Litwin81 1 155 Opublikowano 8 marca 2011 Opublikowano 8 marca 2011 No jak widać rusza Ciebie i to bardzo, bo co drugi post w tym temacie jest Twojego autorstwa i tylko o Killzone 3 <_< No możemy przeliczyć czy co drugi post tu napisałem,a że pisze o tym samym?No cóż nie jest to tuba propagandowa,nie wszyscy słyszą mój przekaz,więc jak nowy użytkownik poruszył ten temat to odpowiedziałem,nie moja wina ze ty to tak odbierasz.Poza tym cały czas czekam by zajrzał tutaj Butch i odpowiedział na pytania. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 8 marca 2011 Opublikowano 8 marca 2011 ale na jakie pytania? kwestia oceny całosciowej jest kwestią gustu, nikt tu sie nie czepia , chyba , ze jakis popaprany fanboj. Aspekt oceny graficznej jest zas jego failem, co tu do komentowania? 1 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 marca 2011 Opublikowano 8 marca 2011 Wiem że jest kwestią gustu,dlatego iż mogę się z nią nie zgadzać to jej nie komentuje,a w kwestii grafiki odpisywałem Pajgi.Myślałem że Butch po prostu tu zajrzy i napisze coś w stylu"sorki chłopaki,byłem omamiony Bulletem i trochę poleciałem z oceną K3" Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 8 marca 2011 Opublikowano 8 marca 2011 Nie ma co się spinać że Butch dał 8 KZ3, jego opinia ,jego ocena i tyle. 3 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 marca 2011 Opublikowano 9 marca 2011 PSX-E dostalo pozew od wlascicieli praw do postaci Crasha i sie skonczylo, muahahaha. <szatanski smiech> Cytuj
Kmiot 13 663 Opublikowano 11 marca 2011 Opublikowano 11 marca 2011 EDIT: Ach, no i zgrentgen kompletnie w takiej formie mi nie pasuje. Żeby daleko nie szukać dwa cytaty z początku: "obecność zaledwie garstki dokładnie odwzorowanych modeli", "część tras żywcem przeniesiono z GT4". Sorry, ale to jest kompletny brak ważenia słów. Jak chcę poczytać nieprzemyślane słowa niepodparte jakąkolwiek odpowiedzialnością to mam od tego Internet, nie potrzebuję kolejnych buraków w gazecie. Albo to filtrujcie jakoś, albo niech autorzy się podpisują imieniem i nazwiskiem. W ogóle w tym komicznym zgrentgenie wszystko leży i kwiczy. Nawet korekta najwyraźniej lagę wyłożyła na poprawianie marudnych konsolomaniaków pozbawionych większych problemów, a w związku z tym niejaki Rodzyna nie wypadł zbyt korzystnie ze swoją "rządzą" i "najmniejszą linią oporu". Nie doczytałem nawet do końca, bo mnie zemdliło i substancja wydalana się wycofała w połowie drogi. A to nie jest przyjemne, wbrew pozorom. 1 Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 12 marca 2011 Opublikowano 12 marca 2011 Właśnie mam połowę aktualnego numeru za sobą. Okładka jak i oprawa graficzna pisma na plus. Recenzje też są ok. Co do recki KZ3 autorstwa Butcher'a to cóż, jego zdanie i tyle. Po co miałby pisać inaczej o stronie fabularnej gry, skoro ta jak widać go zwyczajnie nie poruszyła? Na tym polega różnica pomiędzy recenzjami, jednym się coś podoba, innym nie. Ale tak sobie pomyślałem: przecież Uncharted 2 też nie zachwycało od strony fabularnej prawda? Klasycznie Drake, czyli poszukiwacz przygód trafia na ślad słynnego podróżnika, pojawia się tradycyjnie bad guy, potem bohaterowie docierają do zaginionego lądu...może postaci zostały wtedy lepiej nakreślone, nie wiem, bo dopiero czekam aż mi przyjdzie Killzone 3. Ale ocena 8+ to przecież gra bardzo, bardzo dobra. Ciekawi mnie jeszcze recka Bulletstorm, po południu chętnie ją przeczytam. Ogólnie numer bardzo ok. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 prenumerata wlasnie 164 przyszla ;] Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 I jeszcze info o numerze nie ma na forum? Niezla reklama dla prenumeraty i Poczty Polskiej; szkoda, ze tak czesto nawala i gazeta nie przychodzi w terminie. Ale nawet i nasz kochany monopolista potrafi zaskoczyc, numer znalazlem dzisiaj w skrzynce. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 EDIT: Ach, no i zgrentgen kompletnie w takiej formie mi nie pasuje. Żeby daleko nie szukać dwa cytaty z początku: "obecność zaledwie garstki dokładnie odwzorowanych modeli", "część tras żywcem przeniesiono z GT4". Sorry, ale to jest kompletny brak ważenia słów. Jak chcę poczytać nieprzemyślane słowa niepodparte jakąkolwiek odpowiedzialnością to mam od tego Internet, nie potrzebuję kolejnych buraków w gazecie. Albo to filtrujcie jakoś, albo niech autorzy się podpisują imieniem i nazwiskiem. W ogóle w tym komicznym zgrentgenie wszystko leży i kwiczy. Nawet korekta najwyraźniej lagę wyłożyła na poprawianie marudnych konsolomaniaków pozbawionych większych problemów, a w związku z tym niejaki Rodzyna nie wypadł zbyt korzystnie ze swoją "rządzą" i "najmniejszą linią oporu". Nie doczytałem nawet do końca, bo mnie zemdliło i substancja wydalana się wycofała w połowie drogi. A to nie jest przyjemne, wbrew pozorom. Przecież "pogrubione" to prawda. Gazety jeszcze nie mam, ale redaktor napisał samą prawdę niestety. Chyba, że są tam jeszcze inne babole 1 Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 Nowe numer od poniedziałku, ta? Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 Ja też dostałem dziś prenumeratę! nowy numer naprawdę gruby i świetny , właśnie zabieram się za czytanie recki nowego motorstorma Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 Nowe numer od poniedziałku, ta? Ja bym jutro sprawdzil Ruch i Kolportera. Profilaktycznie. ;] Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 Hm... Ja mam po drodze jeden kiosk i wiem, że jeżeli w nim nie będzie jutro to w promieniu 10 km też. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 A ja już mam nowy nr. jakies 30cm od siebie. Prenumerata <3 2 2 Cytuj
bastek66 51 Opublikowano 19 marca 2011 Opublikowano 19 marca 2011 (edytowane) Skoro macie nowe numery to chociaż byście napisali co ciekawego i jaka okładka. Edytowane 19 marca 2011 przez bastek66 Cytuj
Gość Orson Opublikowano 19 marca 2011 Opublikowano 19 marca 2011 zapowiedź znajduje sie na witrynie sklepu PE, co jest jak dla mnie nie fair posunieciem, chce kupowac pe ale sklep pe mnie nie interesuje w ogóle, nie chce tam wchodzic a jestem niejako zachecany na siłe Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 19 marca 2011 Opublikowano 19 marca 2011 Czyli zawsze przed 20tym wchodzimy na sklep.psxextreme i szukamy zapowiedzi numeru, przy okazji oglądamy promocje i wywalamy kase na gry. Trochę to naciąganie. Czemu po tym jak robicie update dot. nowego numeru na stronie sklepu, nie możecie od razu napisać posta tutaj? Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 19 marca 2011 Autor Opublikowano 19 marca 2011 Nie doszukujcie sie spisku. Mam juz materialy na mailu tylko nie mialem okazji tego wrzucic. Ot, brak czasu. Materialy w sklepie wrzuca ktos inny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi