Skocz do zawartości

PSVita News

django

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Na stronie MM wciaz za 32gb 329zł, gdyby juz byly faktycznie za 199zł to kupuje razem z vita ;)

edit: W euro rtv agd sa 32gb za 239zł

edit2: w Ultimie dosc ciekawa oferta 

PSVita 3G + Killzone + 8GB za 899zł, chyba sie skusze na ten zestaw ;)

Edytowane przez Redmitsu
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

no wszystkie 3 chciałem mieć więc dla mnie super :)

gra z psp, którą swego czasu ograłem na 100%, jakiś tam sonic a do tego:

o42zodw.png

Miałem kupować plusa na rok mimo, że narazie mam tylko vitę ale biorę 3 miechy i czekam co dalej. Jedynie Guacamele mnie cieszy.

Liczyłem na wymianę U i GR

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na pewnej polskiej stronie od 14 dni prowadzony jest konkurs z nagrodami na PlayStation Vita. Codziennie oferowana jest nowa konkurencja z ciekawymi nagrodami. Dzisiaj do wygrania Persona 4 Golden, History: Legends of War i Total Recoil. Wystarczy wpisać w google Adwentowe Szaleństwo z Vitą by go znaleźć.

Opublikowano

Digimon Story Cyber Sleuth zapowiedziane jako ex na vite....czyli Bandai'we podróbki Pokemonów zrobią grę podróbkę Pokemon X/Y...pewnie nigdy jpn to nie opusci ale jak ktos chce to moze importowac w 2015r

Opublikowano

Digimon Story Cyber Sleuth zapowiedziane jako ex na vite....czyli Bandai'we podróbki Pokemonów zrobią grę podróbkę Pokemon X/Y...pewnie nigdy jpn to nie opusci ale jak ktos chce to moze importowac w 2015r

Zaczną wypuszczać w końcu normalne gry? 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

borderlands2 oficjalnie na vite 18 marca. Przypominam ze w marcu wychodzi jeszcze remaster final fantasy X/X-2 oraz, że coraz więcej plotek pojawia się odnośnie marcowej premiery minecraft vita oraz vity w wersji 2000, która ma zadebiutować wraz z obniżoną ceną

Opublikowano

wlasnie przed chwila ign dostalo takie zaproszenie od sony:

playstation-breakfast-briefing-redactedj

czyli wszystko wskazuje ze oficjalnie potwierdza wydanie vity 2000 w US i EU. Oczywiscie zaraz pojawily sie plotki o znaczacej obnizce cen i bundlach z minecraftem i borderlands2

Opublikowano

jesli to sie potwierdzi, a v2000 bedzie identyczna jak ta w jpn to jedyna zasadnicza roznica to bedzie dla ciebie wybor - oklepany wszystkim znany lcd czy jednak lepszy kontrast i kolory oleda ale z mura efect mniejszym/wiekszym w kazdej sztuce - ja mimo wszystko bez namyslu bralbym obecna vite z oledem choc akurat mam szczescie do sztuki gdzie ten efekt jest baaardzo malo widoczny

Opublikowano (edytowane)

vita 2000 oficjalna premiera 7 luty w cenie 180 funtów czyli więcej niż oficjalna cena starego modelu. Sony chce zabić Vitę [*]

Edytowane przez Ficuś
Opublikowano

na polskie to 900zł - 900zł za gołą wersję z tańszym lcd, gdzie amazon na święta sprzedawał vitę z 16gb kartą i lbp i tearaway za 140 funtów.....sony jest poj.ebane

Opublikowano

tania, porządna vita z oledem sie zle sprzedaje  -> musimy ratować tą konsolę -> ok, wypuścimy wersję z tańszych komponentów w wyższej cenie -> vita saved

logika made in sony

Opublikowano

stara vita chyba 200 euro oficjalnie na europe, nie wiem czy to było przeliczane w stosunku 1do1 z funtami czy nie i jak sony postąpi teraz bo ceny na kontynent dziś nie podało.