Skocz do zawartości

PSVita News

Featured Replies

Opublikowano

tez pisalem wielokrotnie, na oficjalnej stronie devow w Q&A potwierdzali ze bedzie crossbuy, ale nie bedzie crosssave

Ale to będzie działać wstecz? Już miałem taką akcję, że gierka najpierw była dostępna na PS3 (kupiłem) , a później wyszła na VITA i dostałem... rabat.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 155,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Uwazam ze zarówno 3DS jak i Vita sie wzajemnie uzupelniaja w takim stopniu ze nie powinno sie ich stawiac na przeciwko siebie jako rywali. Obie konsole oferuje wiele ciekawych i wyjatkowych tytulow.

• na konfie pokazali dzis min: - nowy kolor vity - nowy soft z mozliwoscia ustawiania theme - aplikacja live from playstation - nowy YS na ps4/vita - nowy Senran Kagura na ps4/vita - God Eater 2 B

• thevitalounge - najlepsza internetowa stronka fanowska o vicie od zeszlego roku wydaje swoj miesiecznik o tej konsolce (do zamowienia u nich w sklepie na stronce), od paru dni udostepnili za darmo cyf

Opublikowano

To było Rainbow Moon. Ogólnie patologia.

Opublikowano

europejska premiera S&S przełożona 

z ciekawostek, gra ważyć będzie około 170 mb, malutko 

Opublikowano

JEST JEST JEST JUŻ JEST!!111

6f83318cab84cf4cebc088afe6614d31.jpg

I poważnie waży 170 MB? Bo się ludzie zastanawiali czy to nie patch przypadkiem xd.

167 MB piękny kawalerze :).

c6b3eced93167da7da0ca9076e307276.jpg

Opublikowano

Jeden z ostatnich wspanialych indykow na ta konsole

Opublikowano

gvbeXpr.jpg

:lapka:

Opublikowano

tylko ten uncharted psuje obraz całości 

Opublikowano

Jak graficznie w ogóle salt? O wiele gorsza graficzka niż na PS4? Jak animacja?

Opublikowano

Potrafi chrupnąć momentami, ale na PS4 nie grałem. Grafika jest taka sama raczej, ta gra nie była w żaden sposób imponująca nigdy, więc Vitunia spokojnie powinna sobie radzić. Jedynie co to mam wrażenie, że paleta kolorów jest ograniczona i dźwięki nie są najwyższej jakości, ale patrząc na rozmiar gierki nie dziwi mnie to za bardzo.

Opublikowano

I jak sie kupiło wczesniej to wystarczy znalezc w sklepie wersje na Vite i wskakuje od razu za darmo, tak?

Opublikowano

Ile kosztuje? Kurczę, ostatnio wydało się trochę kasy na gry na Vitę, ale jak tu tego nie kupić?

Swoją drogą, na marginesie, ostatnio chciałem nabyć Dragon`s Crown, podobno niezły szpil, a tutaj dupa, gra wyleciała (rok temu) z europejskiego PSS. Szkoda.

Opublikowano

I jak sie kupiło wczesniej to wystarczy znalezc w sklepie wersje na Vite i wskakuje od razu za darmo, tak?

tak

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Podobno po najnowszej aktualizacji systemu kolekcja Jaka znacznie poprawiła swoje działanie, czas najwyższy.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

18342262_1330789603672322_97902975672363

Oceanhorn ozłocony

IMO jedna z ostatnich (ostatnia?) warta uwagi gra na Vite, czyli uboższy klon Wind Wakera 

Czekam 

Opublikowano

Widzę łódkę, skojarzenia z nudnym ww - nie biorę.

Opublikowano

Będzie box?

Opublikowano

Tak, twórcy napisali na twitterze że planują fizyczną wersję.

Prócz tego bez cross save'a, cross buya oraz z osobną listą trofeów.

Opublikowano

del

Edytowane przez asax