Gurpegi 0 Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 nie wiem jak to się stało, ale znalazłem dzisiaj w skrzynce nowy numer PE. i kogo w środku zobaczyłem? HIVa! walnął trzy stronicową recenzję Test Drive'a. jakiś powrót się szykuje? w stopce go cały czas nie ma. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 może gościnnie napisał czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. hiv 52 Opublikowano 19 Lutego 2011 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Cze. Z tego co wiem, to wróciłem na stare śmiecie:). 16 Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 No i zaje.biście na dodatek wskakujesz z recenzją gry które mnie interesuje ;]. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 to jak, wrócisz też do listów? byłoby super Cytuj Odnośnik do komentarza
Masny 342 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Yeee, Mr. Pierdzący Oszołom powrócił Nie to, żebym cie jakoś wielbił po nocach czy inne ołtarzyki budował, ale miło, ze wracasz, trochę trzody może ze sobą przyniesiesz Szkoda tylko, że muszę czekać do wtorku na nowy PE (a co za tym idzie - zobaczyć co naskrobałeś o TDU2), bo dopiero wtedy do mojej mieściny go przywożą. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogicool 43 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Cze. Z tego co wiem, to wróciłem na stare śmiecie:). No witamy z powrotem HIV, to jeden z najmniej spodziewanych "kam bekow" a dopiero poczatek roku. Najmniej spodziewanych? Puknij się w głowę jj, :potter: Alien nie jest taki gupi. Co to były w ogóle za akcje: Ściera nie umieścił pożegnania na łamach PE, HIV odchodzi z PE..., czy Alien postąpił słusznie nie umieszczając oficjalnego pożegnania HIVa, geez. Jakoś ani razu z wypowiedzi Zgredów, czy samego Aliena nie zrozumiałam tego w taki sposób, że HIV odchodzi na stałe z PE. Nie zawiodłam się. <jakoś dziwnie ma chęć skoczyć do kiosku po nowy nr PE> Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 News dnia jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 (edytowane) Cze. Z tego co wiem, to wróciłem na stare śmiecie:). :woot: :woot: :woot: :woot: A co z Konsolowiskiem ? Edytowane 20 Lutego 2011 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
Luk248 104 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Ural odszedł, wrócił HIV. Ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza
Marlon 18 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Cze. Z tego co wiem, to wróciłem na stare śmiecie:). :woot: :woot: :woot: :woot: A co z Konsolowiskiem ? Jajco;) Równie dobrze mógłbyś zapytać Butchera "a co z PPE?". Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 (pipi)a, no domyślam się że nie rezygnuje z Konsolowiska w końcu je zakładał.Butcher i PPE to trochę inna historia bo wraz z PSE te projekty się zazębiają.Chodziło mi raczej o to czy wpłynie to jakoś na wkład Hiva w tworzenie Konsolowiska.Chyba że będzie nas zaszczycał tylko jedną recką na numer :confused: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
chlewik12 24 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 (edytowane) no to nie ma ch*ja we wsi, (chyba) zaczynam znowu kupować PE!! mam nadzieję, że wrócisz do listów Edytowane 22 Lutego 2011 przez chlewik12 Cytuj Odnośnik do komentarza
Werter60 0 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 HIV świetnie że wróciłeś do PE!; ) bez ciebie to nie był ten sam magazyn,liczę że oprócz samego pisania recenzji także i przejmiesz od Butchera Listy. Cytuj Odnośnik do komentarza
hayami 18 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 No może i ja wrócę do kupowania Extrima, fajnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza
GwynBleidd_79 113 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Z całym szacunkiem dla Butchera,ale mam nadzieję że HIV wróci do listów.Zawsze po zakupie nowego numeru zaczynałem czytać dział listy od wstępniaka HIVa.Brakuje mi jego zakręconych tekstów o palenu listach w piecu,staruszce w lochach i tych rymowanek które miał w zwyczaju pisać na koncu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tien 3 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 (edytowane) Butcher daje rade z listami. Mi tam się podoba i ogólnie szacun dla Butcha za ogarnięcie kącika, kiedy Hiv sobie strzelił urlop. Hiv fajnie żeś do PE wrócił. PE bez Ciebie, to jak komp bez neta ;-) Najlepiej czyta mi się właśnie Twoje teksty na posiedzeniu w kiblu, tylko teraz będzie znowu z PE w rękach, a nie laptopem ;D Edytowane 23 Lutego 2011 przez Tien Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 kto sądzi, że hivior wrócił w pełnym formacie to naiwniak, będzie goscinnie tj srednio raz na w nr Cytuj Odnośnik do komentarza
speiderman 4 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 (edytowane) Jak tylko usłyszałem, że Waldek wraca do Kiepskich, to od razu uwierzyłem, że HIV w końcu wróci do PE :potter: . Nawet jeśli to będą występy raz na numer, to zawsze fajnie poczytać coś jego autorstwa . Edytowane 24 Lutego 2011 przez speiderman Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 za(pipi)ongo witamy Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Dzieki Hiv za recenzje numeru IMO; bardzo udany powrot! I to samo ode mnie. Świetna recka Cytuj Odnośnik do komentarza
El Zabbul 0 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 No i fajnie, oby HIV wrócił jeszcze do listów! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Teuro 1 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 No i fajnie, oby HIV wrócił jeszcze do listów! Popieram:) 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Alien00 14 Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 (edytowane) Ja natomiast szanowny Hivie nie cieszę się z Twego powrotu,jak masz walić takie kaszany jak recenzja pierwszego Shifta i teraz dwójeczki.W jedynce nie wymieniłeś większości wad jakie posiadała ta produkcja,teraz czytam recenzję dwójki i szczęka mi opada bo wynika że zachwycasz się nią również,mimo że nie wnosi ona nic nowego a jeszcze bardziej przypomina skrzyżowanie Wipeouta z Burnoutem,z głównych wad wymieniasz jedynie warunki pogodowe,pomijając zupełnie odtwórczość i jeszcze większy chaos na torze i irytującą walkę o opanowanie auta,jak wynika z recenzji.Ciekawe jak szybko ta gra Cię zmęczy i zirytuje,no chyba że lubisz non stop restartować,co jest częste w tej grze i co opisałeś.W ogóle ta recenzja to prawie kopia recenzji jedynki,zastanawiałem się czy to Twoje pióro,czy może ta gra jest tak odtwórcza,bijący z Twych słów zachwyt powalił mnie na plecy,bo czym tu się zachwycać.Uważam że Twoje recenzje są nierzetelne i trudno mi wierzyć w Twoje słowa,o jakich krokach w stronę symulacji piszesz,jeśli napisałbyś że jedynka i dwójka to czysty arcade,i że bez kierownicy nie podchodź,nie miałbym pretensji,a tak mydlisz oczy i nie wystawiasz sobie dobrej reklamy.Jedynkę kupiłem po Twojej entuzjastycznej recenzji,aby srodze się rozczarować i żałować poczynionego zakupu.Jeśli ktoś ma ochotę do polemiki,zapraszam,w odpowiednich tematach,lub tutaj. Edytowane 21 Marca 2011 przez Alien00 8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
futro111 1 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Ludzie HIV do fundament PSXE ostatni numer kupiłem chyba w 2005roku. Teraz gdy znowu odnowiłem "lekturę" 02.2011 zdziwiłem się, że HIV nie istnieje:D PSX HIV i ŚCIERA to jak felga i opona. Dział listy zawsze czytałem na 2miejsu po recenzjach. Butcher to tylko xero HIVa z przed 5lat, chociaż daje radę to polubiłem fafika na smyczy. HIV Ruzlez!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi