Skocz do zawartości

PSVita News

Featured Replies

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 156,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Uwazam ze zarówno 3DS jak i Vita sie wzajemnie uzupelniaja w takim stopniu ze nie powinno sie ich stawiac na przeciwko siebie jako rywali. Obie konsole oferuje wiele ciekawych i wyjatkowych tytulow.

• na konfie pokazali dzis min: - nowy kolor vity - nowy soft z mozliwoscia ustawiania theme - aplikacja live from playstation - nowy YS na ps4/vita - nowy Senran Kagura na ps4/vita - God Eater 2 B

• thevitalounge - najlepsza internetowa stronka fanowska o vicie od zeszlego roku wydaje swoj miesiecznik o tej konsolce (do zamowienia u nich w sklepie na stronce), od paru dni udostepnili za darmo cyf

Opublikowano

jak dobrze byc vitowcem!!!!!!!!!!!

Opublikowano

jak dobrze byc vitowcem!!!!!!!!!!!

True... true. Ostatnio ogrywam masę Vity w robocie na nockach i jest mega :)

Opublikowano

Mercenary King chcialem kiedys to kupic - jak dadza za darmo to super, bo ten miesiac moim zdaniem byl slaby.

Opublikowano

Mercenary Kings było w kwietniu.

Opublikowano

Ale ma być dla Vity.

Oczywiście dostaną ją tylko ci co w kwietniu dodali do koszyka. 

Opublikowano

fajnie moze na vicie gra mnie wciagnie 

Opublikowano

Don't Strave EDYCJA Kompletna jest za FREE dla tych którzy pobrali podstawkę z Plusa na PS4.

Opublikowano

Dzięki za info.

Opublikowano

Network Media Player dostępny dla Vity.
Od teraz możecie oglądać filmy, słuchać muzyki i przeglądać fotki znajdujące się na twoim PC strumieniowo w łóżeczku.

Polecam!

Opublikowano

ooo, najs! A się zastanawiałem o co cho z tym programem i miałem sprawdzić ale w końcu zapomniałem... Masz plusiwo Vitowy cumplu!

Opublikowano

Tylko widzę że tylko część formatów odczytuje ;/

Trzeba będzie dużo konwertować. 

Opublikowano

boze jaka ta vita jest dobra, i jeszcze tyle gier z plusa wpadnie w listopadzie, vita,vitusia, moja vitenka

Opublikowano

Network player cos mi nie chce dobrz dzialac, strasznie dlugo mi laduje, nei doczekalem sie az mi sie pierwszy odcinek BB zaladuje.

Natomiast apka do streamow dziala wysmienicie, swietna jakosc, nic nie przycina, super <3 Vita taka dobra, jeszcze zauwazylem ze w promocji ejst Dead Nation, jutro biore :D 

Opublikowano

Było ? Resogun zmierza na Vite. Idealny tytuł dla tego sprzętu :)

B1OMIz8IUAEVlyq.jpg

Opublikowano

o fuck....mega news!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Świetna gra, chętnie jeszcze raz ogram na mini ekranie.

Opublikowano

ciekawe czy będzie opcja do pobrania za free dla osób co pobrali wersję z plusa na ps4

Opublikowano

Sony się nie chwaliło ale któryś update wprowadził wyświetlanie  w statusie gier z PSX/PSP.

Opublikowano

oooo super, mnie od zawsze irytowalo ze gram w gre z psx a w sieci widnieje to jakbym w menu siedzial w konsoli i nic nie robil

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Entering PS Plus:
3rd December: Injustice: Gods Among Us – Ultimate Edition (PS4)
3rd December: Secret Ponchos (PS4)
3rd December: Hitman Trilogy HD (PS3)
3rd December: Deadly Premonition: The Director’s Cut (PS3)
3rd December: Final Horizon (PS Vita/(Prawdopodobnie PS4))
3rd December: Titan Attacks (PS4/PS3/PS Vita)

Ale bieda ja (pipi)e.

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

najgorszy miesiac dla vity w historii plusa do tej konsoli