Skocz do zawartości

PSVita News

django

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dla mnie to i tak bedzie ostatni miesiac plusa. Ale udalo mi sie zrobic platyne w uncharted;)

Ten miesiac szalu tez nie robil: Steamworld fajne ale dosc krotki,escape plan mam,LUFTRAUSERS jakies takie dziwne,The Hungry Horde chyba za trudne dla mnie ale gra sie w miare fajnie, dobil mnie jednak sam czas wczytywania sie gry(zrob herbate i ja wypij?), The Binding of Isaac: Rebirth a to takie sobie, trudne.

Edytowane przez LOKI7777
Opublikowano

druga mlodosc vity??

broken age

shovel knight

banner saga

suikoden 1 i 2

resident evil revelation 2

grim fandango

day of the tentacle

Opublikowano

a wlasnie mialem pisac co taka cisza o tej grze - fajnie, ze temat zyje, to i freedom wars to mialy byc glowne bomby okresu zimowego vity, mam nadzieje, ze oreshika wyjdzie za niedlugo

Opublikowano

nie, za duza kupka wstydu, poza tym nie do konca jaraja mnie klony monter hunter

przy okazji - jeszcze Bastion zapowiedzli na vitke

Opublikowano

Banner Saga, Shovel Knight, Bastion, Gang Beasts, Geometry Wars 3, RE Revelations 2, Super Time Force, moja lista must-have

Nie spodziewałem się, że Sony poświęci tyle czasu na konferencji konsoli którą wydawało się już dawno pogrzebało, jestem bardzo mile zaskoczony ;D

Opublikowano

nie, za duza kupka wstydu, poza tym nie do konca jaraja mnie klony monter hunter

przy okazji - jeszcze Bastion zapowiedzli na vitke

Jak to jest klon Monhuna  to Uncharted 4 jest klonem Contry ;/

Opublikowano

No to teraz jestem ciekaw czy RE:R2 będzie może cross-buy lub/i cross-save z PS4, bo wcześniej planowałem zakupić konsolę PS4 i na niej ograć ten tytuł, a tak byłoby bardzo miło móc ograć go jeszcze na PSV... :)

Brakowało mi tego w RE:R, bo jest to jak dla mnie idealna gra dla PSV, tym bardziej że wcześniej była wydana na 3DS'a... :)

No nic, pewnie im bliżej premiery, to sytuacja się wyjaśni...