Zdunek 1 121 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Battle Royale to CROSS bo kupiłem ostatnio.A na BLOGU PS przy Velocity X2 widnieje napis PS4/VITA. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Opublikowano 27 sierpnia 2014 masakra co za miesiac bedzie dwa genialne shooterki (choc TxK mam bo kupilem za 17zl jak bylo promo), battle royale, ktory ponoc fajnie chodzi i wyglada na vicie i bedzie przy czym robic Impreze i Joe Danger, ktory tez zbieral dobre noty na ps3 i swietnie nadaje sie do specyfiki przenosnego grania Cytuj
Pupcio 18 375 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Opublikowano 27 sierpnia 2014 No gry z plusa na vite już pobieram od kilku dobrych miesięcy <maximum cebula> Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Opublikowano 27 sierpnia 2014 super sprawa, jedyna gra ktora kupie na premiere to chyba Hotline Miami 2 reszta bedzie i tak w plusie xD Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Opublikowano 27 sierpnia 2014 ja nawet mam doladowane konto by kupic velocity X2, teraz odpada z listy zakupow ale na day one na pewno biore murasaki baby i byc moze hm2(zobaczymy czy z cena nie zaszaleja), no i disgaea4 mi leci z playasia, super byc vitowcem Cytuj
zip_czdz 8 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Opublikowano 28 sierpnia 2014 (edytowane) dzisiejszy dzień wyjątkowo obfity dla PSV. Może i większość to indory, ale jednak zapowiedzi: - One Piece - Desert Ashes - Salt and Sanctuary - być może Escape Dead Island - Alone With You - Ascension - Nidhogg - Metal Slug 3 - Earth Defense Force V2 odatowany a dzień się jeszcze nie skończył ;o + niepotwierdzony Unfinished Swan - został dodany do listy tytułów na PAX, ale nie było zapowiedzi... Edytowane 28 sierpnia 2014 przez zip_czdz 1 Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 1 września 2014 Opublikowano 1 września 2014 na konfie pokazali dzis min: - nowy kolor vity - nowy soft z mozliwoscia ustawiania theme - aplikacja live from playstation - nowy YS na ps4/vita - nowy Senran Kagura na ps4/vita - God Eater 2 Burst na ps4/vita - nowa czesc luminous arc ex na vite - nowa czesc way of samurai ex na vite 4 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 1 września 2014 Opublikowano 1 września 2014 na konfie pokazali dzis min: - nowy kolor vity - nowy soft z mozliwoscia ustawiania theme - aplikacja live from playstation - nowy YS na ps4/vita - nowy Sengen Kagura na ps4/vita - God Eater 2 Burst na ps4/vita - nowa czesc lumonous arc ex na vite - nowa czesc way of samurai ex na vite Nareszcie jakies dobre wiesci. Cos czuje ze Vita zajmie u mnie miejsce nr 1 jak chodzi o sprzet do ogrywania japonszczyzny (tak jak obecnie jest to z indykami). Zdecydowanie wole Vite niz 3DS'a (chociaz ostatnio w koncu dotarl listonosz z Animal Crossing wiec mozliwe ze Vita troche jeszcze po wakacjach polezy na polce). Cytuj
kypq 718 Opublikowano 1 września 2014 Opublikowano 1 września 2014 Ponieważ wszystkie amatorskie portale newsowe z redakcją o inteligencji i wiedzy przedszkolaka nie napisała megatony. Gry od ZUN poza PS4 będą an Vicie http://www.mediascape.co.jp/zunps/ . Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 1 września 2014 Opublikowano 1 września 2014 Mówiłem Wam że będzie nowy kolor Vity, wysyp japońskich tytułów i modernizacja softa. Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 1 września 2014 Opublikowano 1 września 2014 Dynamiczny motyw dla Vity to plotka.Tak wyglądają "nowe" motywy: Cytuj
Paliodor 1 761 Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 Sporo gierek szykuje się na Vitę, ciekawe ile jeszcze zostanie zapowiedzianych na TGS. Mnie to cieszy bo sam sprzęt chcę do końca roku kupić, a taki zalew tytułów dobrze rokuje na przyszłość. A skoro w temacie gierek jesteśmy to pojawiły się trailery z nowego Ys (PS4/Vita) i Way of the Samurai Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 Luminous Arc Infinity Ar noSurge Plus The Legend of Heroes Sen no Kiseki II Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 No a ludzie uśmiercają konsolkę a tu proszę Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 Chcialbym Legend of Heroes po angielsku...jedynka nadal nie przetlumaczona wiec marne szanse Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 No a ludzie uśmiercają konsolkę a tu proszę japonszczyzny i indykow jest od groma, i jak widac TGS przyniesie tego jeszcze wiecej. Juz sporo wczoraj pokazali, a na targach bedzie pewnie jeszcze wiecej pozycji tylko na vite czy tez crossow ps3/vita i ps4/vita dla fanow tych klimatow i gatunkow vita z miesiaca na miesiac rosnie w sile, jednak na zachodzie jest juz totalnie spalona - kto czeka na kolejne duze gry w stylu killzone mercenary, w2048 czy golden abyss rozczaruje sie niemilosiernie bo juz ich raczej nie bedzie Cytuj
kypq 718 Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 Chcialbym Legend of Heroes po angielsku...jedynka nadal nie przetlumaczona wiec marne szanse LoH: TITS jest zarówno na psp jak i na PC. Chyba ze chodzi tobie o Sen no Kiseki, ale wtedy bez znajomości poprzednich gier w cyklu nic i tak nie zrozumiesz. Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 Chodzi mi o Sen no Kiseki. Inne wiem ze sa po eng bo wszystkie maja swietne story (ale z(pipi)ony combat, zwlaszcza te pierwsze:/) Cytuj
kypq 718 Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 Tak jak pisałem nie ma co grac w Sen bez znajomości poprzednich gier- bo są mocno fabularnie połączone. Jedyne Inne to FC - czyli jeszcze 4 potrzeba przetłumaczyć zanim można zabierać się za Sena. Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 Ja manifestuje ogolne niezadowolenie ze taka cudowna seria nie zostala przetlumaczona. A Sen no Kiseki to juz w ogole podobno bardzo dobre? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 A ja się nie mogę doczekać końca sesji, gierki w pudełkach, gierki z plusa na mnie czekają. Nie wiem co to za czary, ale Vita przywróciła mi chęć do grania. Cudowna maszyna, choć przez ostatnie dni używałem jej może z godzinę (brak czasu). A tu jeszcze tyle gier na horyzoncie... #tylkoSony Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 to juz nie team nintendo i 3ds krol, a vita nikogo? Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 Vita jest bardzo dobrym sprzętem zwłaszcza w zestawie z Plusem - i to chyba już wszyscy wiemy. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 to juz nie team nintendo i 3ds krol, a vita nikogo? Nigdy nie mówiłem że Vita #nikogo. Po zestawieniu z Vitą, 3DS król, ale Vita również król, tylko innego królestwa. Obie konsole genialne w swojej klasie. A co do #tylkoNintendo ... Po zapowiedzi New Nintendo 3DS trochę nadszarpali moje zaufanie, więc póki co odcinam się. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi