Shen 9 623 Opublikowano 24 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2015 Mind zero w super cenie, wezme mimo że jeszcze nie mam vity Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 24 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2015 Może ktoś wylistowac listę dobrych gierek na Vitę? Bo nie wszyscy znają te mniej znane tytuły np nie mam pojęcia co to to mind zero Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 545 Opublikowano 24 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2015 http://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/all/vita?sort=desc Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 29 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2015 Może ktoś wylistowac listę dobrych gierek na Vitę? Bo nie wszyscy znają te mniej znane tytuły np nie mam pojęcia co to to mind zero I nie musisz miec, bardzo słaba gra. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 545 Opublikowano 11 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2015 jaki pysznie wygladacy dungeon rpg wychodzi 30lipca w kkw na vite Cytuj Odnośnik do komentarza
zip_czdz 8 Opublikowano 11 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2015 Dlaczego w tych wszystkich dungeonowych grach korytarze wyglądają jak wygaszacz ekranu w Win98? Już mi się zaczynała podobać ta gierka a tu taka szmira z tymi lochami... Zrobiliby coś na wzór Persony, ale to chyba przerasta ich budżet/umiejętności... Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 12 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2015 Grał może ktoś w Geometry Wars 3 na Vicie? Do ściągnięcia w plusie obecnie. Ciekawią mnie opinie, bo gra na duże konsole zbiera jakieś kosmiczne noty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 12 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2015 (edytowane) Gierka miażdży! Serio polecam wypróbować. Edytowane 12 lipca 2015 przez Starh Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 545 Opublikowano 12 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2015 Grał może ktoś w Geometry Wars 3 na Vicie? Do ściągnięcia w plusie obecnie. Ciekawią mnie opinie, bo gra na duże konsole zbiera jakieś kosmiczne noty. jak lubisz taki typ gierek to totalny must have, do tego kapitalny port na vite Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 12 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2015 bardzo polecam, Geometry Wars zawsze był świetny już od czasów minigierki w PGR na vicie gra wygląda i gra się cudownie! Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 13 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2015 no nie wiem czy taki kapitalny ten port... w stresie gierka mi chodzi w 10kl/s (ma czasem takie dropy na 2-3s). ogolnie spoko bardzo fajna gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 13 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2015 A czy wersja na Vitę ma cross-sejwa z PS4? Czy na każdej konsoli sejw jest osobny? Bo kusi mnie dokupienie wersji na PS4, ale jak mam mieć osobny progres i tu i tu, to pindole to. PS. Gracie w to w ogóle? Bo na tablicach wyników mam tylko dwie osoby poza mną z "friendsów". Jak gracie, to wyślijcie mi zaproszenia do PSN: Emtebe, chętnie porównam moje wyniki z Waszymi. Będzie z kim rywalizować Może zrobimy jakiś turniej? Wybieramy tryb gry, planszę i dajemy czas, np. tydzień. Po tygodniu każdy wrzuca screena z punktacją z danego levelu i robimy forumkową tabelkę Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 13 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2015 Grał może ktoś w Geometry Wars 3 na Vicie? Do ściągnięcia w plusie obecnie. Ciekawią mnie opinie, bo gra na duże konsole zbiera jakieś kosmiczne noty. jak lubisz taki typ gierek to totalny must have, do tego kapitalny port na vite Jestem master REZa i Child of Eden, nie wiem na ile to podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Karas 433 Opublikowano 14 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2015 Criminal Girls 2 oficjalne zapowiedziane japońska premiera 26 listopada Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 14 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2015 Ogólnie w Japonii to jest mały boom na Vite - 500 gier pudełkowych w produkcji i kolejne 500 na storze. To wszystko ma wyjść w ciągu 12 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza
columbo 1 108 Opublikowano 14 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2015 Szkoda tylko, że obywatele reszty świata mogą w większości używać tej konsoli jako przycisku do papieru. Ja obecnie kończę czwartą Disgaeę i poważnie zastanawiam się, w co poza Wipeoutem, Killzonem i klasykami z PSN mógłbym na tym rewelacyjnym skądinąd sprzęcie grać. Aż momentami człowiekowi coraz częściej przychodzi na myśl, że złamanie Vity paradoksalnie mogłoby wyjść jej na dobre... Ehh, Sony Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 545 Opublikowano 14 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2015 na potwierdzenie milosci kkw do vity wlasnie zapowiedziano Digimon World: Next Order Cytuj Odnośnik do komentarza
kypq 718 Opublikowano 17 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2015 Oficjalnie Vita ratuje rynek gier muzycznych. Superbeat: Xonic coming to Europe this fallhttp://gematsu.com/2015/07/superbeat-xonic-coming-europe-this-fall Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 545 Opublikowano 17 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2015 znajac zycie pewnie zaraz zapowiedza port na ps4 xD Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 17 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2015 Wątpię bo z tego co widać to ta gierka będzie nadawała się tylko na granie na dotykowym ekranie, no chyba że przebudują interfejs. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 17 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2015 po DJMaxie w PSP ludziom umierały przyciski. Pół biedy bo szło je wymienić. Gorzej z ekranami dotykowymi xD Ale jaram się, twórcy DJMaxa wiedzą jak zrobić dobrą gierkę muzyczna ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 31 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2015 Nowa Miku! Marzec 2016 na Vitę w Japonii. PS4 jesienią. Chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 31 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2015 Grałbym, ale najpierw trzeba zobaczyć w ogóle z czym to się je,tzn kupić i pograć w jedynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 31 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2015 Teraz ESRB oceniło XCOM: Enemy Unknown Plus na Vite. Czyli projekt żyje. Ciekawe jaka będzie cena, bo XCOM: Enemy Within kosztuje 10$ na Google Play. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 31 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2015 (edytowane) Grałbym, ale najpierw trzeba zobaczyć w ogóle z czym to się je,tzn kupić i pograć w jedynkę. Na PSN są demka jedynki (PS3/PSV) i dwójki (PSV) PD-F, każda ma bodajże trzy utworki, więc można sprawdzić. Niemniej jednak zdecydowanie sugeruje zacząć od jedynki, gdyż poziom trudności w dwójce został zwiększony znacząco. W PD-F mam na Normal same Excellent, a w PD-F2nd na niektórych utworkach ledwo Great wyrabiam. Wersje na PSP też są niczego sobie i schodzą na eBay w okolicach 10-15 dolarów. Pierwsza część jest bardzo prosta, bo tylko klepie się przyciski, a do tego ma problemy z frameratem. Dopiero w kolejnej odsłonie dodano ciekawsze opcje i trochę poprawiono wydajność. Tak naprawdę sporo rozchodzi się o to na ile kto skłonny jest tolerować taką "muzykę". Niemniej jednak osobiście stwierdziłem, że nawet jeśli jakiś utworek mi się nie podoba, to i tak fajnie się go klepie w formie gry. Nie wiem nawet jak to opisać, ale tak ostatnio w tę serię wsiąkłem, że nawet nie staram się tego usprawiedliwiać. Po prostu gram, bo frajdę i satysfakcję mam wyjątkową. Edytowane 31 sierpnia 2015 przez Suavek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi