Opublikowano 14 marca 201510 l Ja w następnym miesiącu stawiam na Revelations2. Pełnoprawny RE w kieszeni? Już jedynka na 3DSie to było coś, a dwójeczka? Dajcie jeszcze RE4 w remake'u i mogę umrzeć Czy ma ktoś listę AAA na Vitę na ten rok?
Opublikowano 14 marca 201510 l pod koniec tygodnia w kkw premiera mial digimon cyber sleuth - prawie wszystkie sklepy wyprzedaly swoje kopie, niektore nawet rozdaly wszystko w zamowieniach przedpremiorych, famitsu dalo 34/40 (8/9/9/8) - ehhhh wielka szkoda, ze namco dalej milczy w sprawie wersji angielskiej
Opublikowano 14 marca 201510 l Gracze tez bardzo wysoko oceniaja na gamefaqs, byla petycja i uzbierali wymagana ilosc glosow, mysle ze doczekamy sie ang wersji.
Opublikowano 16 marca 201510 l jutro wychodzi vitowy port soldner-x2 - ponoc solidnie dopakowany i swietnie sportowany w 60fps, takie gry idealnie pasuja pod przenosniaka https://youtu.be/B0Ki7YexAbQ
Opublikowano 18 marca 201510 l SUPERBEAT: XONiC, by the makers of DJMax, coming exclusively to PS Vita http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1012504
Opublikowano 21 marca 201510 l Chciałbym zobaczyć to w akcji. Mam głód gier wektorowych i muzycznych (coś a' la TxK).
Opublikowano 13 kwietnia 20159 l o lol, wlasnie podczas jakiegos eventu w kkw sony powiedzialo, ze ostatni soft 3.50 do naszej konsolki odblokowal 30% wiecej ramu dla gier (pewnie optymalizacja softu konsoli + wyciecie ostatnich aplikacji, ktore byly pamieciozerne) - jaskolki to pewnie z tego newsa nie czyni i gier aaa jak nie bylo tak nie bedzie ale moze przynajmniej nowsze gry (czytaj indyki) budowane juz w oparciu o ta nowinke beda trzymac czesciej betonowy framerate
Opublikowano 13 kwietnia 20159 l idealnie jakby wyszly patche do starszych gier - takim borderlandsom te 30% ramu do frameratu by sie przydalo, taki fm2014 tez by pewnie mial szybsze loadingi, np taki wipeout moze by wyciagal wiecej niz 30fps itp pewnie z uwagi na to, ze vita jest martwa dla zachodnich devow nic takiego nie doswiadczymy i dopiero przyszle indyczki z tego beda korzystac lub trzeba sie modlic by ktos ta vite zlamal i sladem dodatkowych hercow w psp udostepnil ta moc w starych grach przez homebrow
Opublikowano 13 kwietnia 20159 l no wątpię, żeby dodali obsługę tego ramu do Borderlandsów muszę je w końcu kupić swoją drogą. Może dla takeigo KZ: Najemnik dorzucą
Opublikowano 13 kwietnia 20159 l Nigdy, Vita to zakup z którego jestem w 100% zadowolony i nie żałuję, że kupiłem. Żałuję tylko, że nie kupiłem wcześniej
Opublikowano 13 kwietnia 20159 l Fajnie, że dali większy power dla ramu. Niestety, nigdy nie zobaczymy tego w praktyce. A Vita to super sprzęt. 3DS XL to przy niej szrot i prędzej to sprzedam niż Vite.
Opublikowano 14 kwietnia 20159 l idealnie jakby wyszly patche do starszych gier - takim borderlandsom te 30% ramu do frameratu by sie przydalo, taki fm2014 tez by pewnie mial szybsze loadingi, np taki wipeout moze by wyciagal wiecej niz 30fps itp pewnie z uwagi na to, ze vita jest martwa dla zachodnich devow nic takiego nie doswiadczymy i dopiero przyszle indyczki z tego beda korzystac lub trzeba sie modlic by ktos ta vite zlamal i sladem dodatkowych hercow w psp udostepnil ta moc w starych grach przez homebrow ciekawe czy będą remastery
Opublikowano 13 czerwca 20159 l https://www.videogamesplus.ca/the-legend-heroes-trails-cold-steel-vita-p-23125.html?osCsid=049cd23279094f22a0819d1d8cba9590 :obama: kypq ktora to czesc i czy warto?
Opublikowano 13 czerwca 20159 l o wow ktos tu kiedys pisal, ze to ponoc goty seria jrpg, nice ze bedzie po angielsku
Opublikowano 13 czerwca 20159 l https://www.videogamesplus.ca/the-legend-heroes-trails-cold-steel-vita-p-23125.html?osCsid=049cd23279094f22a0819d1d8cba9590 :obama: kypq ktora to czesc i czy warto? 6 część serii Kiseki, a generalnie 11 cyklu Legend of Heroes. Warto - skoda tylko że Cold Steel 1 jest najsłabszą częścią( temat szkolny zawsze nudny), ale 2 już w pełni wynagradza. Możesz na PSP, albo PC kupić TiTS FC i samemu zobaczyć jak się gra ( w tym że system od tej części jest najsłabszy- wiadomo początki) o wow ktos tu kiedys pisal, ze to ponoc goty seria jrpg, nice ze bedzie po angielsku Przypominam kto dawał delikatne aluzje że tak będzie . potwierdzili wersje eu/us? vita sie robi super mocna jesli chodzi o jrpg, zapowiedz goni zapowiedzXsee będzie wydawał - pewnie będą chcieli przeskoczyć pozostałe części ( co będzie wredne) i wydać na nowsze konsole. Zawsze Sony może się wtrącić - przetłumaczyli Sen no Kiseki na chiński.Patrząc na spuszczanie się wiary nad FF15 - grafika znaczy dla graczy rpg więcej niż reszta. Japoński Trailer Sen 1: Edytowane 13 czerwca 20159 l przez kypq
Opublikowano 13 czerwca 20159 l Kypq trails in the sky uwielbiam, nie skonczylem co prawda jeszcze ale dla mnie jeden z lepszych rpgów w jakie dane mi bylo grac, mam zamiar od nowa zaczac bo zapomnialem troche fabuly. Trzeba bedzie wkoncu sie tym zajac
Opublikowano 13 czerwca 20159 l Kypq trails in the sky uwielbiam, nie skonczylem co prawda jeszcze ale dla mnie jeden z lepszych rpgów w jakie dane mi bylo grac, mam zamiar od nowa zaczac bo zapomnialem troche fabuly. Trzeba bedzie wkoncu sie tym zajac Pamiętaj że SC już w październiku. Oficjalna linia czasu serii.
Opublikowano 24 czerwca 20159 l Duzo roznych promocji na jap. tytuly rowniez na PSV (tylko dlugo trzeba przewijac przez (pipi) typu BF): http://blog.eu.playstation.com/2015/06/24/fresh-playstation-store-deals-on-battlefield-hardline-and-japanese-classics/
Opublikowano 24 czerwca 20159 l Nie przewijać tylko klikać an platformę bo ich sklep www ma ograniczenie gier i wszystkich nie wyświetla .