Opublikowano 5 maja 201212 l Trójka to w ogóle ma przekozackie finishery i walki z bossami. Oprócz tych co wymieniliście to -wyrwanie Hadesowi mięcha - cudo, zresztą jak i design Hadesa -paznokieć Kronosa - cudo -urwany łeb Heliosa - klasyk, cudo -nóżki Hermesa - miód, cudo Trójka pod tym względem wymiata tylko finałowa walka jest "taka se", imo.
Opublikowano 5 maja 201212 l Nie słodźcie tak bo jeszcze wyjdzie, że trójka to najlepsza część :ph34r: . Kratos z tatuażami, ale...bez popiołów pokrywających jego wredny ryj, hmmmm. Będzie ostro. Liczyłem jednak na wojnę z barbarzyńcami i moment przyjęcia BoC.
Opublikowano 5 maja 201212 l Spokojnie to narazie tylko multi, o singlu ciagle nic nie wiadomo, a wg mnie walka z barbarzyncami na pewno bedzie w tej czesci.
Opublikowano 5 maja 201212 l Jeśli będzie walka z barbarzyńcami to ja oczekuję epickiej bitwy i masę postaci na raz na ekranie. Chcę poczuć ten ryk dwóch krzyżujących się armii.
Opublikowano 5 maja 201212 l - w tej części nie będziesz otwierać skrzyni, będziesz je po prostu rozwalał - nie bedzie story mode dla coopa - wiecej zniszczeń niż w GoW 3 (jak dobrze rozumiem chodzi o środowisko) - "They are working on making all the features of the characters better than GOW3" - nie wiem jak to dobrze przetlumaczyć ;p - będzie większa różnorodność lokacji jak starsze gowy - nie bedzie wielkich, otwartych srodowisk, czyli nic nowego Edytowane 5 maja 201212 l przez Figaro
Opublikowano 6 maja 201212 l - "They are working on making all the features of the characters better than GOW3" - nie wiem jak to dobrze przetlumaczyć ;p Może chodzić po prostu o wygląd postaci, albo o umiejętności i wygibasy, które będą w palecie ruchów. Ciężko zinterpretować.
Opublikowano 6 maja 201212 l -Improved animation a new collision system -New cloth tech, new hair and skin shaders and revamped lighting -New climbing system for point-to-point movement -Nudge ability added to the camera. It isn't complete control but allows you to see more of the environment.
Opublikowano 7 maja 201212 l Skąd bierzesz to info Figaro? Transkrypcja filmiku(wywiadu) czy pokazał się jakiś preview? Bo z chęcią bym poczytał
Opublikowano 7 maja 201212 l Rozmawiam czasem przez telefon z Toddem Papym, Ale większość jest z jego Twittera Edytowane 7 maja 201212 l przez Figaro
Opublikowano 9 maja 201212 l Jakiegoś sporego "och, ach" u mnie ów zwiastun nie wywołał. W pierwszej kolejności powinni zaprezentować tryb dla pojedynczego gracza. Opcję wieloosobową później. Niemniej niezwykle lubię serię GoW. GoW II to jedna z moich ulubionych pozycji na poprzednią generacja, a jej następczyni to pierwsza liga na obecnej. Raczej otrzymamy godne pożegnanie z PS3 (oby).
Opublikowano 11 maja 201212 l Jak dla mnie dodanie multi do tej serii to nieporozumienie. Zawsze była to gra nastawiona singla, a teraz wszędzie ładują ten multiplayer
Opublikowano 11 maja 201212 l Jakiegoś sporego "och, ach" u mnie ów zwiastun nie wywołał. W pierwszej kolejności powinni zaprezentować tryb dla pojedynczego gracza. Opcję wieloosobową później. Najpierw pokazują nowości, bo singiel to raczej wiemy jak będzie wyglądał.
Opublikowano 11 maja 201212 l Jak dla mnie dodanie multi do tej serii to nieporozumienie. Zawsze była to gra nastawiona singla, a teraz wszędzie ładują ten multiplayer No tak,ale powiew swiezosci w tej serii się przyda
Opublikowano 11 maja 201212 l - nie bedzie wielkich, otwartych srodowisk, czyli nic nowego Czyli możemy zapomnieć o wielkiej, epickiej bitwie
Opublikowano 11 maja 201212 l - nie bedzie wielkich, otwartych srodowisk, czyli nic nowego Czyli możemy zapomnieć o wielkiej, epickiej bitwie albo o sandboxie poprostu zawsze jakas zamknieta lokacja z wielką bitwa w tle moze wchdozic w gre
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Normalnie polskie zoo, pierw w japę dostaje koziołek matołek, potem słoń trąbalski, jakoś mi się przykro zrobiła na finischerze tego słonika
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Jest dobrze,grafika urywa,system walki trochę zmenili,wrogowie świetni,stary dobry gow
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Nic nowego tak na prawdę, wszystko już widziałem i to kilka razy. Jestem lekko rozczarowany.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l mi się przede wszystkim wydaje,że walka jest dynamiczniejsza niż wcześniej
Opublikowano 5 czerwca 201212 l jest spoko, ale moglo by byc lepiej, w koncu gow3 byl tak fajny ze nawet jak to bedzie gow3.5 a nie 4 (co sugeruje podtytuł zamiast numerka) to i tak bedzie fajnie widac kilka drobnych zmian na plus w walce i wspinaczce, grafika ladna, chociaz brakuje mi troche wiekszej ilosci efektow swietlnych i specjalnych, jest zbyt czysto nie jaram sie jak glupi, ale jak wyjdzie to z przyjemnoscia zagram
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Yano, to poki co tylko krotki gameplay na dodatek marnej jakosci, ja czekam az wypuszcza to demko na pss wyglada swietnie, walka duzo dynamiczniejsza, mozliwosc uzywania innych broni i w ogole widac sporo usprawnien... mnie tylko ciekawi, skoro to jest prequel, skad kratos ma kamien (tak wnioskuje po zielonej poswiacie) to zatrzymywania, cofania czasu ktory sie zdobywalo dopiero w GoW 2? i co to za glowny bossior z mackami? czyzby kraken? ale z jednej strony krakena zabijalismy juz w GoW 2... strange