Daffy 10 566 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 Demko faktycznie różni się od tego z gamescom, najbardziej to grafiką, która już teraz wygląda super, a co dopiero na premierę. Za około 30 minut będzie wrzucone nagranie z tego. gdzie to nagranie? Cytuj
Andrew21 856 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 (edytowane) To chyba ten http://www.youtube.com/watch?v=ah_GXfuN22c Edytowane 20 stycznia 2013 przez Andrew21 Cytuj
Daffy 10 566 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 rewelacyjnie to wygląda, chyba będzie to najładniejsza gra tej generacji. Zaje.biście mi się podobają zbliżenia przy walkach, normalnie jak w bijatyce 2d, tak samo jak finishery pokazywane z bardzo bliska. Stig nie sprostał wyzwaniu i wg mnie nie udźwignął do końca trzeciej części. Mam wielką nadzieję, że nowy reżyser dostarczy nam lepszego GoWa. MIÓD Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 chyba będzie to najładniejsza gra tej generacj Hola hola,poczekaj na 7 maja Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 (edytowane) No, właśnie objerzałem ten gameplay po raz pierwszy od X miesięcy i trzeba przyznać, że robi wrażenie. Przede wszystkim o wiele bardziej przypadł mi do gustu design potworów teraz to chyba połącznie mitologii greckiej z baśnią, coś takiego. Mam tylko nadzieję, że to był poziom Easy, bo nie chcemy żeby było zbyt łatwo, prawda? GoW III na Chaosie też wyzwania większego nie stanowił (no może oprócz pierwszej walki z Posejdonem). Tak czy siak, gra leci na premierę. Teraz sprawiłem sobie kolekcję z PSP, więc w okolicach premiery wezmę się za Chains of Olympus i Ducha Sparty. Mam małe pytanko: da się w Duchu Sparty zmienić język na angielski? Od razu załącza się wersja PL ( z dubbingiem). Edytowane 20 stycznia 2013 przez Nemesis US Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 No właśnie też mam nadzieję, że to jakiś niski poziom, a nie hard. Z drugiej strony minus dla grającego, za brak inwencji twórczej w walce, bo używa tylko zwykłych ataków, nie bawiąc się w juggle itp. Co do twojego pytania, to zmień język w konsoli. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 Przecież w GOWa tak wiele osób gra. Klepią na zmianę kwadrat i trójkąt, a potem pierdolą, że system walki jest ubogi. 1 Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 (edytowane) Co do twojego pytania, to zmień język w konsoli. I wtedy gra z automatu wskoczy na angielską wersję? Zwyrol, no cóż powiedzieć o God of War ma rozbudowany system walki to lekka przesada. Zwłaszcza patrząc na to przez pryzmat takiej Bayonetty. Edytowane 20 stycznia 2013 przez Nemesis US Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 (edytowane) Nie pamiętam czy jest do wyboru w opcjach czy trzeba mieć menu po angielsku, ale na pewno jest oryginana ścieżka (kolekcja na BD). Nie ma sensu porównywać systemu walki w GoW do tych z topowych slasherów, ale nawet w tak prostackim systemie da się czesać fajne i przyjemne kombosy. http://www.youtube.com/watch?v=9hR9q3M50cw&list=FL2z4cDgI0wbsLki062OBdbg&index=114 Edytowane 20 stycznia 2013 przez Square 2 Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 No w sumie musze przznać, że sam nigdy nie przykładałem się do takich rozmaitych kombinacji. A jednak da się tworzyć piruety nawet w GoW. Specjalnie zaliczę sobie którąś z odsłon i samemu tak pokombinuję. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 Czyli nie ma się czym podniecać, bo piszą, że pod koniec lutego czyli standardowy czas na wypuszczenie dema. Co więcej nie wspomnieli w tym newsie, że będzie to inne demo niż to z E3. Nie pozostaje nic innego jak czekać na nowy chapter Rise of the Warrior, bo już prędzej tam będą jakieś bonusy (czyt. demo). W samym newsie nie, ale w komentarzach community manager (SMS) jasno się wyraził na ten temat: YES, ABSOLUTELY, our Single-Player demo we will release next month is something you’ve never seen before in Ascension. The E3 SP demo was a Total Recall exclusive. This single-player demo is the BIG ONE. Cheers http://blog.us.playstation.com/2013/01/19/god-of-war-ascension-single-player-demo-in-february-collectors-edition-revealed/#comment-802418 Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 Dla mnie może być nawet ten etap z E3, chociaż już dwa razy dzisiaj go obejrzałem, jednak nie ma to jak sprawdzić tytuł na żywo, nie na YT. Przy God of War III dostaliśmy przecież build z E3 i nie narzekałem a sam produkt finalny okazał się jeszcze lepszy (wizualnie). Cytuj
Daffy 10 566 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 akurat o stronę a/v to nie ma co się tu martwić. Każdy wie bo przykładów jest masa, jakie są często przepaście pomiędzy pierwszą grą na danym silniku, a następnymi. Samo Santa Monica mówiło, że dużą część czasu developingu trójki zeszło im na pracę nad samą technologią, a szczególnie tym by zaprezentować te "ruchome, żywe poziomy". Teraz engine już mają i jak sami mówią ogranicza już ich tylko ich wyobraźnia. Cytuj
Igor67 139 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 (edytowane) http://www.ppe.pl/ne...wszystkich.html .Na oficjalnej stronie God of War: Ascension pojawiła się informacja oraz kod potrzebny do przetestowania wieloosobowej sieki. Należy utworzyć konto na Stany Zjednoczone, a następnie wstukać poniższy kod na pobranie bety: F2TA - HMNB - 762G Skoro zassaliście już betę oraz odczekaliście chwilę na instalację, możecie poszaleć sobie w trzech dostępnych wcześniej dla Plusowiczów trybach: Łaska Bogów, Przechwyt Flagi (dla ośmiu graczy) oraz deathmatch każdy na każdego (dla czterech osób). Maksymalny level, jaki możecie osiągnać, to 30. Testy multiplayera zakończą się w nocy z poniedziałku na wtorek, więc czym prędzej wbijajcie w nowego GoW-a i przetrąćcie dziesiątki łbów! Edytowane 20 stycznia 2013 przez Igor67 Cytuj
Daffy 10 566 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 na neogafie rozdają loginy do pobrania dema z e3 (załapał się tam nawet Musiol z ps3site) jednak co chwilę zmienia ktoś passy widać, że nie tylko u nas na forum trafiają się padalce Cytuj
YETI 10 990 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 Pewnie zmienia je ktoś z SSM. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 Gdzie w trylogii umieszczona jest fabula wstapienia? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 Przed 1 i chyba jeszcze przed CoO? Cytuj
da$io 110 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 No cóż. Ten God of War zapowiada się za(pipi)iście Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 Gdzie w trylogii umieszczona jest fabula wstapienia? Zapowiadali, że na dlugo przed CoO ma się dziać (początki "pracy" dla Aresa). Ja osobiście mam nadzieje na pokierowaniem Generałem Kratosem Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 pograłem w bete i tak jak myslałem - bez podniety. odblokowywanie strojów i expienie troszke rpzyciaga, ale sama walka i chaos sa raczej odpychające. mialem ze fajne akcje ale wiekszosc to chaos i nawet nie wiem gdzie jest moja postać w tej plątaninie nagich spoconych męskich ciał Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 Tak się zastanawiam czym twórcy są jeszcze w stanie zaskoczyć jeśli chodzi o bestiariusz. Mitologia grecka jest pełna potworów, a w serii GoW Kratos wybił większość z nich. Ciekawi mnie co jeszcze może nawinąć się spartiacie pod ostrza. W wersje na PSP i (o zgrozo!) GoW 3 nie miałem okazji zagrać więc nie wiem jakie potwory tam ubił. Poszperałem trochę i kilka potworów znalazłem w sam raz na mielonkę w krwawym stylu. Scylla Karkinos (ogromny krab), Sfinks (wersja podobna do gryfa tyle, że zamiast głowy orła jest głowa i cyce kobiety), Ladon (smok). Ciekaw jestem jeszcze komu z ludzi mógłby obić twarz, a skopał już wielu. Cytuj
Daffy 10 566 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 scylla była w ghost of sparta Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi