multi Ascension Patch 1.0 Change ListChampions, welcome to God of War: Ascension! We appreciate your 3-years of patience, and look forward to seeing you become a Champion of Olympus in our new Multiplayer mode, and exploring "the Man" before he became the "God of War" in our epic single-player campaign. If you parti(pipi)ted in our previous Multiplayer Beta, you will see and feel a wealth of differences in the Multiplayer gameplay experience. In addition, we have also deployed our first patch, in large part as a result of your feedback and comments.We strongly encourage all God of War: Ascension players to download the patch prior to playing Single-Player or Multi-Player. We have made some key improvements and additions that enhance both modes. To download the patch, simply boot-up God of War: Ascension, enter Multiplayer, and you will be automatically prompted to download the update.The following are the notable changes in update 1.0:Patch Size - 100mbMultiplayer - UI ImprovementsBased on player feedback from our Multiplayer Beta, we enhanced the UI in order to reposition all customization options, improve readability, and t he flow of information. Additional UI support structure was introduced for items like skin tints.Multiplayer – Hades and Poseidon Allegiances polish and tuningBased on player feedback from our Multiplayer Beta, the Hades and Poseidon allegiances damage numbers for relics, armor, and magics were adjusted to equal those of the Zeus and Ares allegiances.Multiplayer – Spear Weapon polish and tuningBased on additional post-Multiplayer Beta player feedback, the Spear weapon's damage numbers were adjusted to bring it more in line with the Hammer and Sword weaponsMultiplayer - Scoring and gameplay tuning – match timesAll Game types were retuned to extend the length of an average match. This included adjusted Spartan and individual weapon damage numbers, hit points, and how labors were tracked.Our God of War: Ascension team is dedicated to to supporting our community post-launch and look forward to seeing everyone thrive in Multiplayer. Do well Warrior, Ascend! Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Właśnie pobieram tego patcha , ogólnie tylko etap z demka ograłem a później zabiorę się za resztę. Chyba nie da się zmienić głosów bo są odgórnie PL już od samego początku mamy też dostęp do dodatków w formie filmów making of Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Co Ty opowiadasz?? Musi być możliwość włączenia angielskiego dubbingu. Sprawdź dobrze bo nerwówkę wprowadzasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 (edytowane) Już sprawdziłem dokładnie i jest opcja zmiany, spokojnie i sorki bo jak odpala się grę to od razu jest wszystko na PL. Po aktualce pojawia się też opcja do demka The Last of Us. Edytowane 12 Marca 2013 przez WESKER-DL Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 W Duchu Sparty było właśnie identycznie tylko wtedy pomogła jedynie zmiana języka w XMB konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi