Skocz do zawartości

God of War: Wstąpienie

Masorz

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

Figaro, wystarczy nie odpalać. Inna sprawa, że pewnie znajdą się ciołki co będą wszędzie wklejać screeny i gify.

Opublikowano (edytowane)

Po GOW 3 trzeba być chorym na głowę, że by nie zaufać im po raz kolejny, grę biorę bez gadania, a te 30m masakruje, fajny rok przed ps3 :)

Edytowane przez Soul
Opublikowano

Figaro, wystarczy nie odpalać. Inna sprawa, że pewnie znajdą się ciołki co będą wszędzie wklejać screeny i gify.

Nie odpalam, bardziej mi szkoda kolegów, którzy poddadzą się i obejrzą :P

Opublikowano (edytowane)

Hahaha, Yano teraz dopiero wstal po ostrym piciu, nie widzial.

Innego rozwiazania nie widze :P

W ogole Kratos na tych screenach ma niezle szramy jak po biczowaniu. Bedzie sie dzialo.

Edytowane przez Voytec
Opublikowano (edytowane)

sory po pracy dopiero zobaczylem ten filmik, wczesniej widzialem tylko screeny

a po filmiku mam mieszane uczucia , niby stary dobry gow ale ... stary... jakos tak nie porywa świerzością

ale może to dlatego że ejstem dziś nieprzytomny i strasznie zamulam, może dlatego nie potrafiłem złapac podniety

lekkie spoilery co do mechaniki , ale raczej nie co do fabuły

było fajnie, ale wkurzał mnie pewien drobiazg - co chwile sa drobne przestoje w akcji , tak jakbyoczekiwanie na animacje, np w domku trzymnaym w rekach po każdej fali wrogów były ze 2 sekundy przerwy , podobnie przy bossach przed róznymi akcjami i atakami były chwile rpzerwy gdy nic sie nei dzialo, jakos mi to nieco stłumiło dynamike, ale może na żywo bedzie lepiej

no i mam nadzieje że średni dźwięk to wina filmiku a nie gry, zawsze gow porywał muzyka itp, a tutaj tak berzeczy w tle, nie czuc poweru

Edytowane przez Yano