Gość osiol Opublikowano 8 października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 października 2015 Fuck the world. Sly Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 10 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2017 ''Albo ja zabiję świat albo świat zabije mnie'' - Włóczykij, Pier Paolo Pasolini. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 19 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2017 Seth Brundle: I was not pure. The teleporter insists on inner pure. I was not pure. Ronnie: I don't know what you mean. Seth Brundle: A fly... got into the... transmitter pod with me that first time, when I was alone. The computer... got confused - there weren't supposed to be two separate genetic patterns - and it decided to... uhh... splice us together. It mated us, me and the fly. We hadn't even been properly introduced. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 21 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2017 You have to consider the possibility that God does not like you. He never wanted you. In all probability, he hates you. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ptaszor 2 Opublikowano 5 września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 września 2017 To może być mój ulubiony temat, bo tak się składa, że mam cały katalog ulubionych cytatów. The Discreet Charm of the Bourgeoisie (1972)* do męża kochanki, który "nakrywa" ich w hotelu: - Ona jeszcze zostanie, muszę jej pokazać żąsary. *kochanka po wyjściu męża:- Jakie żąsary?- Nie wiem, wszystko jedno Robocop 2 * Dziecko do Robocopa: "Go fuck a refrigerator, peckerneck!" La Strada (1954)* - Ale masz dziwną twarz! Jesteś prawdziwą kobietą? Wyglądasz jak karczoch! Dzień żywych trupów [1985]* BUUUUUUUUUUUB! Shoot'Em Up [2007]* - Oh my God. Do we really suck or this guy is really that good? X-men Apocalypse [2016]* - Henryk, proszia cie, nie rob tego. Troll 2 [1990]- They're eating her and then they're going to eat me. Oh my ghoaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad! Gwiezdne Wojny IV: Nowa Nadzieja (1977) * Ben Kenobi: - And these last points are too acurate to Sand People. Only Imperial Stormtroopers are so precise. Escape from L.A. [1996] - He has entered the world code.- 666-Sir, that will shut down the entire planet.- He did it, he shut down the earth! DOG DAY AFTERNOON [1975]* - I am flying to the tropics - fuck the snow!* - Will you shut the fuck up and just talk to me. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 8 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2018 -młody Boris: "A co to jest Żyd? -kaznodzieja: Nigdy nie wiedziałeś Żyda? Spójrz, mam tu kilka rysunków. To są Żydzi. - młody Boris: Wow, naprawdę? I wszyscy mają rogi? -kaznodzieja: Nie, tylko Żydzi rosyjscy. Żydzi niemieccy są w paski." -Boris: "O, Władimir Maksymowicz! Ty żyjesz? -Władimir: Nie, nie żyję. Popatrz na tę dziurę. -Boris: Czy to boli? Władimir: Nic nie czuje. -Boris: Nie wyglądasz źle jak na nieboszczyka, a nawet lepiej niż za życia. Chyba śmierć ci służy. -Władimir: Wyświadcz mi przysługę. To pierścionek zaręczynowy, chciałem zrobić ukochanej niespodziankę... -Boris: Mam go jej zanieść? -Władimir: Nie, po co?! Odnieś go do jubilera w Smoleńsku, Pietrosznik, Władimir Pietrosznik. Powiedz mu, że umarłem i odbierz zaliczkę (...)." Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi