Opublikowano 19 grudnia 201410 l Tokyo tak ale np. ateliery czy neptunie chyba glownie cyfraki u nas. Nie zeby mi import przeszkadzal bo mam w co grac i cierpliwy jestem ale mogliby wszedzie puszczac takie wersje. Swoja droga z japonszyzny z tej serii poza atelierami plus idzie do nas jeszcze Neptunia U i Hyperdevotion noire. Pomijam Rebirth 2 i 3 ktore tez bankowo u nas wyjdzie (2 w styczniu). Takze grania na najblizsze lata na tej konsolce jest od groma i troche.
Opublikowano 22 grudnia 201410 l A coś ta petycja dała co niby była za wydaniem tego u nas? Ja ostatnio oddałem glos w petycji dotyczacej wydania oreshiki w pudle.
Opublikowano 22 grudnia 201410 l petycja przekroczyla wymagana liczbe glosow ale jeszcze jakiegos oficjalnego stanowiska nie wydali odnosnie lokalizacji
Opublikowano 22 grudnia 201410 l Jakby ktoś był zainteresowany wpisywać się tutaj nie wiem na ile to wszystko wiarygodne i czy cos da ale sprobowac mozna. https://www.change.org/p/sony-united-kingdom-bring-the-retail-version-of-oreshika-tainted-bloodlines-to-the-west#share
Opublikowano 22 grudnia 201410 l Jakby ktoś był zainteresowany wpisywać się tutaj nie wiem na ile to wszystko wiarygodne i czy cos da ale sprobowac mozna. https://www.change.org/p/sony-united-kingdom-bring-the-retail-version-of-oreshika-tainted-bloodlines-to-the-west#share Że zacytuje siebie. Na pokazie bieda gierki zapowiedzieli, a tymczasem prawdziwa megatona do ogrania. https://twitter.com/RPGSite/status/541338352151449601/photo/1
Opublikowano 22 grudnia 201410 l no ale dalej z tego co wiem w eu i us ma orishika byc tylko cyfrowo, petycja jest o wersje w pudle jak swego czasu freedom wars
Opublikowano 22 grudnia 201410 l no ale dalej z tego co wiem w eu i us ma orishika byc tylko cyfrowo, petycja jest o wersje w pudle jak swego czasu freedom wars Freedoma mało kto kupił więc teraz to możecie błagać na kolanach i d lizać, a i tak wydadzą tylko w cyfrówce.
Opublikowano 22 grudnia 201410 l Moze w usa wydadza w pudle to sie kupi i tak ja tam nie mam problemu z importem byle by byly w ogole w pudle.
Opublikowano 22 grudnia 201410 l no ale dalej z tego co wiem w eu i us ma orishika byc tylko cyfrowo, petycja jest o wersje w pudle jak swego czasu freedom wars Freedoma mało kto kupił więc teraz to możecie błagać na kolanach i d lizać, a i tak wydadzą tylko w cyfrówce. Mogli zrobić lepszą grę
Opublikowano 22 grudnia 201410 l no ale dalej z tego co wiem w eu i us ma orishika byc tylko cyfrowo, petycja jest o wersje w pudle jak swego czasu freedom wars Freedoma mało kto kupił więc teraz to możecie błagać na kolanach i d lizać, a i tak wydadzą tylko w cyfrówce. Mogli zrobić lepszą grę Freedom lepsze niż Oreshika.
Opublikowano 24 grudnia 201410 l Niezle ceny jak ktos lubi cyfrowe zakupy to sporo jrpgow do kupienia w smiesznych cenach
Opublikowano 24 grudnia 201410 l Freedom Wars, to średniawy monotonny hunting. Sony zamiast zabrać się za porządnego jRPGa, który spowoduje/spowodowałby opad kopary np: kontynuacja Legend of Dragon 2. To serwuje nam nisko lotne huntingi, którymi Vitowicze mogą się już wyrzygać. @kypq, Freedom Wars lepszy od Oreshika TB :facepalmz:
Opublikowano 28 grudnia 201410 l Widzieliście co na dniach będzie miało premierę na Vite? Co o tym myślicie? Zagracie w coś? Oczywiście wersje EUROPEJSKIE.EDIT: Switch Galaxy Ultra już wyszedł. Edytowane 28 grudnia 201410 l przez Zdunek
Opublikowano 28 grudnia 201410 l Nie to... Widzisz ja wciąż nie rozumiem sensu SS Delta i T Kiwami. To powinny być DLC... tfu... poprawki/update a nie pełnoprawna gra
Opublikowano 30 grudnia 201410 l Tak jak myślałem.Duke Nukem 3D w Plusie do tego mniej znana gra guwno indyk Whoa Dave!
Opublikowano 31 grudnia 201410 l Gravity Rush 2 jednak na Vitę? http://www.explosion.com/81378/gravity-rush-2-development-playstation-vita-ask-playstation-reveals/