Musiol 188 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 te psvita tv to skok na kasę równie dobrze mogli by dać wyjście hdmi do vity takie jak mają devi - robiłoby to przecież to samo co to urządzonko z tą różnicą, że po kablu Tylko, że PSVita TV ma zawalczyćz Apple TV i pozyskać kompletnie nową bazę użytkowników. Taki ruch zmniejsza ryzyko tworzenia gier jeśli to zakoczy. A za 95 dolców na pewno zaskoczy. Cytuj
agst 131 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Według mnie te Vita TV to fajna opcja. Raczej nigdy nie miałbym zamiaru kupić zwykłej Vity, ale na vita TV może się kiedyś skuszę, żeby ograć np. Tearaway. Sony widać, że ratuje się jak może... Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 jak dla mnie jest to swietny pomysł. mysle, ze jesli to bedzie miec "normalna cene w pl", to w przypadku kiedy mamy 2 tv w domu, a nawet normalna vitę, to to bedzie calkiem fajny zakup Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Według mnie te Vita TV to fajna opcja. Raczej nigdy nie miałbym zamiaru kupić zwykłej Vity, ale na vita TV może się kiedyś skuszę, żeby ograć np. Tearaway. Sony widać, że ratuje się jak może... Niby jak chcialbys ograc tearaway? To nie bedzie dzialalo. Cytuj
agst 131 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Według mnie te Vita TV to fajna opcja. Raczej nigdy nie miałbym zamiaru kupić zwykłej Vity, ale na vita TV może się kiedyś skuszę, żeby ograć np. Tearaway. Sony widać, że ratuje się jak może... Niby jak chcialbys ograc tearaway? To nie bedzie dzialalo. Może dopasują sterowanie do DS3 czy tam do DS4. Zobaczymy. Jeśli faktycznie tylko kilka gier będzie działało z psvita TV, to olewam ten sprzęt. Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 w chwili obecnej potwierdzono działanie z 3 tytułami z psv i chyba wszystkimi z psx/psp, które sa na store. Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Minus za ekran, jakoś wolę grać godzinę mniej, ale na czymś świetnym, jakoś nie ufam ekranom LCD od Sony, za dużo złych doświadczeń z telefonów Mi się zawsze wydawało że LED czy OLED jest mniej prądożerny od LCD. No ale widać technologia zmienną jest. Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Przyjęte oznaczenia LED/LCD róznią się tylko podświetleniem. Nowa konsola pewnie ma podświetlenie LED (w specyfikacji nie wspomina się o tym) Cytuj
Gość TopsyTurvy Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Przeskok z OLED na LED jest krokiem w tył. Osobiście z kupnem Vity wstrzymałem się do wyjścia wersji Slim, ale chyba Sony nie do końca przemyślało tą decyzję Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Moim zdaniem wygrywa klasyczna vita, która nie jest przecież cegła i super leży w dłoniach no i jest oled <3 godzina wiecej grania w moim przypadku to praktycznie bez znaczenia bo głownie gram w domu na vicie Cieszy rownież karta 64gb tylko ciekawie ile bedą za nią chcieli... Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 oby to się super sprzedało i wreszcie devi zaczęli tworzyć duże tytuły aaa na tą konsolę...a o swoją vitę zaczynam dbać od dziś szczególnie bo jej oledzika żadnym innym badziewiem czy podłączeniem do tv mi nie zastąpią Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 Cieszy rownież karta 64gb tylko ciekawie ile bedą za nią chcieli... 105 dolców. w chwili obecnej potwierdzono działanie z 3 tytułami z psv i chyba wszystkimi z psx/psp, które sa na store. Nie do końca. Tutaj pełna lista kompatybilnośc gier z PSV na ten moment: http://www.jp.playstation.com/psvitatv/game/psvitalist/ Nie wrzucam całej, bo połowa ponad po japońsku i jest tego bardzo dużo. 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 Fajnie ma ta Vita boki zaokraglone. Poza tym ciesze sie, ze mam "stary" model. OLED robi robote i zaden LCD nie ma do niego startu. Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 (edytowane) jak to wygląda okropnie plastikowo i jaki to ma wyświetlacz :confused: Kocham starą vitę!! Edytowane 10 września 2013 przez Ficuś Cytuj
Moldar 2 248 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 Hmm a gdzie się podziała klapka obok slotu na gry na dodatkowe akcesoria ? Czyli pewnie do niczego już tego nie wykorzystamy. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 Jaka jest roznica w oficjalnych cenach vity i tego nowego modelu? Jak stary ma zniknac to moze kupie ;p Cytuj
Redmitsu 975 Opublikowano 11 września 2013 Opublikowano 11 września 2013 Widac roznice oczywiscie na korzysc OLED'a. Dla casualowcow roznicy nie bedzie a cena bedzie nizsza. Takze ostatni dzwonek na zakup "fata". Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 11 września 2013 Opublikowano 11 września 2013 (edytowane) Dzisiaj chodziłem po MediaMarkt/Expert i widziałem PS3 tylko w tej wersji Super Slim. Wziąłem w łapy, to takie jakieś małe, tandetne, prawie jak Pegasus. Cieszę się że mam starą Slimkę PS3 (a i najładniejszy model to stary Fat, ale rip ylod). Tak samo będzie i z Vitą. Czemu Sony kolejne modele robi takie tandetne (PSP - estreet najśmieszniejsze - bez wifi)? Wystarczy obniżyć cenę obecnych modeli, przecież ta technologia z 2012 już staniała. A Nintendo wcale nie lepsze, ze swoim 2DSem... Najpierw ogłaszają super konsolki przenośne, a potem chyba ich to przerasta. Bo i sprzęt "high endowy", ale drogi = nie sprzedaje się. Edytowane 11 września 2013 przez grzybiarz Cytuj
Gość niezdecydowany Opublikowano 11 września 2013 Opublikowano 11 września 2013 Bo jak juz wiedza, ze sie sprzeda, to po co dokladac do interesu, liczy sie ilosc sprzedanych sztuk. Zreszta teraz i tak wszystko to jednorazowki na gora kilka lat, takie czasy. Widziales Wii Mini ? Cytuj
Drexciyan 8 Opublikowano 12 września 2013 Opublikowano 12 września 2013 (edytowane) Jeszcze obniżanie kosztów produkcji zmieniając wygląd ale NIE kosztem podstawowych funkcji typu wi-fi etc. Np.to Wii mini bez wi-fi i co najgorsze nie obsługuje kabla comoponent,bez 480p. Edytowane 12 września 2013 przez Drexciyan Cytuj
ZakOnIck 22 Opublikowano 16 września 2013 Opublikowano 16 września 2013 ceny memorek to już spadły bo jakoś nie widzę różnicy u nas? Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 16 września 2013 Opublikowano 16 września 2013 (edytowane) Chyba spadły, bo ja kupiłem u siebie w MM w zeszłym tygodniu 32GB za 199zl. Co ciekawe, na allegro ceny 32GB są nadal wysokie, oczywiście za nówki. Edytowane 16 września 2013 przez Wooyek Cytuj
Moldar 2 248 Opublikowano 16 września 2013 Opublikowano 16 września 2013 oo super, to będzie trzeba skoczyć do MM bądź Saturna po nową memorkę, 16 GB ledwo mi wystarcza Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 16 września 2013 Opublikowano 16 września 2013 za ile opchniesz 16?;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi