Skocz do zawartości

God of War: Wstąpienie

Masorz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie niepojęte to jest, bo żeby zginąć na normalu trzeba się nieźle postarać :DJa kilka dni temu skończyłem na Titan+ i gierka na tym poziomie jest strasznie łatwa (szczególnie pierwsze 75% gry), coś pomiędzy normal a hard.

Bo skilla masz już niewiarygodnego :P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wg opisu będzie działać https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/gry/network-pass-(przepustka-sieciowa)-god-of-war-wst%25C4%2585pienie/cid=EP9000-BCES01741_00-ONLINEPASS00000R

Jednorazowa oplata za korzystanie z plików do pobrania na maksymalnie dwóch aktywnych i kompatybilnych domowych konsolach*.* Aby dowiedziec sie wiecej, przeczytaj Warunki swiadczenia uslugi.

Opublikowano (edytowane)

Może nie najlepsza ale jet to ten sam poziom co zawsze. Jest to na pewno najtrudniejszy God of War ze względu na zmiany w systemie walki, moim zdaniem na plus bo wtedy byłoby już trochę za łatwo. Skończę tylko Ghost Recon'a: FS i zabieram się za platynkę. 

Edytowane przez Nemesis US
Opublikowano (edytowane)

Własnie to miałem na myśli. Sprawę mocno ułatwia możliwość przyciągnięcia przeciwnika za pomocą R1, potem mamy trzy kombinacje, w tym dwie do rzutu w resztę gromady, R1 + X także jest przydatne bo Kratos całkiem nieźle odpycha z bara. Do tego można praktycznie do wykończenia trzymać pojedynczego np. Satyrka w powietrzu. 

Edytowane przez Nemesis US
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Gość DonSterydo
Opublikowano

Pytanie mam takie - każda nowa kopia gry ma triala na 30 dni plusa czy tylko pierwszy rzut, który poszedł do sklepów? Z UK można teraz wyrwać grę za 70 zł z przesyłką.

Opublikowano

No to nie dawali do każdej :P No, ale nie warto się zastanawiać, bo niezależnie czy ten trial będzie w środku czy też nie, to Ascension jest świetną grą.

• Plusik 1
  • Minusik 1
Gość DonSterydo
Opublikowano

Przecież taki trial kosztuje 5 pln na allegro

Ktoś się Ciebie pytał o cenę Czeski? :)

PS. Niestety kod na -10% nie zadziałał, ale wziąłem w pakiecie z Saints Row The Third Full Package na X360 dla kumpla i wyszło mnie niecałe 65 zł za Krejtosa :) 

Opublikowano

Uwierzysz jak napisze, że w fullu rozegrałem jeden mecz? :ninja: Po szóstym przejściu singla zrobiłem sobie krótką przerwę od GoW, a że ostatnio mało grywam, to i nie było powrotu. Jak bym przysiadł to pewnie bym grał, bo multi sprawiało mi frajdę w becie.