Opublikowano 27 sierpnia 201410 l Battle Royale to CROSS bo kupiłem ostatnio.A na BLOGU PS przy Velocity X2 widnieje napis PS4/VITA.
Opublikowano 27 sierpnia 201410 l masakra co za miesiac bedzie dwa genialne shooterki (choc TxK mam bo kupilem za 17zl jak bylo promo), battle royale, ktory ponoc fajnie chodzi i wyglada na vicie i bedzie przy czym robic Impreze i Joe Danger, ktory tez zbieral dobre noty na ps3 i swietnie nadaje sie do specyfiki przenosnego grania
Opublikowano 27 sierpnia 201410 l No gry z plusa na vite już pobieram od kilku dobrych miesięcy <maximum cebula>
Opublikowano 27 sierpnia 201410 l super sprawa, jedyna gra ktora kupie na premiere to chyba Hotline Miami 2 reszta bedzie i tak w plusie xD
Opublikowano 27 sierpnia 201410 l ja nawet mam doladowane konto by kupic velocity X2, teraz odpada z listy zakupow ale na day one na pewno biore murasaki baby i byc moze hm2(zobaczymy czy z cena nie zaszaleja), no i disgaea4 mi leci z playasia, super byc vitowcem
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l dzisiejszy dzień wyjątkowo obfity dla PSV. Może i większość to indory, ale jednak zapowiedzi: - One Piece - Desert Ashes - Salt and Sanctuary - być może Escape Dead Island - Alone With You - Ascension - Nidhogg - Metal Slug 3 - Earth Defense Force V2 odatowany a dzień się jeszcze nie skończył ;o + niepotwierdzony Unfinished Swan - został dodany do listy tytułów na PAX, ale nie było zapowiedzi... Edytowane 28 sierpnia 201410 l przez zip_czdz
Opublikowano 1 września 201410 l na konfie pokazali dzis min: - nowy kolor vity - nowy soft z mozliwoscia ustawiania theme - aplikacja live from playstation - nowy YS na ps4/vita - nowy Senran Kagura na ps4/vita - God Eater 2 Burst na ps4/vita - nowa czesc luminous arc ex na vite - nowa czesc way of samurai ex na vite
Opublikowano 1 września 201410 l na konfie pokazali dzis min: - nowy kolor vity - nowy soft z mozliwoscia ustawiania theme - aplikacja live from playstation - nowy YS na ps4/vita - nowy Sengen Kagura na ps4/vita - God Eater 2 Burst na ps4/vita - nowa czesc lumonous arc ex na vite - nowa czesc way of samurai ex na vite Nareszcie jakies dobre wiesci. Cos czuje ze Vita zajmie u mnie miejsce nr 1 jak chodzi o sprzet do ogrywania japonszczyzny (tak jak obecnie jest to z indykami). Zdecydowanie wole Vite niz 3DS'a (chociaz ostatnio w koncu dotarl listonosz z Animal Crossing wiec mozliwe ze Vita troche jeszcze po wakacjach polezy na polce).
Opublikowano 1 września 201410 l Ponieważ wszystkie amatorskie portale newsowe z redakcją o inteligencji i wiedzy przedszkolaka nie napisała megatony. Gry od ZUN poza PS4 będą an Vicie http://www.mediascape.co.jp/zunps/ .
Opublikowano 1 września 201410 l Mówiłem Wam że będzie nowy kolor Vity, wysyp japońskich tytułów i modernizacja softa.
Opublikowano 2 września 201410 l Sporo gierek szykuje się na Vitę, ciekawe ile jeszcze zostanie zapowiedzianych na TGS. Mnie to cieszy bo sam sprzęt chcę do końca roku kupić, a taki zalew tytułów dobrze rokuje na przyszłość. A skoro w temacie gierek jesteśmy to pojawiły się trailery z nowego Ys (PS4/Vita) i Way of the Samurai
Opublikowano 2 września 201410 l Luminous Arc Infinity Ar noSurge Plus The Legend of Heroes Sen no Kiseki II
Opublikowano 2 września 201410 l Chcialbym Legend of Heroes po angielsku...jedynka nadal nie przetlumaczona wiec marne szanse
Opublikowano 2 września 201410 l No a ludzie uśmiercają konsolkę a tu proszę japonszczyzny i indykow jest od groma, i jak widac TGS przyniesie tego jeszcze wiecej. Juz sporo wczoraj pokazali, a na targach bedzie pewnie jeszcze wiecej pozycji tylko na vite czy tez crossow ps3/vita i ps4/vita dla fanow tych klimatow i gatunkow vita z miesiaca na miesiac rosnie w sile, jednak na zachodzie jest juz totalnie spalona - kto czeka na kolejne duze gry w stylu killzone mercenary, w2048 czy golden abyss rozczaruje sie niemilosiernie bo juz ich raczej nie bedzie
Opublikowano 2 września 201410 l Chcialbym Legend of Heroes po angielsku...jedynka nadal nie przetlumaczona wiec marne szanse LoH: TITS jest zarówno na psp jak i na PC. Chyba ze chodzi tobie o Sen no Kiseki, ale wtedy bez znajomości poprzednich gier w cyklu nic i tak nie zrozumiesz.
Opublikowano 2 września 201410 l Chodzi mi o Sen no Kiseki. Inne wiem ze sa po eng bo wszystkie maja swietne story (ale z(pipi)ony combat, zwlaszcza te pierwsze:/)
Opublikowano 2 września 201410 l Tak jak pisałem nie ma co grac w Sen bez znajomości poprzednich gier- bo są mocno fabularnie połączone. Jedyne Inne to FC - czyli jeszcze 4 potrzeba przetłumaczyć zanim można zabierać się za Sena.
Opublikowano 3 września 201410 l Ja manifestuje ogolne niezadowolenie ze taka cudowna seria nie zostala przetlumaczona. A Sen no Kiseki to juz w ogole podobno bardzo dobre?
Opublikowano 3 września 201410 l A ja się nie mogę doczekać końca sesji, gierki w pudełkach, gierki z plusa na mnie czekają. Nie wiem co to za czary, ale Vita przywróciła mi chęć do grania. Cudowna maszyna, choć przez ostatnie dni używałem jej może z godzinę (brak czasu). A tu jeszcze tyle gier na horyzoncie... #tylkoSony
Opublikowano 3 września 201410 l Vita jest bardzo dobrym sprzętem zwłaszcza w zestawie z Plusem - i to chyba już wszyscy wiemy.
Opublikowano 3 września 201410 l to juz nie team nintendo i 3ds krol, a vita nikogo? Nigdy nie mówiłem że Vita #nikogo. Po zestawieniu z Vitą, 3DS król, ale Vita również król, tylko innego królestwa. Obie konsole genialne w swojej klasie. A co do #tylkoNintendo ... Po zapowiedzi New Nintendo 3DS trochę nadszarpali moje zaufanie, więc póki co odcinam się.