Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 tez racja, jeszcze fragment w ktorym trzeba bylo oslaniac tego cholernego uczonego w GoW 2 byl wredny ;P ale ok, koniec OT, wiadomo kiedy bedzie cos wiadomo o singlu w ascesion? Najprawdopodobniej 5 czerwca o 3:00. Czyli na konferencji na E3. Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 (edytowane) Najwyższy poziom trudności w serii zawsze jest w miarę prosty do zrobienia jeśli wie się co się robi. Nawet na klony jest określony sposób by na God'zie zrobić go bez czarów i RotG. Trzymam kciuki za tryb multi. Troszkę wątpię w powodzenie versus'a, ale hordę czy co-op w kampanii przywitałbym z otwartmi rękami. Edytowane 3 maja 2012 przez Yap Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 (edytowane) A wiadomo cos czy Linda będzie dawał głos Kratosowi w GoW:A? Bo ja nie wyobrażam sobie innego głosu Kratosa chodzilo mi w kontekscie polskiej wersji językowej,bo eng Kratos jest lepszy i nie podlega to dyskusji.;-) Edytowane 3 maja 2012 przez LionelPL Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 Jest tylko jeden słuszny głos Kratosa a jest nim Terrence C. Carson. Cytuj
artex 28 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 Mi natomiast , wersja angielska pasuje sto razy lepiej niż linda , ja w polskiej wersji kratosa obstawił bym Daniela Olbrchskiego , ma tą chrypę w głosie , a Linda musi udawać i się wysilać żeby z niego ta chrypa wyszła. Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 Najlepsze było jak Linda w jakimś wywiadzie tłumaczył że nie chcieli korzystać z przeróbki elektronicznej do wypowiadanych kwestii i wyszło bardzo dobrze wg niego Jak dla mnie to niech podkłada dalej ten głos, ale niech teraz zrobią to na poważnie. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 Eee bo wyszło bdb? No to ja się zgadzam z Lindą bo według mnie dobrze zagrał Kratosa (tylko on reszta ... jak to w PL dub). I nie chodzi mi o żadne porównanie do oryginału bo tu wiadomo, że Carson nie ma konkurencji jak każdy oryginał. Ale na tle tych wszystkich polskich dubbingów, Linda-Kratos mi się podobał. A już na pewno 1000 razy bardziej niż przereklamowany np. Boberek-Drake (wytrzymałem chwilę). W zasadzie to zwisa mi PL dubbing ale jeżeli go zrobią a raczej zrobią to również chciałbym, żeby znowu dali Lindę. PS. Linda już w trailerze pozytywnie zaskoczył Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 (edytowane) Ale minusow... Źle mnie zrozumieliscie. Ja się tylko odnosilem do polskiej wersji językowej że nie widzę innej osoby niz Linda. Tak zgadzam się głos Terrence C. Carson jest lepszy niż Lindy i nie podlega to dyskusji Edytowane 3 maja 2012 przez LionelPL Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 dla mnie w świecie gier sa 2 głosy które nie mają konkurencji, właśnie kratos i snake z mgs. próba tłumaczenia i dawania innego aktora to prpostu profanacja i chamstwo! to tak jak by to lamborgini wsadzać silnik od malucha! gó.wno i tyle te 2 głosy nigdy nie powinny być rozdzielone od swoich postaci. dlatego tak bardzo mnie dziwi to jak ktoś mowi że linda dobrze wypadł. gdyby wypadł przez okno to by lepiej zrobił 1 Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 @Słupek Wg mnie to dobrze wypadł tylko Żebrowski, reszta razem z Lindą słabo Ale wiadomo, każdemu się nie spodoba. Tak jak piszesz w trailerze nawet dał radę, ale przez całą grę począwszy od pierwszej kwesti, jak dla mnie słabo (bardzo) w porównaniu z oryginałem. Poza tym to że jedna postać zagra dobrze to jeszcze nic nie świadczy, bo liczy się całokształt. A tutaj jak wiadomo PL Dub w grach leży i kwiczy. Na szczęście mamy wybór i każdy będzie grał z taką ścieżką jaka mu się podoba. Wracając jeszcze do czystego multi to nie widzę tego, ale chętnie przyjął bym starcia 1vs1 jak walka 2D z Zeusem w trójce. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 (edytowane) No dokładnie - kwestia gustu. Zresztą zasadniczo to mam to gdzieś (dubbing) - jedynie napisy mnie interesują (chociaż też 50na50). No ale po prostu Linda mi się podobał i tyle, tak samo jak Radzio jak Max Payne (od razu uprzedzam, bez porównania do McCaffreya, ofc). Chociaż, chociaż, chociaż muszę przyznać, że jest jedna gra - jeden polski dubbing. Który wypada lepiej niż angielski oryginał - Infamous 1/2... Tam jest tak TRAGICZNY oryginalny dub, że nasz polski, słaby i tak wypada lepiej (imo). To tak lekkim offtopem. Edytowane 3 maja 2012 przez SłupekPL Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 trzeba też pamietac ze ostatnio w różnych grach kwestie mówione nagrywa sie jednocześnie z mo-capem, tak że zachowanie i głos bohatera sa do siebie bardzo dopasowane. a tymczasem polski dubbingowiec siedzi sobie przed mikrofonem i czyta z kartki teksty, nie widząc gry, nie wiedząc o co w niej chodzi, mając tylko instrukcje do danej sceny w stylu "(postać krzyczy zmęczona)" , wiec nie dziwota ze to nędznie wychodzi inna sprawa to że dla mnie osobiscie wszelkie polskie dubbingi w grach to szajs, zabijają klimat na miejscu, jedyne dubbingi jakie naprawde są spoko to w niektorych bajkach (np shrek2), tylko że tam jakoś zarówno tłumacz lepiej sobie radzi z oddawaniem klimatu (bo zapewne oglądał juz gotowy film, a nie musial tylko tłumaczyc skryptu, jak i aktorzy lepiej sobie radzą, nawet jeśli aktorem i w grach i w bajkach jest boberek. ktory rzeczywiscie w uncharted jest średniacki, a w madagaskarze jest za(pipi)isty) Cytuj
Figaro 8 303 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 -The game is Gow1 length -Revamped" combat and weapon system -promptless" mini-games -New puzzles -The new composer is Tyler Bates -New gameplay feature or features -3D support -The game will be more like GOW1 and GOW2. -It will have more color than GOW3. -Bigger creatures than Polyphemus in SP. -Variable framerate like pass GOW titles -Kratos model will be rebuild to reflect a younger version. Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 Długość GoW 1. Po tym co wyczytałem niebaudzo chce mi się w to wierzyć...a i tak za krótka. Nowe zagadki i nowe elementy gameplay'u? A to nowina! Być może ulepszony system walki będzie faktycznie świerzszy od tego co mamy w trylogii. Biorąc pod uwagę finisher'y oraz inne wersje białej broni niż BoC powinno być nieźle. Zmiana kompozytora to najwiksza zagwozdka. Nie zapeszam jednak. Może wyjść. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 (edytowane) z tym że ma byc bardziej kolorowo to troszke średnio mi sie podoba a co do zmiany kompozytora, z jednej strony lipa bo poprzednie soundtracki byly mega i słucham ich do dziś z drugiej strony ten nowy robił muzyke do 300 i też wyszło za(pipi)iscie http://www.youtube.com/watch?v=e2WfBvHyUdg http://www.youtube.com/watch?v=UazGVrQQeHM&feature=relmfu Edytowane 4 maja 2012 przez Yano Cytuj
Figaro 8 303 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 Ten nowy zrobił też muzykę do tego teasera więc jest dobrze Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 Ciekawe jak ten nowy system walki się sprawdzi i oby fabuła była bliższa jedynce niż kolejnym częściom. Czekam na betę multi. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 a ja najbardziej czekam na jakies materiały z singla z kratosem. w sumie dziwi mnie ze najpierw pokazali filmik z multi (i to względnie obszerny, a nie jakis 2 sekundowy teaser) , licze ze niedlugo pokarzą podobnej długosci materiał z singla narazie multi dla mnie jest na 3 planie Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 Gameplay z singla będzie za miesiąc na E3 i mam nadzieję że dowalą z grubej rury jak przy GoW 3. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 (edytowane) -New puzzles -Bigger creatures than Polyphemus in SP. Fuck jeee dla mnie 2 najlepsze podpunkty. Edytowane 4 maja 2012 przez SłupekPL Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 http://pl.wikipedia.org/wiki/Polifem_(cyklop) A ja myślałem, że nie został już nikt do uśmiercenia. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 Jakby nie został nikt więcej do ubicia to by nie powstał nowy GoW Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 W greckiej mitologii jest mnostwo do ubicia, tylko Kratos w trylogiach i czesciach na PSP zajmowal sie raczej tymi "wazniejszymi" co nie znaczy, ze juz nikogo tam nie ma. Kilka grubych ryb napewno sie znajdzie. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 Mam wyjebane, czy jakaś postać/potwór jest szerzej znany w mitologii, dla mnie liczy się tylko by walki były miażdżące. 2 Cytuj
Gość Soul Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 (edytowane) Szkoda tylko że najwyzszy poziom jest z automatu zablokowany i najpierw trzeba przejść gre i wtedy daje o sobie znać krótki czas rozgrywki. Poza tym co to za argument że na najwyższym poziomie trudności gra się długo ? Bo się dużo ginie ? Jak będę dużo ginął na normalu i czas przejścia wyniesie 20h to mam być zadowolony bo gra była długa ? Chyba nie tędy droga. Słuchaj jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma, proste jak drut. ps. nie trzeba być masochistą i no lifem, że by skończyć gow na chaosie, dużo pracuję mam dużo na głowię i nie mam czasu siedzieć i grać po 12h dziennie takie czasy już dawno minęły, więc wypraszam sobie ocenianie mnie z góry......skąd ta nienawiść ??????? Edytowane 4 maja 2012 przez Soul Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi