ireniqs 3 025 Opublikowano 31 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2015 I dobrze. Jeżeli gra sprawia frajdę to czemu nie grać? Dzięki za sugestię. Sprawdzę te demka jak podejdą to będę polował na pełne wersje. Od czasu do czasu gra muzyczna to dobra rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 Gundam Extreme VS-Force (tylko?) na Vitę Jakiś nowy tryb z drużyną sześciu mechów. Wygląda ciekawie, ale boję się o framerate. Cytuj Odnośnik do komentarza
kypq 718 Opublikowano 16 września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 września 2015 Mobile Suit Gundam Extreme VS-Force Getting English Localizationhttp://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1112945 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 23 października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 października 2015 http://www.ppe.pl/news/39512/sony-ujawnia-swoja-strategie-brak-gier-od-autorow-first-party-dla-vity-wysilki-skupione-na-ps4.html Sony ujawnia swoją strategię: brak gier od autorów first-party dla Vity; wysiłki skupione na PS4 No trochę smuteczek. Ja tam sój sprzęt spyliłem po roku, ale współczuje reszcie. Smartfony/tablety odbierają duży kawałek tortu. Wiadomo, że Vita, ma przyciski, świetny ekran, ale to wszystko docenią prawdziwi gracze (mały procent), a lud masowo wybierze co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 545 Opublikowano 23 października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 października 2015 przeciez wsparcie first devow spoza kkw skonczylo sie ponad 2 lata temu po killzone i tearaway, w japoni w miedzy czasie wyszla od first devow chyba tylko orishika, freedom wars jak mnie pamiec nie myli robi shift czyli dev third party vita od dawna jest martwa, taki news to nie news - jedynie indyki (choc ostatnio widze, ze tego coraz mniej) i jrpg+visual novel od japonskich third devow sam ja trzymam juz tylko by odpalic cos z plusa i w nadzieji ze kiedys ja wreszcie scena zlamie Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 23 października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 października 2015 (edytowane) przeciez wsparcie first devow spoza kkw skonczylo sie ponad 2 lata temu po killzone i tearaway, w japoni w miedzy czasie wyszla od first devow chyba tylko orishika, freedom wars jak mnie pamiec nie myli robi shift czyli dev third party vita od dawna jest martwa, taki news to nie news - jedynie indyki (choc ostatnio widze, ze tego coraz mniej) i jrpg+visual novel od japonskich third devow sam ja trzymam juz tylko by odpalic cos z plusa i w nadzieji ze kiedys ja wreszcie scena zlamie Dlatego zawsze będąc w jakimś sklepie z grami dziwię się, że cena ciągle wisi na poziomie +- 170 funtów. Pisałem już w CW, że brytyjskie sklepy wbiły w PSV i nawet o używane gry ciężko. W Game czy Cex jest ich maksymalnie 5, w tym obowiązkowo CoD i FIFA. Edytowane 23 października 2015 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 545 Opublikowano 23 października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 października 2015 vity nawet w chwili produkcji nie chcialo np scea i sony nigdy nawet nie podjelo jej tematu na powaznie procz premiery i lineupu na pierwszy rok - nawet w chwili kiedy jeszcze zycie w tym sprzecie sie tlilo olewali jej temat na konferencjach, pokazach, dalej trzymali wysokie ceny sprzetu czy memorek Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 25 października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 października 2015 przeciez wsparcie first devow spoza kkw skonczylo sie ponad 2 lata temu po killzone i tearaway, w japoni w miedzy czasie wyszla od first devow chyba tylko orishika, freedom wars jak mnie pamiec nie myli robi shift czyli dev third party vita od dawna jest martwa, taki news to nie news - jedynie indyki (choc ostatnio widze, ze tego coraz mniej) i jrpg+visual novel od japonskich third devow sam ja trzymam juz tylko by odpalic cos z plusa i w nadzieji ze kiedys ja wreszcie scena zlamie Dlatego zawsze będąc w jakimś sklepie z grami dziwię się, że cena ciągle wisi na poziomie +- 170 funtów. Pisałem już w CW, że brytyjskie sklepy wbiły w PSV i nawet o używane gry ciężko. W Game czy Cex jest ich maksymalnie 5, w tym obowiązkowo CoD i FIFA. byly kiedys jakies statystki ze wiekszosc graczy na vite kupuje cyfrowki, sam mialem na vicie z 3 pudelka reszta digital Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 11 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2015 (edytowane) Stranger of Sword City zmierza na zachód w wydaniu pudełkowym i jako digital: Stranger of Sword City for PS Vita coming west in March posted on 11.10.15 at 01:01 PM EST by Sal Romano (@salromano) Share4 Tweet62 Reddit0 Tumblr0 Share167 Experience-developed dark fantasy dungeon RPG headed westward. image: http://gematsu.com/wp-content/uploads/2015/11/Stranger-Sword-City-West-March.jpg NIS America is bringing the Experience-developed dungeon RPG Stranger of Sword City to PS Vita both physically and digitally in North America on March 22, 2016 and in Europe on March 25, the publisher announced. The dungeon RPG from the makers of Demon Gaze takes a more western approach, infusing the game with themes of dark fantasy, new elements, and the ability to compete with other players through online leaderboards. It is a game about death and disappearance where the choices you make have meaning. Get the full rundown below, via NIS America: Swego czasu czytałem o tej gierce bo bardzo podobał mi się art style,fajnie,że zostanie ona wydana w zrozumiałym języku. Edytowane 11 listopada 2015 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 Ten PSV Grip z dodatkowymi blachami pod tylny touch-screen, kosztuje niecałe 28 euro na play-asia. Chyba sie skusze. Wysyłają wszędzie i jest płatność P&P http://www.play-asia.com/l2r2-button-grip-cover-for-pch-1000-black/13/709ikh Cytuj Odnośnik do komentarza
zip_czdz 8 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 a ja poczekam na chińskie zamienniki Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 21 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2015 Gundam Extreme VS Force zostanie oficjalnie wydane na zachodzie: Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 22 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2015 Team 17 zrobiło promo, że kazdy kto kupi Superfroga na PS3 dostanie wersję na Vite za darmo. Ja nie kupiłem ale żabę i tak mogłem pobrać więc sprawdzice czy też macie za darmo. Jak info już było to sory. Cytuj Odnośnik do komentarza
LOKI7777 17 Opublikowano 22 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2015 (edytowane) Bylo.Mozna na ps3 za free tez pobrac(tak mi sie wydaje, ze to nie demo ale nie mam jak sprawdzic:) Edytowane 22 grudnia 2015 przez LOKI7777 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 9 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2016 (edytowane) :3 :3 :3 Ten popik 3:55... chcę... Edytowane 9 lutego 2016 przez Suavek Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 10 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2016 (edytowane) https://psxtools.de/index.php/Thread/70401-Erstes-PSVita-Cartridge-Dump-Uncharted-Golden-AbyssChyba Vita została hacknięta. Zdumpowano pierwszy obraz - Uncharted.Czy ruszy to sprzedaż, czy wręcz uśmierci całkowicie konsolę? Edytowane 10 lutego 2016 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 545 Opublikowano 10 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2016 yebac sprzedaz, to juz jest trup, niech ja lamia i niech scena robi emu czego popadnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LOKI7777 17 Opublikowano 10 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2016 Dump chyba nie pierwszy co najwyzej oficjalnie dostepny - i tak samo jak z ps4/xbox one do niczego sie nie nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 12 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2016 To już sam nie wiem czy warto trzymać Vitę... miałem sprzedawać ale jakby hackneli to dla samych emulatorów warto zatrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 12 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2016 Trzymajcie Vite - wiele za nią nie dostaniecie, a scena cały czas działa nad Vitą, kiedyś w końcu padnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 22 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2016 Kolejna visual novelka zmierza na Vitę,a także PS4 i Steama: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2016 OBAMA God Eater 2: Rage Burst i God Eater Ressurection (remake jedynki) nareszcie w Europie na PS4/PS Vita/PC! 30 sierpnia! Będzie w pudełku na Vitę! Najlepsze? W pudełku z GE2 będzie kod na darmowe pobrania GE: R Jaram się jak kościół w Norwegii Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 29 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2016 http://www.ppe.pl/news/43918/romancing-saga-2-juz-niebawem-trafi-na-ps-vite-do-europy.html Jest i naprawde fajnie wyglądający remaster jednego z lepszych jRPG na PSX'a. Mam nadzieje, ze wszystko będzie ładnie śmigać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 29 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2016 Nie grałem, chetnie przytule. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 29 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2016 No nie pierdo.dol.... to nie jest jRPG dla kazdego ale to jest gierka z czasów świetności Squaresoftu - a przypominam ze obecne S-E moze im gałe robić z połykiem i nie dorówna do połowy poziomu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi