Opublikowano 13 września 20168 l szkoda, ze shantae w listopadzie, mam juz duzo zakupow na listopad, mini nes, pokemony... teraz jeszcze shantae, eh.
Opublikowano 13 września 20168 l mam pytanie: czy ktoś wie gdzie można zamówić/kupić specjalną edycję PS Vita World of Final Fantasy Primero Edition (białą)?
Opublikowano 19 września 20168 l 100x więcej fabuły B I E R E jak tylko wpudle bedzie albo cyfra tanio
Opublikowano 30 września 20168 l Grał już ktoś w darkest dungeon na VITA? Jak to działa w porównaniu do wersji do na PC?
Opublikowano 1 października 20168 l Obadamy na jakiejś wyprzedaży, bo na PC grało się w to przednio, a teraz będę miał więcej powodów żeby dokładnie oczyszczać jelito. Edytowane 1 października 20168 l przez Gość
Opublikowano 1 października 20168 l ja na pewno lykam ale tez czekam na wyprzedaz, dac stowke za cyfrowa gierke no fucking way
Opublikowano 1 października 20168 l Ja bym dał jak bym kupował pierwszy raz, bo gra jest przeza(pipi)ista i nie sprawia wrażenia indyczka za pięć zeta.
Opublikowano 4 grudnia 20168 l o dziwo wczoraj bylo tez troche o vicie, w telegraficznym skrocie pojawilo sie (oczywiscie wszystko bedzie tez dostepne na stacjonarki sony): - full throttle remaster, premiera 2017 - ys origin, premiera luty 2017 - danganronpa 3, premiera 2017 - windjammers, premiera wkrotce - lara croft go, juz do kupienia - garou mark of the wolfes, juz do kupienia
Opublikowano 9 grudnia 20168 l https://twitter.com/skastudios/status/806623926314897408/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw
Opublikowano 10 grudnia 20168 l I can’t make any guarantees just yet, but I will say that I’m very, very interested in seeing a PS Vita version. It’s a very popular request, and I think it would be a great fit. tworcy o szansach na stardey valley na vicie
Opublikowano 10 grudnia 20168 l jak jest zainteresowanie tworcow to moze cos z tego bedzie, gio corsi juz tak pare gier na vite sprowadzil - na zasadzie dealu z tworcami i oddelegowaniu teamu wspolpracujacego z sony to prac nad portem bo tworcy oryginalu nie ogarniali albo byli za malym studiem do tego (np axiom verge, salt and sanctuary, banner saga itp)
Opublikowano 10 grudnia 20168 l 20 grudnia na ps4 i vite, 27 grudnia na wii u, szykuje sie dobry platformer, wersja pudelkowa na razie potwierdzona tylko w us
Opublikowano 10 grudnia 20168 l I can’t make any guarantees just yet, but I will say that I’m very, very interested in seeing a PS Vita version. It’s a very popular request, and I think it would be a great fit.tworcy o szansach na stardey valley na vicie O k,urwa proszę tak, dzisiaj właśnie sobie rozmyślałem że jaka szkoda, że ta gra nie wychodzi również na Vitę wraz z wersjami X1/PS4. Niech tylko to zapowiedzą a ja wyskakuję z kasy.
Opublikowano 10 grudnia 20168 l ja juz sie pogodzilem ze dobre indynki juz nie trafia na vite ;/ fajnie jakby wyszedl handheld wspierajacy steam rowniez po cichu licze ze na switcha indyki beda wychodzic, wtedy problem by sie sam rozwiazal
Opublikowano 10 grudnia 20168 l Co kubson rozumiesz pod pojęciem "dobre indyki"? Z ciekawości pytam bo obecnie nie bardzo orientuję się co tam teraz na topie na pecetach jest.
Opublikowano 10 grudnia 20168 l chodzilo mi bardziej o te topowe i nowe indyczki do ktorych konsolowcy wzdychaja takie jak stardew valley, undertale, mother russia bleeds itd chociaz te co do tej pory wyszly na vite to i tak sa super Edytowane 10 grudnia 20168 l przez kubson
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Tak naprawdę na VITA jakoś specjalnie dużo indyków nie wyszło, a przynajmniej nie tych topowych. Ostatnim sztosowym przykładem jest Darkest Dungeon, ogólnie w ostatnich 2 latach może z 10-15 dobrych tytułów tego typu trafiło na VITA, co jak na samozwańcze indiestation jest wynikiem wręcz śmiesznym. Od dobrych kilku miesięcy odświeżam starocie, bo serio nie mam w co grać (za jgufna z biszonenami podziękuję, spróbowałem znowu ze dwa razy i dwa razy odpuściłem). Switchu przybywaj i uczyń ten świat lepszym.
Opublikowano 14 grudnia 20168 l indyki uciekly bo juz praktycznie wszystkim indydevom przeszkadza 512mb ramu przez co musza sie gimnastykowac przy portach, dlatego raczej dzikim prawem natury uciekna w kierunku switcha w 2017