cithall 107 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Sytuacja z tą kolekcją robi się już pomału śmieszna bo wygląda na to, że taka kolekcja będzie, ale pod nazwą Devil May Cry 10th Anniversary Edition. Znana już jest nawet okładka jak i data premiery (30 listopada) klik Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Będzie to w ogóle podbite do HD? Bo ten typek z Capcom wspominał, że nie mają zamiaru wypuszczać kompilacji HD. Edit: A ok, jest na okładce, że zremasterowane. No to nieźli tam idioci pracują, skoro sami nie wiedzą, czy będzie taka składanka. Edytowane 16 Czerwca 2011 przez Zwyrodnialec Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Capcom niby powiedział, że żadnej kompilacji nie będzie a dziś news o tym, że zmierza 10th Anniversary Edition. LoL. Cieszę, że coś takiego się ukaże tylko niech wydawca nie podaje niejednoznacznych informacji. Anyway, pierwszy DMC w HD i z pucharkami, będzie granie. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Dokładnie. Najbardziej jestem napalony na jedynkę, którą ograłem daaawno temu. Miło będzie sobie to odświeżyć. A 3ka to Special Edition z Vergilem, czy wersja podstawowa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Na tym zdjęciu jest podstawowa, ale coś mi się wierzyć nie chce, by wycięli Vergila. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Upgrade do Special Edition będzie pewnie w DLC znając Capcom <_< Ja najbardziej czekam na jedynke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 No proszę. Wczoraj chciałem naklikać by ten temat zamknięto bo niepotrzebny, a tu taki niułs. W zasadzie chciałbym Special Edition trójki, ale jeśli jej nie będzie też nie będę się wieszał. Podstawowa wersja jest trudniejsza. No i jedynka...mmmm Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Trudniejsza, ale DMD był taki sam. Vergil musi być, bo dopiero grając nim czuć prawdziwą moc, Dante to tylko głaszcze przeciwników. System walki może i miał tylko jeden, ale 3 bronie w zupełności wystarczały do masakry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 (edytowane) Mi najbardziej zależy na przyspieszaczu gry o 20% (?), który był chyba tylko w SE. Lubię jak wszystko zaku.rwia jak szalone. @down No i właśnie liczę, że w tej wersji będzie wszystko zbiorczo. Edytowane 17 Czerwca 2011 przez Crying_Wolf Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Ta opcja była tylko w NTSC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 No to ładne info DMC1 i DMC3 to przecież najlepsze gry ever Już się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 ESRB potwierdza DMC Collection na PS3 i X0 http://www.esrb.org/...e=devil+may+cry http://www.ppe.pl/ne...k_istnieje.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 No i dobrze, pewnie się skuszę, bo już nie mam tych gier w kolekcji. A dobrych slasherów brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kendo 4 Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Nie rozumiem tego bawienia się w kotka i myszkę ze strony Capcomu, jakby sami nie mogli w końcu oficjalnie potwierdzić tej składanki. W moim przypadku zakup będzie zależny od ilości atrakcji jakie developer właduje do kolekcji - jeżeli całość ma przypominać szybki skok na kasę w stylu kolekcji RE (poprawiona grafika i słabe trofki), to raczej sobie odpuszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Ja kupię dla samej jedynki. I nie, nie po to by leżała na półce, ale po to by zagrać w jedną z najlepszych gier w historii gamingu. Przejdę ją na wszystkie możliwe sposoby. To pewne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Oficjalnie: http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/10/17/devil-may-cry-hd-collection-announced.aspx "The collection includes Devil May Cry, Devil May Cry 2, and Devil May Cry 3: Dante's Awakening Special Edition for $39.99." Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Jedyna słuszna wersja z Vergilem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 No w końcu. Wielki plus za wersje SE trójki. Niby to oczywiste że taka miała być, no ale nigdy nie wiadomo co tam we łbach siedzi.. ważne że jest Oby w Europie nie wydali z opóźnieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Hmm, tak jak nie przepadam za dwójką (tak w ogóle mnie nie kręci) tak fajnie będzie pograć sobie Trish czy tą drugą laską (Lucia?). Do dziś pamiętam kiedy zupełnie przez przypadek, nie wiedząc nawet jak, wbiłem Spardę w ziemię, a Trish zaczęła walczyć w ręcz. W jedynkę będę grał tak długo aż łapska zrosną mi się z padem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stinkmeaner 12 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Ta. Tylko niech zrobią porządny zestaw trofeów/achików do każdej z części, bo to co zrobili przy okazji RE4 i Code Veronica nie było śmieszne... Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Trofea to tam mnie mało co obchodzą, grunt by dobrze podciągnęli oprawę. Porządne AA+wysoka rozdziałka i jakieś poprawione efekty specjalne i byłoby super. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Matko znowu Beuwolf i Agni i Rudra na DMD mnie czekają :D Jaram się !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 No przestań, Royalguard albo Trickster i jedziesz ich aż miło :ph34r: . Na YT jet jeden gość, który przechodzi całą podstawkę (nie SE) bez upgrade'ów na same eski. Nie wierzysz w to co widzisz. Co do trofeów to również mam nadzieję, że będą co najmniej atrakcyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Spoko Yap, mam wsio obcykane w temacie DMC Filmiki tego typa widziałem, podziw niesamowity Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 18 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Kupię tą kolekcję głównie ze względu na świetną pierwszą część. Miała doskonały klimat zamku, zawsze kojarzyła mi się z Castlevanią i to chyba dlatego tak mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi