zajman 18 Opublikowano 20 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2011 Już raz był taki temat, ostro wtedy wojowałem za powrotem kącika, brakowało mi argumentów. Teraz jest inaczej, kącik musi wrócić bo jest tyle gier bijatykowych że nie ma wyjścia -MvC3 -SSF4 -Tekken6 -Soul Calibur 4 -BlazBlue -Mortal w drodze Materiału nie będzie brakować. Ponadto opisy i relacje z turniejów na rodzimej scenie których ostatnio jest coraz więcej(bursy, tawerny,aot, fighters w drodze). Ściera zatrudniaj Di i dawaj z powrotem nasz kącik! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 839 Opublikowano 20 lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2011 (edytowane) Zainteresowanie tematem cieszy mnie :smile: Dziękuję za wypowiedzi i mam nadzieję, że to nie koniec. Przy okazji dodam, że mimo tego, że powrót Kącika Bijatyk jest póki co forumową ideą, na temat której wypowiedziało się tutaj zaledwie (zaledwie - w odniesieniu do dalszej perspektywy) kilkanaście osób, zacząłem już zbierać potencjalne pomysły (a nawet materiały!), które mogłyby się tam znaleźć. Pasja? Zaangażowanie? Wiedza? Chyba wszyscy tego chcemy :smile: Edytowane 20 lutego 2011 przez Di Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastachi 75 Opublikowano 20 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2011 Fajny pomysl. Kiedys kupowalem Extrema tylko dla kacika bijatyk Chetnie wspomoge jakimis materialy. Rusza mahvel, wiec mysle ze przydaloby sie kilka poradnikow zrobic, a nie watpie, ze scena Ci w tym pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 20 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2011 (edytowane) Już raz był taki temat, ostro wtedy wojowałem za powrotem kącika, brakowało mi argumentów. Teraz jest inaczej, kącik musi wrócić bo jest tyle gier bijatykowych że nie ma wyjścia -MvC3 -SSF4 -Tekken6 -Soul Calibur 4 -BlazBlue -Mortal w drodze Materiału nie będzie brakować. Ponadto opisy i relacje z turniejów na rodzimej scenie których ostatnio jest coraz więcej(bursy, tawerny,aot, fighters w drodze). Ściera zatrudniaj Di i dawaj z powrotem nasz kącik! No ostatnio wyszło mnóstwo świetnych bijatyk, a jeszcze kilka w drodze. Choćby TTT2, Blazblue na PSP, Dead of Alive na 3DS, Mortal Kombat zapewne też w niedalekiej przyszłości Dead of Alive na duże konsole. Tematów do pisania przy takiej ilości tytułów z pewnością nie zabraknie. Edytowane 20 lutego 2011 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
VHO 3 Opublikowano 20 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2011 Kącik bijatyk był głównym powodem, dla którego kupowałem PE. Jeśli wróci - pewnie znów sięgnę po czasopismo:P Co jak co, ale na rynku / scenie bijatyk dzieje się obecnie bardzo dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza
VeluriaN 1 Opublikowano 21 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2011 Wyrażam opinie całego składu TekkenŁódźTeam i jestem stanowczo za, a jedyną rozsądną osobą z doświadczeniem i wiedzą jest Jakub "Di" D. Nie raz już pokazał że potrafi doskonale współpracować z sceną w polsce i na ŚWIECIE, kontakty w takich kolosach jak SDtekken SoulCalibur polska czy TekkenZaibatsu a przede wszystkim Backdash którego jest ojcem na pewno pomogą w przygotowaniu doskonałych z całą pewnością często ekskluzywnych materiałów(takich jak info o TTT2 które Di podał jako 2gi na świecie) Z naszej strony mogę zaoferować pomoc w przygotowywaniu materiałów i ewentualnej publicystyki dotyczącej gier takich jak Tekken, SF czy MvC. Rękami i nogami podpisuje się pod tym całe TLT -Velurian_TLT -Dante_TLT -Gomez_TLT -Junior_TLT -Gajda_TLT -Manieq_TLT -Olgotka_TLT -Tokis_TLT -BigBoy_TLT Cytuj Odnośnik do komentarza
solo/ng 4 Opublikowano 21 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2011 Jestem za! Wlasciwie to zlapalem sie, ze odkad zniknal to sporadycznie 1-2 numery na pol roku kpilem maks.. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 761 Opublikowano 21 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2011 liczę że kącik wróci wraz z premierą MK, od (idealnego) kącika oczekiwałbym materiałów właśnie nt MK i kompletnego rozmontowania tej gierki ze spisem dobrych customów, opisami postaci ale nie jednej na numer bo aż tak żywotne te gry nie są żeby w nie tłuc rok+ (pomijam fanatyków), co bym jeszcze chciał...nie wiem, coś czego nie ma w necie no i na pewno 2 strony kącika i kogoś ogarniętego w temacie, Di to chyba tylko w rysowanki gra to nie wiem :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 839 Opublikowano 21 lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2011 Di to chyba tylko w rysowanki gra to nie wiem :] Nie wiem skąd ta informacja, ale jest nieprawdziwa No chyba, że tym mianem określasz Tekkena oraz Soul Calibura. Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 23 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2011 jestem za chociaz nie czytam tego ****** (ban precaution system active) Cytuj Odnośnik do komentarza
Furbik 0 Opublikowano 28 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2011 Żaden z zREDow sie nie odniesie? ;x Cytuj Odnośnik do komentarza
K'^^ 282 Opublikowano 19 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2011 Przy obecnym stanie rynku bijatyk i tym co u nas się dzieje powrót kącika jest bardziej niż wskazany Cytuj Odnośnik do komentarza
Aki PL 3 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2011 Kiedys podsylalem Kaliemu newsy z "naszej stronki" Fighting Korner. Ale pozniej stronka padla a kacik znikl. Di jestes rzeczowa osoba (Realm) wiec mozesz kontynuowac tradycje. Cenilem tez opisy Muttiego i jego rozwalanie SC na kawalki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Avi 0 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2011 tez popieram pomysł-od razu by sie odświeżało starą literature PE Macie mój głos Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 12 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2011 RPG out, KB IN. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 13 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2011 RPG out, KB IN. Żadne RPG out. Niech tylko KB powróci Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztuka 0 Opublikowano 17 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2011 Kącik bijatyk to coś wspaniałego.Zawsze jakieś info o jugglach, trudnych akcjach itp.Info o nowych grach, jakichś spostrzeżeniach innych graczy to była kopalnia wiedzy i emocji w starych PSX-ach.Fajnie by było by nastąpił come-back. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolny 29 Opublikowano 4 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2011 Ja zawsze lubiłem czytać w kąciuku bijatyk relacje z turniejów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 5 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2011 Jeśli dobrze wywnioskowałem z lektury nowego PE kącik wróci z następnym numerem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 839 Opublikowano 20 maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 maja 2011 Zachęcam do komentowania powrotu Kącika Bijatyk do PE. Tak, jak napisał Amer - jego los i kształt zależy od Waszych opinii! Cytuj Odnośnik do komentarza
Cambion 0 Opublikowano 20 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2011 (edytowane) Ładnie, elegancko i klarownie zrobiony. Tylko będziecie musieli się z tymi poradnikami do postaci trochę pospieszyć (tak ze 4 na numer), bo nie zdążycie opisać wszystkich zanim zainteresowanie MK się skończy,gdyż jeszcze tylko rok (oby tylko) do TTT2 Edytowane 20 maja 2011 przez Cambion Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 20 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2011 Dajcie jakies skany Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 22 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2011 Opis postaci (Sub-Zero) bardzo dobry, tylko szkoda, że do jednej. W następnej kolejności dajcie Scorpiona i jakąś babeczkę (Kitana?). Cytuj Odnośnik do komentarza
philipo 148 Opublikowano 22 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2011 Kącika Bijatyk, bardzo fajny mam nadzieję,że powróci już na stałe . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi