Opublikowano 29 maja 20168 l Myslalem ze ogralem wszystkie wazne jrpg z szaraka, ale o tym nawet nie slyszalem.
Opublikowano 29 maja 20168 l Ej dobra to ja teraz namieszalem To było na SNES'a. Na PSX"a było SaGa Frontier i mi sie pomyliło. Tak czy inaczej warto sie zapoznać z gierką.
Opublikowano 29 maja 20168 l odin sphere, grand kingdom, romancing saga2, exist archive, god eater 1 i 2 - nie ma tragicznie jak na trupa w tym roku w europie
Opublikowano 29 maja 20168 l The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II jeszcze ma wyjsc w tym roku, a nie mialem czasu za jedynke sie wziac. No i ten horror sie ciekawe zapowiada
Opublikowano 29 maja 20168 l W sumie to taka konsola dość hipsterska, tylko dla wybrańców. Smutne, że bebechy mocne, a głównie wychodzą indyki i jakieś stare zremajkowane gry.
Opublikowano 29 maja 20168 l Duzo jrpg i visual novel, moje ulubione gatunki, szkoda ze tylko garstka jest tłumaczona.
Opublikowano 29 maja 20168 l odin sphere, grand kingdom, romancing saga2, exist archive, god eater 1 i 2 - nie ma tragicznie jak na trupa w tym roku w europie Nie zapominaj o Danganronpa 3
Opublikowano 29 maja 20168 l Danganronpy musze w koncu przejsc. Obecnie zaczynam znowu Phoenixa 3 w 3DS. Potem Zabieram sie za Vitowe Dangany.
Opublikowano 29 maja 20168 l odin sphere, grand kingdom, romancing saga2, exist archive, god eater 1 i 2 - nie ma tragicznie jak na trupa w tym roku w europie Zero Time Dilemma mości panie jeszcze będzie, za miesiąc.
Opublikowano 30 maja 20168 l Zapowiedziano duchowego następcę Akiba's Trip - Akiba's Beat https://s3-us-west-1.amazonaws.com/allgamesdelta-usa/akibas-beat-famitsu.JPG Akiba's Trip zupełnie mi się nie spodobało, ale może kogoś zainteresuje fakt, że coś takiego ma wyjść. Nie czekam, ale może będzie lepiej niż AT?
Opublikowano 31 maja 20168 l Trails of Cold Steel II ma mieć premierę 06/09 tego roku. Wczoraj, po 112h, skończyłem kapitalną część 1 i nie mogę się już doczekać 2.
Opublikowano 4 czerwca 20168 l wyglada mega, mam nadzieje ze wyjdzie w tym samym momencie co werjsa na ps4 a nie cyrki jak przy salt & sanctuary
Opublikowano 7 czerwca 20168 l Gundam Extreme VS Force wyjdzie w US i EU po angielsku na PS Store 16 lipca. Nie będzie wydania pudełkowego.
Opublikowano 8 czerwca 20168 l aktualnie tylko praktycznie indy devi, albo ci co za serie lego odpowiadaja
Opublikowano 8 czerwca 20168 l CEBULA ALERT GRAND KINGDOM NA PS4 i VITE ZA DARMO NA PSNIE! JAKIŚ BŁĄD CHYBA
Opublikowano 8 czerwca 20168 l Pewnie jakiś trial ale tez pobieram Edytowane 8 czerwca 20168 l przez karmaster
Opublikowano 8 czerwca 20168 l GRAND KINGDOM NA PS4 i VITE ZA DARMO NA PSNIE! JAKIŚ BŁĄD CHYBA Przeciez tam pisze w nawiasie full game trial nie wiem jak na Vicie jest napisane bo nie mam jej przy sobie.