Mantis 1 123 Opublikowano 19 stycznia 2013 Opublikowano 19 stycznia 2013 Zrozumiałe, oczywiście. Niemniej na trójkę czekałem od pierwszych materiałów i nie odpuszczałem sobie nawet jednego newsa. Zaś przy najnowszej części jak tylko widziałem, że multi to nawet nie wchodziłem w newsa. Niemniej plusem jest to, ze kampania będzie dl nas zaskoczeniem, o ile w tych dwóch miesiącach nie zademonstrują za wiele. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 19 stycznia 2013 Opublikowano 19 stycznia 2013 Normalny trailer kiedy ma być? Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 19 stycznia 2013 Opublikowano 19 stycznia 2013 Co Wy z tym słabym marketingiem? Premiera gry za niecałe dwa miesiące, więc na solidną kampanię przyjdzie jeszcze czas. Dotychczas promowali multi bo to novum w serii, więc zrozumiałe, prawda? ale kto teraz promuje grę przez ostatnie dwa miechy?każdy robi to duzo wczesniej, pooglądaj sobie tematy na zagranicznych forach o tej części, jak mało mają stron, jak każdy olał informacje o multi. Ja idę o zakład, że przez to ta część sprzeda się gorzej niż trójka. Gow3 był zdecydowanie lepiej promowany, tam nawet długo przed premierą robili pokazy dla prasy. Pamiętacie HipHop Gamera? Jarał się jak węgiel w piecu jak mu pokazali na zamkniętym pokazie walkę z Posejdonem - słynne hasła, że po GoW3 już nie będzie wojny ps3vsx360 o to która konsola jest mocniejsza Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 19 stycznia 2013 Opublikowano 19 stycznia 2013 Co Wy z tym słabym marketingiem? Premiera gry za niecałe dwa miesiące, więc na solidną kampanię przyjdzie jeszcze czas. Dotychczas promowali multi bo to novum w serii, więc zrozumiałe, prawda? ale kto teraz promuje grę przez ostatnie dwa miechy?każdy robi to duzo wczesniej, pooglądaj sobie tematy na zagranicznych forach o tej części, jak mało mają stron, jak każdy olał informacje o multi. Ja idę o zakład, że przez to ta część sprzeda się gorzej niż trójka. Gow3 był zdecydowanie lepiej promowany, tam nawet długo przed premierą robili pokazy dla prasy. Pamiętacie HipHop Gamera? Jarał się jak węgiel w piecu jak mu pokazali na zamkniętym pokazie walkę z Posejdonem - słynne hasła, że po GoW3 już nie będzie wojny ps3vsx360 o to która konsola jest mocniejsza Wtedy był większy hałas bo to pierwszy GoW na PS3. Właściwa czwórka na Orbis też wywoła dużo szumu Znasz tę serię od wielu lat, co Cię obchodzi marketing? Marketing jest głównie dla osób nieobeznanych, którzy nie interesują się jakoś grami by wchodzić na fora. Ale my jesteśmy inni, prawda? Sprzedaż itd to już ich sprawa, ale myślę, że tytuł sprzeda się tak samo dobrze. Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 19 stycznia 2013 Opublikowano 19 stycznia 2013 (edytowane) Wypowiedzi typu "zobaczyłem multi, to mam GoW-a gdzieś" są dowodem na to, że gracze mają za dużo w d.upie. Katowałem betę dużo czasu i muszę powiedzieć, że multi w Ascension wyszło świetnie. Po zakończeniu jak zwykle epicznej kampanii, znikam w multi na długie tygodnie Edytowane 19 stycznia 2013 przez Kasias Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 19 stycznia 2013 Opublikowano 19 stycznia 2013 Figaro,ale to właśnie osoby nieobeznane i causale napędzają sprzedaż. Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 19 stycznia 2013 Opublikowano 19 stycznia 2013 Wiem ale my nie jesteśmy tą grupą więc nie narzekajta No i jak ktoś już wspomniał - dwa miesiące do premiery. Girsy też jeszcze jakoś nie promują. Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 19 stycznia 2013 Opublikowano 19 stycznia 2013 Ludziom na PPE nijak dogonisz. Jak dają multi - to źle, bo zpipane, jak byłby tylko singiel - odcinanie kuponów, promują multi - nikt się nie interesuje, promują singla - spoilery kuhva. Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 19 stycznia 2013 Opublikowano 19 stycznia 2013 W tej części serio trzeba promowania, choćby samej fabuły. Sam to dobrze zauważyłeś, trójka tego nie potrzebowała, a i tak miała. Wtedy to jeszcze wychodziła w czasach kiedy mity o mocy ps3 były w pełni chwały. Do tego każdy miał w pamięci najlepsze co może być czyli genialny cliffhanger z gow2. Wystarczyło wtedy stwierdzenie, że trójka zacznie się w tym samym momencie co skończyla się dwójka i już każdy był kupiony i snuł wyobrażenia o wspinaniu na Olimp. Tutaj takiego boostu trójka nie dała, a ps3 już jest u kresu życia. Dlatego tym bardziej powinni reklamę tej części dopracować. Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 19 stycznia 2013 Opublikowano 19 stycznia 2013 Demo pojawi się w lutym. To nie będzie to samo co dodawane do Total Recall. Hype. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 19 stycznia 2013 Opublikowano 19 stycznia 2013 (edytowane) Girsy też jeszcze jakoś nie promują. Pomijając eventy gdzie można samemu zagrać, kilka trailerów, obszerne gameplay'e... Faktycznie, nie promują Edytowane 19 stycznia 2013 przez DonSterydo Cytuj
Gość Dr.Suess Opublikowano 19 stycznia 2013 Opublikowano 19 stycznia 2013 kumpel ma kod na demo z BD pamięci absolutnej i pieje z zachwytu. zaraz może na you tube game playe ktoś wrzuci Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 19 stycznia 2013 Opublikowano 19 stycznia 2013 (edytowane) Niech założy nowe konto. Demo pojawi się w lutym. To nie będzie to samo co dodawane do Total Recall. Hype. Skąd takie info ? Edytowane 19 stycznia 2013 przez Square Cytuj
Gość Dr.Suess Opublikowano 19 stycznia 2013 Opublikowano 19 stycznia 2013 niestety jest burakiem cebulakiem polaczkiem i będzie chciał sprzedać konto. Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 19 stycznia 2013 Opublikowano 19 stycznia 2013 Niech założy nowe konto. Demo pojawi się w lutym. To nie będzie to samo co dodawane do Total Recall. Hype. Skąd takie info ? http://blog.us.playstation.com/2013/01/19/god-of-war-ascension-single-player-demo-in-february-collectors-edition-revealed/ Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 19 stycznia 2013 Opublikowano 19 stycznia 2013 Demko faktycznie różni się od tego z gamescom, najbardziej to grafiką, która już teraz wygląda super, a co dopiero na premierę. Za około 30 minut będzie wrzucone nagranie z tego. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 19 stycznia 2013 Opublikowano 19 stycznia 2013 Czyli nie ma się czym podniecać, bo piszą, że pod koniec lutego czyli standardowy czas na wypuszczenie dema. Co więcej nie wspomnieli w tym newsie, że będzie to inne demo niż to z E3. Nie pozostaje nic innego jak czekać na nowy chapter Rise of the Warrior, bo już prędzej tam będą jakieś bonusy (czyt. demo). Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 19 stycznia 2013 Opublikowano 19 stycznia 2013 (edytowane) A ta Pamięć absolutna z demem kiedy trafia/trafiła do sklepów? Edytowane 19 stycznia 2013 przez Lukas_AT Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 19 stycznia 2013 Opublikowano 19 stycznia 2013 (edytowane) Od dłuższego czasu jest dostępna, ale nie wiem czy u nas też (w sensie czy dodają demo). Edytowane 19 stycznia 2013 przez Square Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 19 stycznia 2013 Opublikowano 19 stycznia 2013 I żadnych gameplayów aż do teraz? Powinny tego samego dnia się pojawić, co sam film. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 19 stycznia 2013 Opublikowano 19 stycznia 2013 (edytowane) Może NDA nie pozwalało? Nie znam się na tym Edytowane 19 stycznia 2013 przez Lionel Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 19 stycznia 2013 Opublikowano 19 stycznia 2013 (edytowane) Był filmik z dema kilka stron temu, Voytec wrzucał, strona 37 tematu. Edytowane 19 stycznia 2013 przez Square Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 19 stycznia 2013 Opublikowano 19 stycznia 2013 Znalazłem info że Pamięć absolutna dopiero od 16.01.2013 można u nas kupić na BD. Dziwne bo na allegro już wcześniej widziałem oferty. W USA było już w Grudniu BTW: Demko można sobie kupić na ebay za 50 złociszy xD Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 19 stycznia 2013 Opublikowano 19 stycznia 2013 (edytowane) Kyo to może wcielamy w życie zrobienie zrzutki ? W 20-30 osób to prawie jak za darmo. Edytowane 19 stycznia 2013 przez Square wyrazy mi się pomyliły xD Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 19 stycznia 2013 Opublikowano 19 stycznia 2013 Ale to w sumie nie głupi pomysł. Serio pisze. Ja się mogę dorzucić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi