Opublikowano 13 grudnia 201410 l Premiery na najbliższe miesiące(2014/2015): 3rd Super Robot Wars Z Tengoku-hen Airship Q Alone with You Atelier Ayesha Plus: The Alchemist of Dusk Atelier Escha & Logy Plus: Alchemists of the Dusk Sky Axiom Verge Baboon! Bastion Bokosuka Girls: Tatsunoko Gakuen Climax Broforce Broken Age Captain Earth: Mind Labyrinth Chrono Rider Chū Shingura 46+1 V Citizens of Earth Clock Zero: Shūen no Ichibyō ExTime Cosmic Star Heroine Criminal Girls: Invite Only Daitoshokan no Hitsujikai: Library Party Dark Blade: Mirage Darkest Dungeon Day of the Tentacle Special Edition Demon Gaze 2 Diabolik Lovers More,Blood Limited V Edition Diabolik Lovers: Dark Fate Digimon Story: Cyber Sleuth Disney Infinity: Marvel Super Heroes (2.0 Edition) Dragon Fin Soup Duke Nukem 3D: Megaton Edition Dungeon Travelers 2-2 Durarara!! Relay Earth Defense Force 2 Portable V2 EarthNight Fantasy Hero: Unsigned Legacy Fenix Rage FIFA16 Final Fantasy Agito Plus Friend to Lover Fuuraiki 3 Gakuen Heaven: Boy's Love Scramble! Genji Koi Emaki Geometry Wars 3 Grim Fandango Grisaia no Rakuen: Le Eden de la Grisaia Gyossait Hajime no Ippo: The Fighting! Hakuōki: Zuisouroku Omokage-ge Hana Hanayaka Kana, Ware ga Ichizoku Modern Nostalgie Hand of Fate Harukanaru Toki no Naka de 6 Hatoful Boyfriend Heart Forth, Alicia Helldivers Higurashi When They Cry Sui Hitotsu Tobashi Ren'ai V Hotaru no Nikki: The Firefly Diary Hotline Miami 2: Wrong Number htoL#NiQ: The Firefly Diary Hyakka Ryōran Elixir: Record of Torenia Revival Hyakka Yakō Hyper Light Drifter Hyperdevotion Noire: Goddess Black Heart Hyperdimension Neptunia Re;Birth 2: Sisters Generation I Doll U IA/VT Colorful Inferno 2X Inner City Kids Invizimals: The Resistance Irotoridori no Sekai: World’s End Re:Birth Justy×Nasty: Maō Hajimemashita Kadenz Fermata Akkord: Fortissimo Kaku-San-Sei Million Arthur Kaleidoeve KanColle Kai Ken ga Kimi for V Klap!! Kind Love and Punish Klaus Kodoku Kurochō no Psychedelica Kurogane Kaikitan: Senya Ichiya La-Mulana EX Lego Ninjago: Shadow of Ronin Makai Shin Trillion MechRunner Mercenary King Mighty No. 9 MilitAnt MLB 15: The Show Moon Hunters MotoGP 14 Compact Mr. Pumpkin’s Adventure Ninjin: Clash of Carrots NORN9: Last Era Norn9: Var Commons Not A Hero Nova-111 Octodad: Dadliest Catch OlliOlli 2: Welcome to Olliwood One Piece: Pirate Warriors 3 One Way Trip One Way Trip OniKira: Demon Killer Otoko Yūkaku Ozmafia!! VivacePapers, Please Parfait Persona 4: Dancing All Night Poncho Possession Magenta Project Phoenix Project Root Qian Ji Bian Red Goddess: Inner World Reine des fleurs Resident Evil: Revelation 2 Resogun Risk of Rain Road Not Taken Root Rexx Roundabout Run Sackboy! Run! Saki: Zenkoku-hen Salt and Sanctuary Sengoku Hime 5: Senka Tatsu Haou no Keifu Sengoku Musou 4-II Senran Kagura Estival Versus Severed Shinobi, Koi Utsutsu Shinsō-ban Crimson Empire Shinsō-ban Mahōtsukai to Goshujin-sama Shinsō-ban Okashi na Shima no Peter Pan Shovel Knight Shu Sketchcross Skullgirls Encore Söldner-X 2: Final Prototype Soukiden Soukiden 2 Soul Saga: Episode 1 Space Hulk: Ascension Starwhal: Just the Tip SteamWorld Heist Stranger of Sword City: Black Palace Super Time Force Ultra Sword Art Online: Lost Song Teslagrad The Banner Saga The Sun & Moon The Sun and Moon Titan Soul Tokyo Twilight Ghosthunters Toukiden: Kiwami TowerFall Ascension Twilight Struggle Ultratron Untitled Ys game Volume We Are Doomed Winning Post 8 Winning Post 8 2015 World Trigger: Borderless Mission Xblaze: Lost Memories Yūki Yūna wa Yūsha de Aru: Memory of the Sea of Trees Zodiac Vita nie ma gier. Edytowane 14 grudnia 201410 l przez Zdunek
Opublikowano 13 grudnia 201410 l Premiery na najbliższe miesiące(2014/2015): Mighty No. 9 Mighty No. 9 bardzo sprytny sposób wydłużania listy ;d BTW najbliższe miesiące dla osoby takiej jak ja, która stroni od Indyków na PC i nie ma PS4, to prawdziwy zalew obfitości
Opublikowano 13 grudnia 201410 l Premiery na najbliższe miesiące(2014/2015): Geometry Wars 3 Invizimals: The Resistance Norn9: Var Commons Kadenz Fermata Akkord: Fortissimo Resogun Mercenary King Mighty No. 9 Grim Fandango Broken Age Resident Evil: Revelation 2 Octodad: Dadliest Catch TowerFall Ascension Soukiden Soukiden 2 Kaku-San-Sei Million Arthur The Banner Saga Super Time Force Ultra Criminal Girls: Invite Only Sengoku Hime 5: Senka Tatsu Haou no Keifu Hajime no Ippo: The Fighting! Earth Defense Force 2 Portable V2 Grisaia no Rakuen: Le Eden de la Grisaia Mighty No. 9 EarthNight One Way Trip Tokyo Twilight Ghosthunters The Sun and Moon Baboon! Roundabout Zodiac Hand of Fate Salt and Sanctuary Vita nie ma gier. Nie ma dobrych, długich i wymagających gier. Gdyby takie listy były miarodajne to nikt nie mówiłby, że na nextgenach nie ma gier. Edytowane 13 grudnia 201410 l przez WezyrBiałegostoku
Opublikowano 13 grudnia 201410 l Dla mnie miazga jezeli chodzi a ten spis <3 mam nadzieje ze kiedys wyjdzie na vite To The Moon
Opublikowano 13 grudnia 201410 l Jest. Masa bezjajecznych tytułów, ładnych wydmuszek i konwersji indyków w grafice rodem z 8bitów. Czy muszę powtarzać co ping wyjaśnił już w innym temacie?
Opublikowano 14 grudnia 201410 l ulala, a to ci niespodzianka, nowa odlona serii SaGa zmierza jako ex na vitusie, przypominam prawilnie ze w 2015 vitka dostanie jeszcze min nowego YS, Zodiaka i Luminous Arc Infinity
Opublikowano 14 grudnia 201410 l Luminous Arc ograłem którąś część na DS i świetnie się bawiłem. Wiadomo coś o dacie premiery (mniej więcej)?
Opublikowano 14 grudnia 201410 l na razie to wszystko co wymienilem powyzej to blizej nie sprecyzowane 2015 i na razie tez cisza w temacie opuszczenia przez cokolwiek KKW tez mnie wkurza cisza w temacie daty premiery orishika2 choc pelna wersja angielska byla na standach podczas meetingu playstation wiec przynajmniej wiadomo, ze temat nie umarl
Opublikowano 14 grudnia 201410 l oby tylko bylo dostepne w eu, miazga piekny rok sie szykuje dla vitowcow
Opublikowano 17 grudnia 201410 l Po raz pierwszy gra z serii Steins;Gate zostanie wydana po angielsku: http://www.gamrreview.com/news/92228/steinsgate-for-ps3-and-vita-is-coming-to-the-west/ Jak tu nie kochać Vity?
Opublikowano 17 grudnia 201410 l Kolejny stack platynek...huhu. Nie chce mi sie juz Dobrze ze z tym skonczylem. edit: Zeby dawac mi minusa bo nie bede juz wbijal platyn w to, to trzeba miec naprawde problem Edytowane 17 grudnia 201410 l przez Velius
Opublikowano 17 grudnia 201410 l resogun w wersji vitowej/ps3 dzis wyladowal, za free dla tych co maja wersje na ps4, co ciekawe wersja ps3/vita maja oddzielny set trofeow w porownaniu do wersji z ps4 (choc jak na szybko spojrzalem to wymogi na pucharki te same), jak wyszedl port? betonowe 30fps i nawet dalej przy wybuchach jest tak super duzo odlamkow ale kosztem wrecz czasem komicznej pikselozy i mega hiper sub rodzielczosci
Opublikowano 17 grudnia 201410 l resogun w wersji vitowej/ps3 dzis wyladowal, za free dla tych co maja wersje na ps4, co ciekawe wersja ps3/vita maja oddzielny set trofeow w porownaniu do wersji z ps4 (choc jak na szybko spojrzalem to wymogi na pucharki te same), jak wyszedl port? betonowe 30fps i nawet dalej przy wybuchach jest tak super duzo odlamkow ale kosztem wrecz czasem komicznej pikselozy i mega hiper sub rodzielczosci Ficuś, czyli nie warto kupować na Vitę? bo właśnie mam klikać na kup teraz Edytowane 17 grudnia 201410 l przez Rayos
Opublikowano 17 grudnia 201410 l to dalej hiper gra i do tego stabilny framerate ale to na pewno nie jest jakosc sturdust delta ktora chodzila w natywnej rozdzielczosci i antyalliasingu i az cieszyla oczy - tutaj od razu widac pikseloze i sub hd, jesli ci to nie przeszkadza to atakuj albo zaczekaj na opinie kogos innego, moze duzo robi fakt, ze mam ta gre i ogrywalem w 1080p i 60fps na duzym tv
Opublikowano 17 grudnia 201410 l to poczekam jeszcze na opinie kogoś innego 54 zł to nie w kij dmuchał mimo wszystko
Opublikowano 18 grudnia 201410 l to poczekam jeszcze na opinie kogoś innego 54 zł to nie w kij dmuchał mimo wszystko Jezeli na jakimkolwiek etapie rozkmieniasz kupno PS4 to kup bo jest cross buy i wtedy ograsz jak trzeba. Edytowane 18 grudnia 201410 l przez pawelgr5
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Fun taki sam jak na ps4 dzisiaj wlaczylem i gra sie rownie genialnie. Jest plynnie i bez spadkow jakosci jedyne co mi sie podoba to zbyt jasne kolory w stosunku do wersji ps4.
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Dwie kolejne gry zapowiedziane na vitke Tokyo New World Record: Operation Abyss dungeon crawler od tworcow demon gaze i Tokyo Twilight Ghost Hunters Visual novel z elementami rpg od tworcow deadly premonition Zwlaszcza to drugie zapowiada sie interesujaco, tutaj wiecej info: http://m.ppe.pl/news-32855-inwazja_japonskich_tytulow_na_playstation___sprawdzcie_co_trafi_do_europy_.html
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Ghost Hunters zapowiedziane bylo wieki temu, juz wspominalem o tym nawet w statusach ale japonskie gierki nikogo.
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Ja tam na vite same japonce kupuje w pudelkach wiec wszelkie newsy spoko byle by wyszlo w pudle chociaz w us. Szkoda ze ateliery pudelkowe na vite sa tylko w jap.
Opublikowano 18 grudnia 201410 l https://www.videogamesplus.ca/tokyo-twilight-ghost-hunters-vita-p-22384.html Tokyo w pudelku bedzie zarowno na vite jak i ps3