Opublikowano 16 czerwca 201113 l Sytuacja z tą kolekcją robi się już pomału śmieszna bo wygląda na to, że taka kolekcja będzie, ale pod nazwą Devil May Cry 10th Anniversary Edition. Znana już jest nawet okładka jak i data premiery (30 listopada) klik
Opublikowano 16 czerwca 201113 l Będzie to w ogóle podbite do HD? Bo ten typek z Capcom wspominał, że nie mają zamiaru wypuszczać kompilacji HD. Edit: A ok, jest na okładce, że zremasterowane. No to nieźli tam idioci pracują, skoro sami nie wiedzą, czy będzie taka składanka. Edytowane 16 czerwca 201113 l przez Zwyrodnialec
Opublikowano 16 czerwca 201113 l Autor Capcom niby powiedział, że żadnej kompilacji nie będzie a dziś news o tym, że zmierza 10th Anniversary Edition. LoL. Cieszę, że coś takiego się ukaże tylko niech wydawca nie podaje niejednoznacznych informacji. Anyway, pierwszy DMC w HD i z pucharkami, będzie granie.
Opublikowano 16 czerwca 201113 l Dokładnie. Najbardziej jestem napalony na jedynkę, którą ograłem daaawno temu. Miło będzie sobie to odświeżyć. A 3ka to Special Edition z Vergilem, czy wersja podstawowa?
Opublikowano 17 czerwca 201113 l Na tym zdjęciu jest podstawowa, ale coś mi się wierzyć nie chce, by wycięli Vergila.
Opublikowano 17 czerwca 201113 l Upgrade do Special Edition będzie pewnie w DLC znając Capcom <_< Ja najbardziej czekam na jedynke.
Opublikowano 17 czerwca 201113 l No proszę. Wczoraj chciałem naklikać by ten temat zamknięto bo niepotrzebny, a tu taki niułs. W zasadzie chciałbym Special Edition trójki, ale jeśli jej nie będzie też nie będę się wieszał. Podstawowa wersja jest trudniejsza. No i jedynka...mmmm
Opublikowano 17 czerwca 201113 l Trudniejsza, ale DMD był taki sam. Vergil musi być, bo dopiero grając nim czuć prawdziwą moc, Dante to tylko głaszcze przeciwników. System walki może i miał tylko jeden, ale 3 bronie w zupełności wystarczały do masakry.
Opublikowano 17 czerwca 201113 l Mi najbardziej zależy na przyspieszaczu gry o 20% (?), który był chyba tylko w SE. Lubię jak wszystko zaku.rwia jak szalone. @down No i właśnie liczę, że w tej wersji będzie wszystko zbiorczo. Edytowane 17 czerwca 201113 l przez Crying_Wolf
Opublikowano 17 czerwca 201113 l No to ładne info DMC1 i DMC3 to przecież najlepsze gry ever Już się nie mogę doczekać
Opublikowano 7 września 201113 l ESRB potwierdza DMC Collection na PS3 i X0 http://www.esrb.org/...e=devil+may+cry http://www.ppe.pl/ne...k_istnieje.html
Opublikowano 7 września 201113 l No i dobrze, pewnie się skuszę, bo już nie mam tych gier w kolekcji. A dobrych slasherów brakuje.
Opublikowano 7 września 201113 l Nie rozumiem tego bawienia się w kotka i myszkę ze strony Capcomu, jakby sami nie mogli w końcu oficjalnie potwierdzić tej składanki. W moim przypadku zakup będzie zależny od ilości atrakcji jakie developer właduje do kolekcji - jeżeli całość ma przypominać szybki skok na kasę w stylu kolekcji RE (poprawiona grafika i słabe trofki), to raczej sobie odpuszczę.
Opublikowano 7 września 201113 l Ja kupię dla samej jedynki. I nie, nie po to by leżała na półce, ale po to by zagrać w jedną z najlepszych gier w historii gamingu. Przejdę ją na wszystkie możliwe sposoby. To pewne.
Opublikowano 17 października 201113 l Oficjalnie: http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/10/17/devil-may-cry-hd-collection-announced.aspx "The collection includes Devil May Cry, Devil May Cry 2, and Devil May Cry 3: Dante's Awakening Special Edition for $39.99."
Opublikowano 17 października 201113 l No w końcu. Wielki plus za wersje SE trójki. Niby to oczywiste że taka miała być, no ale nigdy nie wiadomo co tam we łbach siedzi.. ważne że jest Oby w Europie nie wydali z opóźnieniem.
Opublikowano 18 października 201113 l Hmm, tak jak nie przepadam za dwójką (tak w ogóle mnie nie kręci) tak fajnie będzie pograć sobie Trish czy tą drugą laską (Lucia?). Do dziś pamiętam kiedy zupełnie przez przypadek, nie wiedząc nawet jak, wbiłem Spardę w ziemię, a Trish zaczęła walczyć w ręcz. W jedynkę będę grał tak długo aż łapska zrosną mi się z padem.
Opublikowano 18 października 201113 l Ta. Tylko niech zrobią porządny zestaw trofeów/achików do każdej z części, bo to co zrobili przy okazji RE4 i Code Veronica nie było śmieszne...
Opublikowano 18 października 201113 l Trofea to tam mnie mało co obchodzą, grunt by dobrze podciągnęli oprawę. Porządne AA+wysoka rozdziałka i jakieś poprawione efekty specjalne i byłoby super.
Opublikowano 18 października 201113 l Matko znowu Beuwolf i Agni i Rudra na DMD mnie czekają :D Jaram się !!!
Opublikowano 18 października 201113 l No przestań, Royalguard albo Trickster i jedziesz ich aż miło :ph34r: . Na YT jet jeden gość, który przechodzi całą podstawkę (nie SE) bez upgrade'ów na same eski. Nie wierzysz w to co widzisz. Co do trofeów to również mam nadzieję, że będą co najmniej atrakcyjne.
Opublikowano 18 października 201113 l Spoko Yap, mam wsio obcykane w temacie DMC Filmiki tego typa widziałem, podziw niesamowity
Opublikowano 18 października 201113 l Autor Kupię tą kolekcję głównie ze względu na świetną pierwszą część. Miała doskonały klimat zamku, zawsze kojarzyła mi się z Castlevanią i to chyba dlatego tak mi się podoba.