Opublikowano 20 marca 20178 l tez pisalem wielokrotnie, na oficjalnej stronie devow w Q&A potwierdzali ze bedzie crossbuy, ale nie bedzie crosssave Ale to będzie działać wstecz? Już miałem taką akcję, że gierka najpierw była dostępna na PS3 (kupiłem) , a później wyszła na VITA i dostałem... rabat.
Opublikowano 27 marca 20178 l Parę screenów z vitowego Salt and Sanctuary. http://psp2roundup.blogspot.com/2017/03/salt-and-sanctuary-vita-screens.html
Opublikowano 27 marca 20178 l Akurat powinieniem skonczyc Adventures of Mana i potem sie biore za S&S
Opublikowano 28 marca 20178 l europejska premiera S&S przełożona z ciekawostek, gra ważyć będzie około 170 mb, malutko
Opublikowano 29 marca 20178 l JEST JEST JEST JUŻ JEST!!111 I poważnie waży 170 MB? Bo się ludzie zastanawiali czy to nie patch przypadkiem xd. 167 MB piękny kawalerze :).
Opublikowano 29 marca 20178 l Już tylko zostają mokre sny o Stardew Valley, które pewnie nigdy się nie wydarzy :(. Tylko tej gierki mi brakuje na GrajStacji Życie.
Opublikowano 29 marca 20178 l Jak graficznie w ogóle salt? O wiele gorsza graficzka niż na PS4? Jak animacja?
Opublikowano 29 marca 20178 l Potrafi chrupnąć momentami, ale na PS4 nie grałem. Grafika jest taka sama raczej, ta gra nie była w żaden sposób imponująca nigdy, więc Vitunia spokojnie powinna sobie radzić. Jedynie co to mam wrażenie, że paleta kolorów jest ograniczona i dźwięki nie są najwyższej jakości, ale patrząc na rozmiar gierki nie dziwi mnie to za bardzo.
Opublikowano 29 marca 20178 l I jak sie kupiło wczesniej to wystarczy znalezc w sklepie wersje na Vite i wskakuje od razu za darmo, tak?
Opublikowano 30 marca 20178 l Ile kosztuje? Kurczę, ostatnio wydało się trochę kasy na gry na Vitę, ale jak tu tego nie kupić? Swoją drogą, na marginesie, ostatnio chciałem nabyć Dragon`s Crown, podobno niezły szpil, a tutaj dupa, gra wyleciała (rok temu) z europejskiego PSS. Szkoda.
Opublikowano 30 marca 20178 l Jak graficznie w ogóle salt? O wiele gorsza graficzka niż na PS4? Jak animacja? Spójrz tylko na fotki które wrzuciłem, dokładnie tak :)
Opublikowano 31 marca 20178 l I jak sie kupiło wczesniej to wystarczy znalezc w sklepie wersje na Vite i wskakuje od razu za darmo, tak? tak
Opublikowano 22 kwietnia 20177 l Podobno po najnowszej aktualizacji systemu kolekcja Jaka znacznie poprawiła swoje działanie, czas najwyższy.
Opublikowano 8 maja 20177 l Oceanhorn ozłocony IMO jedna z ostatnich (ostatnia?) warta uwagi gra na Vite, czyli uboższy klon Wind Wakera Czekam
Opublikowano 8 maja 20177 l Tak, twórcy napisali na twitterze że planują fizyczną wersję. Prócz tego bez cross save'a, cross buya oraz z osobną listą trofeów.