Gość konstant Opublikowano 15 lutego 2011 Opublikowano 15 lutego 2011 hmmm, czyzby nie bylo tematu o tym... filmie? Jest to pelnometrazony film oparty o silniku GTA4. Link: http://www.youtube.com/watch?v=Piu8__SBYlo Osobiscie poczekam na napisy PL, chyba ze sa juz dostepne? Co myslicie o tym 'dziele' ? Cytuj
Masny 344 Opublikowano 16 lutego 2011 Opublikowano 16 lutego 2011 Było o nim wspomniane w wątku 'głównym' :] Film oczywiście obejrzałem i bardzo mi się spodobał. Co prawda pod koniec trochę klimat słabnie, ale i tak jest w porządku. Szkoda jedynie, że autor nie wykorzystał wszystkich opcji w trainerze (chociaż pewnie w momencie kręcenia tego filmu nie były dostępne tak zaawansowane 'narzędzia'. Tak czy owak, jest to jedna z najlepszych poważnych produkcji kręconych w GTAIV. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Odswieze troche temat: Cytuj
ochnik 4 Opublikowano 7 lutego 2012 Opublikowano 7 lutego 2012 Widziałem już te filmiki Drugi szczególnie dobry. Cytuj
Masny 344 Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 Kilkanaście z najbardziej zayebistych filmików o GTA IV można zobaczyć na kanale użytkownika ;p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi