haloogen 5 Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 Różne czcionki dotyczą różnych unikalnych przedmiotów, np.: zielona czcionka to przedmiot a'la magiczny, niebieska czcionka to przedmiot stworzony przez ciebie z przepisu pomarańczowa czcionka to przedmiot unikalny, tzw. biały kruk Przedmioty możesz sprzedawać, nawet jest to wskazane. Po załadowaniu save'a przedmioty pojawiają się na nowo - tak jak w Diablo. Po śmierci tracisz 10% gotówki jaką miałeś w kieszeni. Cytuj
Usagi 77 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 ograłem murzynem grę . 8/10 nie chce mi się uzasadniac 1 1 Cytuj
Usagi 77 Opublikowano 29 listopada 2011 Opublikowano 29 listopada 2011 Jeszcze wróce do tej gry jako ta "chinka" bo obczaiłem sobie jej drzewko umijętności i mi pasi . Póki co Deus EX mnie wciągnał na tyle ile mam czasu . W DI jakoś po mieście gra dla mnie zaczęła tracic klimat (dżungla) ale ogólnie jest oko . Nie potrafie jej w pełni docenic o ograc bo Batmany, Gearsy , wyżej wspomniane Deusy i NFS HP mnie kuszą też Cytuj
kiseki 766 Opublikowano 30 grudnia 2011 Opublikowano 30 grudnia 2011 Przeniosłem swój save na inną konsole i jest napisane, że save jest uszkodzony i nie mogę go wczytać! Ktoś miał taką sytuację? Dało rade to jakoś naprawić...szkoda mi tych kilkunastu godzin... Cytuj
SorrowLast 0 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 Zaczynam Dead Island i może ktoś mi powiedzieć jak włączyć Coop ale z kumplem obok ?? Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 nie ma takiej opcji. coop tylko przez net. Cytuj
Look4z 16 Opublikowano 9 lipca 2012 Opublikowano 9 lipca 2012 Ktoś chętny na kooperacyjne zabijanie zombie? Dorwałem gierkę i chętnie pogram Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 26 listopada 2012 Opublikowano 26 listopada 2012 ja też właśnie nabyłem DI, szukam kogoś do pogrania, proszę o wiadomość na gg jeśli jest ktoś chętny. P.S. również jeśli ktoś nie ma DI, a chciałby grać to również proszę o PW Cytuj
canuks 63 Opublikowano 26 listopada 2012 Opublikowano 26 listopada 2012 W grze mamy sam singielek i co-op'a kanapowego/net ? Bo zastanawiam się nad kupnem i zależy mi aby multi nie było Cytuj
milekp 78 Opublikowano 26 listopada 2012 Opublikowano 26 listopada 2012 W grze mamy sam singielek i co-op'a kanapowego/net ? tak (chociaż nie pamiętam, czy jest coop kanapowy) Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 listopada 2012 Opublikowano 26 listopada 2012 W grze mamy sam singielek i co-op'a kanapowego/net ? tak (chociaż nie pamiętam, czy jest coop kanapowy) nie ma kanapowego tylko przez live lub system link Cytuj
Envikon 44 Opublikowano 15 grudnia 2012 Opublikowano 15 grudnia 2012 Dokładnie. Gierka świetna, Polak potrafi DLC jednak już takie sobie jak na moje. Teraz pozostaje tylko czekać na następną część. Cytuj
Nowy Jork 1 Opublikowano 2 lutego 2013 Opublikowano 2 lutego 2013 Tak, gra super po prostu. Nie mogę się doczekać na kontynuację ale jakoś obawiam się po tym co widziałem ,żę gra będzie słabsza. Motyw w dżungli był dla mnie gorszy od miasta i kurortu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi