Elninio 141 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Akurat konsole mam dla wersji HD których jest sporo i dla japońszczyzny - widać jestem targetem tej konsoli. 3DS do mnie nie przemawia... jak i nintendo... Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Opublikowano 21 sierpnia 2014 kto nie zalapal sie na promo z avansu moze poczekac na jesien, sony wreszcie zaoferuje na prawde super mega pack w cenie 199euro: -vita w wersji 2000 czyli ekran lcd -8gb memorka -5 killerow do sciagniecia z psn: tearaway, gravity rush, uncharted golden abyss, txk, escape plan Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Pięć kilerów do ściągnięcia i tylko 8GB karta :confused: Wolałbym chybam niej gier, a większa karta. Bo taką kartę i tak zaraz trza spylić i kupić minimum te 16 GB. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Ekran LCD </3 Niech Sony pokaże nowe tytuły AAA od zachodnich wydawców, a nie daje bundle grami do pobrania Cena dobra, u nas pewnie 800 zł, ale ... Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Opublikowano 22 sierpnia 2014 nowych AAA od zachodnich wydawcow nie ma i nie bedzie i to jest fakt, wiara ze bedzie inaczej jest tak samo pusta jak to ze killzone>halo Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Killzone > Halo to zwykły troll A ja liczę mimo wszystko na to, że Vita na zachodzie ruszy, jak Sony przestanie się w 100% skupiać na PS4. To nielogiczne uśmiercać na połowie globu konsolę po 2 latach... Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Opublikowano 22 sierpnia 2014 nie ruszy, jakby mialo ruszyc to by juz ruszylo, vita swoje 5 minut przespala, teraz juz nawet i technologicznie nie jest na takim full wypasie w porownaniu do najnowszych smartfonow, a wiara ze nagle ludzie sie na nia rzuca bo ma fizyczne przyciski czy dwie galki jest bezpodstawna. Ostatnie duze AAA od zachodnich oddzialow sony sprzedalo sie srednio (killzone najemnik) i beznadziejnie (tearaway) wiec sony juz calkiem olalo temat o czym swiadczy ze ich duze AAA na ten rok wyszly/wyjda tylko cyfrowo - orishika2, soul sacrifice delta i freedom wars(tutaj ludzie wyblagali wrecz wydanie pudelkowe). Brak nawet 5minut dla Vity na E3 i GDC, brak nowych dostaw do sklepow w US, zmiana nazwy vity tv na playstation tv - to sa dobitne dowody na to, ze sony ja usmierca, a nie odkada na bok na przeczekanie sila vity sa indyki, na ktore umowy leca w tempie hurtowym i japonszczyzna z ojczyzny gdzie konsola sie sprzedaje swietnie i tylko na TGS mozna liczyc ze cos nowego swietnego na nia pokaza - jesli jednak za te 2tyg Sony zarznie Vite nawet tam to juz bedziemy mieli nic innego jak rok 2015 rokiem konca PS Vita. Ja po cichu licze, ze vita na TGS bedzie swietna - na pewno beda promowac Digimon Story, Demon Gaze2, moze zapowiedza tego gravity Rush2 (ps4/vita) czy Soul Sacrifice2, NIS czy inne devy japonskie na pewno tez pokaza cos nowego. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Ja doskonale wiem jak wygląda sytuacja, ale jednak... ta mała iskierka nadziei... właśnie ją zgasiłeś ... Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Opublikowano 22 sierpnia 2014 niech ci bedzie ze jakis cien szansy i 0,0000000000001% szansy jest - bundle vita + minecraft i trzymanie kciukow, ze gra zacznie sie sprzedawac tak jak na kazdej innej platformie na jakiej dotychczas sie okazala 1 Cytuj
darkos 4 301 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Chce tylko zagrać w Uncharted Golden Abbys, Vita na pewno ma więcej do zaoferowania ale ja tego nie widzę. No jeszcze wipeout ale platynować już mi się nie chce ze względu na problemy z tym związane i ilość czasu jaką trzeba poświęcić. Cytuj
BundyR 9 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Opublikowano 22 sierpnia 2014 W takim razie złamać ją w cholerę, powstanie mnóstwo emulatorów i będziemy mieli sprzęt na lata:) Cytuj
LOKI7777 17 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Opublikowano 22 sierpnia 2014 No coz, o tym samym pomyslalem, ale to nei bedzie takie latwe. Chociaz jak porzuca PSV calkowicie to kto wie. Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Ja widzę szansę na lepsze czasy dla Vity po premierze nowego handhelda od Nintendo który pewnie pojawi się za 2/3 lata. Znając Ninny moc konsolki będzie co najwyżej zbliżona do Vity, cena wyniesie z 250 euro i przez pierwszy rok nie będzie co grać. Vita wtedy może kosztować 100 euro i oferować podobne możliwości + będą jakieś gry. Kolejnej kieszonsolki Sony już pewne nie wypuści a rynek już się nasyci PS4 to może sobie przypomną o pogrzebanym dziecku. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 kolejny jrpg zmiarza na vite i to od square enix, Chaos Rings to seria tej firmy znana dotychczas z urzadzen przenosnych, w jpn za niedlugo bedzie miec premiere trzecia czesc, na vite powstaje remaster calej serii - w jednym wydaniu dostaniemy czesc pierwsza, druga, omege i trzecia, zdjecia z wersji mobilnych, na pierwsze z vity mamy czekac do TGS kilkunastu minutowy gameplay - zrezygnowali w Chaos Rings III z prerenderowanych lokacji 2d na rzecz pelnego 3d - wg mnie na minus choc calosc nie wyglada zle, ale na milosc boska czemu glowny bohater to kopia Sory z Kingdom Hearts Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 3 wrzesnia Dont Starve na Vite do pobrania za free dla tych, ktorzy pobrali go wczesniej. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Moze teraz mnie gra do siebie przekona, bo granie w to na ps4 sprawiało ból Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 nom... ogolnie granie w te wszystkie indyki boli na dużym ekranie... Vita świetnie się do tego sprawdza Cytuj
zip_czdz 8 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 a co to? I Sony oficjalnie milczy?! Bosz, co za firma... jakieś Drajwkluby nahajpuje aż do porzygu a o takich sprawach cisza... O reklamie Vity nie wspominam już... 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Opublikowano 27 sierpnia 2014 (edytowane) Sony już kiedyś powiedziało, że Vita będzie bardziej traktowana jako "kontroler" do PS4, więc nie widzą sensu w reklamowaniu tego bundla. W końcu nintendo nie reklamuje osobno swojego padleta ... Smutne... Mam Vitę 4 dzień dopiero, a jestem zakochany w tej konsoli. Smutno mi, że Sony zabiło nomen omen "życie" Edytowane 27 sierpnia 2014 przez Rayos Cytuj
Gość Opublikowano 27 sierpnia 2014 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Dlatego swoją sprzedałem na rzecz 3dsa, jednak milo miec sprzet ktory jest wspierany przez producenta. Swoja droga vita to na prawde kawal dobrego sprzetu podejrzewam ze za pare lat jak zostanie zlamana i emulatorki bedzie mozna wgrywac to bedzie miala 'drugie zycie' jak psp Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Opublikowano 27 sierpnia 2014 No jak już skończą się Indie i Japońszczyzna, to tylko to zostanie. Emulator GaCka mi się marzy na handheldzie, ale to mało realne Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Gry w PLUSIE na Vite/ Wrzesień:Velocity 2X PlayStation Allstars Battle Royale TxK Joe Danger 1 Cytuj
Pupcio 18 374 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Opublikowano 27 sierpnia 2014 fuck jeszcze będzie promocja na persone 4 niedługo a u mnie vity wciąż brak, chyba kupie już na przyszłość Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Ładuj sobie Plusa na zaś. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Gry w PLUSIE na Vite/ Wrzesień: Velocity 2X PlayStation Allstars Battle Royale TxK Joe Danger Velocity X2 i Battle Royale potwierdzono ze to cross-buy???? jesli tak to mother of god mesiac!!!!!!!!!!!!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi